dimarts, 19 de novembre de 2013

Premiats al Concurs dels 10 anys de la Comunitat Catalana de WebQuest !!!

El passat dia 16 de novembre va tenir lloc a Argentona la Cinquena Jornada sobre WebQuest. Es tractava d'una edició especial perquè coincidia amb la celebració dels 10 anys de la creació de la Comunitat Catalana de WebQuest, una associació pionera en l'estudi i la difusió al nostre país de les WebQuest i les Caceres del Tresor.

Dins dels actes de celebració, s'havia convocat un concurs de WebQuests per tal d'incentivar encara més la creació i la implementació de les WQ a les nostres aules. Un cop llegides les bases de la convocatòria, vaig pensar que la WQ sobre la contaminació acústica que vam fer amb l'estimada Vicki Verdeguer al 2010 quan va estar al Montsuar, encaixava perfectament amb aquesta idea ja que és una activitat original i interdisciplinar, de la qual ja en tenim diversos exemples de treballs realitzats per alumnes al nostre institut (requisit bàsic per a participar-hi). Dit i fet, doncs, ens hi vam presentar!

Després d'algunes setmanes... vam rebre un correu invitant-nos a explicar la nostra WQ a la jornada tot dient-nos que havíem quedat finalistes!

Així, doncs, en nom dels dos, vaig anar a Argentona sentint-nos ja satisfets amb aquest reconeixement i, finalment, vam rebre el Primer Premi en la categoria de Secundària (Àmbit artístic)

 


L'acte inaugural i el lliurament de premis es va fer a la Sala de Pedra de l'Ajuntament d'Argentona.
Sebastià Capella i Carme Barba (president i vicepresidenta de WebQuestCat)
Taller amb Jordi Adell i exposició de la WebQuest 

  

Vull agrair també la participació del company Josep Lara en la revisió del text en la versió en llengua castellana i, per acabar, només dir que, per nosaltres, aquesta menció no és més que un nou estímul per continuar preparant material didàctic amb el qual millorar la nostra tasca educativa.


1 comentari:

  1. Felicitats Ramón i també a la resta dels companys que hi van participar. És un treball fantàstic.

    ResponElimina