dimecres, 30 de gener del 2013

Dia de la Pau 2013

El dimecres 30 de gener, l'alumnat de 1r i 2n d'ESO i una bona colla de profes vam celebrar al poliesportiu el Dia Escolar de la No-violència I la Pau (DENIP); una commemoració que va començar l'any 1964 (per recordar la mort de Gandhi) i que actualment celebren escoles i instituts d'arreu del món.
A les tutories ja feia dies que ho treballaven a partir de diverses activitats per reflexionar i prendre consciència de la importància de la nostra actitud per aconseguir un món més agradable i just per a tothom (una mostra en són els murals fets amb les mans pintades de color blanc amb paraules escrites pel mateix alumnat).
Com ja sabeu, des de l'àrea de música hem col·laborat amb la preparació i interpretació de quatre cançons relacionades amb el tema que es van intercalar amb frases i reflexions pròpies que van llegir alumnes de totes les classes de 1r i 2n d'ESO.
 
Els temes escollits per aquest any van ser: Knocking on heaven's door de Bob Dylan, L'estaca de Lluís Llach, You've got a friend de Carole King i Heal the world de Michael Jackson.

Només em resta donar les gràcies als companys Jesús Pubill (baix) i Xavier Jauset (teclat) -ens ho hem tornat a passar molt bé assajant- i a l'alumnat que ha cantat a l'escenari: Marçal Font, Anna Alcalde, Anna Moragues, Clara Espinosa, Laia Bertomeu, Tània Chumillas, Fiona Jové i Aziz Dia, més el Guifré Balasch a la bateria. A tots, moltes gràcies per la col·laboració.
Podeu veure més imatges i el vídeo de la celebració al web de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada