dimarts, 17 d’abril de 2012

Secundària rock 2012


Nom: X Trobada de Grups de música rock o Secundària rock
Data: 17 d’abril del 2012
Lloc: Cafè del Teatre de l’Escorxador
Horari: 18.30 -21 h
Participants: INS Gili i Gaya, INS Ronda, INS Guindàvols, INS Màrius Torres, Col·legi Maristes, Col·legi Episcopal, Col·legi Lestonnac, Col·legi Terraferma i INS Manuel de Montsuar
Organització: Centre de Recursos Pedagògics del Segrià
Patrocinadors: Departament d’Educació i Ajuntament de Lleida
Una mica d'història: la segona edició del Secundària rock  es va fer a l'aula polivalent del nostre institut (abans de la remodelació) davant dels alumnes de 3r i amb els tres centres fundadors del festival: Ronda, Maria Rúbies i Montsuar. A partir de la IV edició ho vam plantejar al Departament d'Ensenyament i es va obrir a la resta d'instituts de la ciutat.
Curiositats: l’INS Manuel de Montsuar han participat en 9 de les 10 edicions d’aquest certamen i només l’INS Ronda a totes.
Públic: sala plena a vessar amb amics i familiars dels nois i noies intèrprets. Cal dir que el Montsuar portava una bona “claca”!
Profes: Ramon Llanes (part musical) i Cisco Alamon (coordinació del vídeoclip)
Videoclip: Alba Pifarré, Laura Purroy, Belen Buisan, Imanol Hernández i Joan Tuset
Repertori: “Hotel California” dels Eagles (peça obligada dels anys 70), “Tinc fam de tu” de Lax’n’Busto i “I love rock’’n’roll” de Joan Jett
Músics:
Jasmina Tost i Oriol Vázquez, veus
Arnau Costes (també al baix), Clara Carmona i Xavier Escribà,  guitarres
Pol Torres, baix
Christian W., bateria
Arnau Moreno, bateria i baix


Cartell: Andrea de Castro Piñol (alumna del C. Episcopal) 

Actuació profes: en commemoració pels 10 anys del festival, alguns profes ens vam animar a tocar una selecció de temes dels anys 70: “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Jaume Sisa, “Knocking On Heaven’s Door” de Bob Dylan, “Venus” de Shocking Blue i “Que tinguem sort” de Lluís Llach.Moltes, moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat d’una manera o una altra, especialment als 8 músics de 4t pel seu talent i treball. Ens veiem la propera edició!

FOTOS

Videoclip de presentació 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada