dijous, 30 de gener del 2014

Dia de la Pau 2014

Avui, dia 30 de gener, amb l'alumnat de 1r i 2n d'ESO hem celebrar al Poliesportiu de l'institut el Dia Escolar de la No violència I la Pau (DENIP); una commemoració que va començar l'any 1964 (per recordar la mort de Gandhi) i que actualment celebren escoles i instituts d'arreu del món.

Com ja sabeu, des de l'àrea de música col·laborem en la preparació i interpretació de les cançons relacionades amb el tema que es van intercalant amb frases i reflexions pròpies que llegeixen alumnes diversos en una edició en la qual s'ha fet especial menció a la figura del recentment desaparegut Nelson Mandela. Hem començat amb la projecció del tema Mandela Day de Simple Minds:


Durant la lectura dels textos hem projectat un Prezi que va preparar el Jesús Pubill amb la paraula PAU en diversos idiomes. Cliqueu a la imatge o a l'enllaç per si voleu veure'l:


Per acabar, només em resta donar les gràcies novament als companys Jesús Pubill (aquest any a  la guitarra) i Xavier Jauset (teclat) i a l'alumnat que ha cantat a l'escenari: Laia Bertomeu, Anna Moragues, Clara Espinosa, Iris Suárez i Marta López, més el Guifré Balasch a la bateria. A tots i totes, moltes gràcies per la col·laboració.
També una especial menció a l'Ester Isern com a coordinadora de l'acte i als tutors i tutores de 1r cicle per ajudar-nos.

Us deixo algunes imatges del grup musical. Podeu veure totes les fotos de la celebració a la notícia del web de l'institut.

    


    

 



COMENTARIS: tot l'alumnat de 1r heu de fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament).

63 comentaris:

  1. Hola, el dia de la pau ma agradat molt, les cançons les podríem haver assajat mes. Jo crec que ho em fet molt be. Ma sorprès que el Jesús toques la guitarra. Les cantants ho an fet molt be i han cantat molt be.

    Jonathan Amador.

    ResponElimina
  2. Per a mi m'ha agradat bastant per-que jo meu e passat molt be amb els meus amics i amigues cantant i alguns obligant cantant però jo crec que a durat bastant poc .
    Jo m'he imaginat que el Ramon tocaria la guitarra però el Jesús tocant la guitarra no meu hages imaginat mai.

    ResponElimina
  3. Hola bona tarda, el dia de la Pau m'ha semblat una mica curt ja que només hem fet una hora de celebració. No dic que l'haguem d'estar celebrant tot el dia, però l'any passat per exemple vam fer diferents activitats, (com ara enlairar globus amb missatges de Pau).
    Però aquesta hora que em fet ha sigut divertida i hem passat una bona estona. La cançó que més m'ha agradat a set la del Michael Jackson i la que no m'ha agradat tant es la de "We shall overcome" ha sigut massa tranquila.
    En general ha sigut un gran dia.

    Aran Teixidó Garcia
    1r ESO A

    ResponElimina
  4. Holaa!
    El dia de la Pau, a mi m'ha semblat que ha estat força bé, la primera cançó ha set una mica aburrida, moltes poques persones cantaven, la segona ha estat bé, però no me la sabia gaire, la tercera ha set la que menys m'ha agradat, perquè era molt aburrida, la millor ha sigut la ultima, la del Michel Jackson, en aquesta cançó ens hem motivat una mica!

    Ha estat molt bé i les cantant ho han fet molt bé!

    ResponElimina
  5. Avui hem fet el dia de la pau a l'Institut ho hem fet a segona hora desprès del pati a segona hora.
    A mi m'ha agradat què cantèssim les cançons tots junts i cantèsiu i toquèssi al montsuar m'ha estranyat que el Jesus toques la guitarra el que no m'ha agradat ha sigut què no hem fet ni cloenda ni res com al cole.
    ian farreres

    ResponElimina
  6. A mi la canso que mes me a gustat a sigut la de Maikel Jacson el que mai me podrie abere imaginat es que el Jesus toquasi la guitarra i meny que esiguesi en una banda me a sorpres bastant el que no me a agradat a sigut que a durat molt poc pero per l'altre tot a estat be.

    ResponElimina
  7. Hola, la meva opinió sobre el dia de la pau és que, a mi m'ha agradat però a la primera cançó, la de "We Shall Overcome" només cantaven les noies de l'escenari. És una mica normal, perquè segurament teníem vergonya, i a més a més per mi és la més avorrida i lenta, tot i que l'hem cantat una mica més ràpid, sinó s'hagues fet molt més pesada.
    A les altres tres ja ens hem anat animant i han sortit prou bé.
    M'ha encantat la cançó d'en Nelson Mandela, és molt bonica la veritat...
    Les cantants ho han fet súper bé!
    No m'hauria imaginat mai que el Jesús Pubill, toqués la guitarra.
    Trobo que l'Ester Isern i el Ramon Llanes han dedicat molta estona per que tot això surtis bé, i realment han fet una bona feina.
    En fi, que el primer dia de la pau en aquest institut m'ha agradat força.

    ResponElimina
  8. M'ha semblat una celebració molt divertida. Ens ho hem passat molt bé.
    En general totes les cantants i el bateria ho han fet bé i és s'havien les cançons perfectament. No m'esperava que els professors, sobretot el Jesús i el Xavier tocaven tant bé.
    Respecte als altres alumnes, la majoria no han cantat, però es veia bon públic i bon ambient.
    La cançó de ''we shall overcome'' es la que menys m'ha agradat ja que ningú cantava. I la de Michael Jackson ens hem animat molt i inclús alguns ballaven.
    els alumnes que han llegit també ho han fet molt bé.


    Ares Teixidó Garcia
    1r ESO A

    ResponElimina
  9. El dia de la pau no hem va agradar gaire perquè ningú cantava, exepte a la última cançó i a les altres nomès cantaven les del escenari, i les del escenari cantaven SUPER bé! Però lo que no em va agradar gaire era que va ser molt curt i nomès van ser 4 cançon i alguna d'aquelles cançons no m'agradaven, excepte Heal the world, que la vam cantar molt bé i era molt xula!
    El que han llegit ho an llegit molt bé, però algun llegia massa ràpid i no se'ls entenia.

    Jose Carlos Gomez Sanchez
    1r ESO ''C''

    ResponElimina
  10. Bona tarda, aquest dia ha estat molt bé, ja que es el dia Internacional de la Pau. Els cantants sincerament ho han fet molt bé! S'han motivat molt al final, i m'ha encantat. Les cansons son molt boniques, i han asserenat amb aquest dia, però alguns nois i noies feien el ruc, i això mà molestat bastant, però per lo demés ha estat magnífic! :''')

    ResponElimina
  11. A mi el festival m'ha agradat molt perque una companya que es diu Marta va surtir a cantar junt a unes altres i ho van fer molt be pero lo que a mi m'ha agradat mes ha sigut la canço de Michel Jakson perque tots cantavem perque es la canço que mes vam cantar perque les altres no vam cantar tots.

    ResponElimina
  12. Jo no hi vaig assistir però pel que llegit i pel que m'han dit que el Jesus Pubill tocava la guitarra i que tenia una banda però també m'han dit que la cançó de "whe shall overcome" era aborrida i això es el que pensava jo quan me la van proposar.
    no hi vaig ser però m'agradaria haver-hi estat














    Andreu Vicente Tabarés


    1rC

    ResponElimina
  13. Hola! Sóm la Alba Esquerda i la Clàudia Coiduras de 1r ESO C. Ens ha semblat una molt bona actuació, respecte a la fantàstica història i les frases que van explicar i llegir els nostres companys els de 1r d'ESO conjunt amb els companys/es de 2n d'ESO. Ho van fer molt bé!
    Els cantants també, ja que tenien i tenen una veu fantàstica que et recorda que entre tots, amb les mans unides, podem construir un món millor, sense violéncia i pau per a tots. La màgia d'aquell dia ens va ariibar al fons del cor, i va ser un dia super divertit i per recordar.
    Va ser molt emotiu dos-cent-es persones cantant cançons, per nosaltres la més bonica va ser la de Heal The World del famós ex-cantant Michael Jackson.
    Vam apendre que sense el racisme ni la viòlencia, simplement tots units sóm molt grans, i podem conseguir qualsevol cosa.
    JUNTS PODEM!


    Clàudia Coiduras i Alba Esquerda.

    ResponElimina
  14. Holaa!
    El dia 30 de gener vam celebrar el dia de la pau al nostre centre.
    El vam celebrar cantant unes cançons molt maques i tranquiles, les noies que cantaven ho van fer molt be i és veia que ho teníen preparat,els alumnes quasi mai van cantar però igualment va estra molt bonic.
    Les cançons que més hem van agradar van ser la del Michael Jackson i la del Lluis Llach ja que eren les més animades.

    Miquel Llaudet - 1r C

    ResponElimina
  15. Hola soc el Fernando Colias el dia de la pau m'agradat molt i el que mes impresionar es que el Jesus toques la guitarra eletrica era molt divertit. Pero les cançons no me han agradat massa la de l'estaca i la de whe shell overcome pero les demes han sigut molt divertides. Espero que el proxims anys siguin cançons mes modernes, les noies que van canta ho van fer molt be ,el bateria i els guitarristes també i la canço mes divertida ha sigut la de Nelson Mandela de el grup de Silpen mie molt be preparat i molt be fet, me va encantar . ;) :)

    ResponElimina
  16. Ahir dia 30 de gener de 2014 vam celebrar el dia de la PAU, a l' institut Manuel de Montsuar.
    Vam cantar quatre cançons, tres amb anglès i una amb català (l'estaca).La que més em va agradar a mi va ser la de Heal the world .
    Va estar molt bonic i divertit encara que al principi no hi havia gaire gent que cantava, però al final ja ens vam animar una mica més.
    Les cinc cantants ho van fer molt bé i els que tocaven els instruments també. I tampoc s'ha de oblidar a les persones que van llegir.
    Núria Jové Vidal 1r ESO C

    ResponElimina
  17. Em va agradar molt el dia d'ahir. Vaig trobar molt bé la idea d'ajuntar-nos tots els alumnes i professors de 1r i 2n per celebrar el dia de la pau. Penso que va ser una celebració força bonica, ja que tots junts vam cantar les quatre cançons que ja havíem preparat uns quants dies abans a classe. Em va agradar molt tot. Va ser un reconeixement bonic per a totes aquells nens/es que pateixen, que estan amb guerres, que no tenen joguets, roba...
    Les cantants ho van fer molt bé i tots els demés que estaven a l'escenari també, és notava que darrere d'aquella actuació hi havia dedicades moltes hores de pràctica i esforç.

    Odet Baiges Vila

    ResponElimina
  18. hola ma semblat molt divertida la activitat encara que no hi havia gaire gent cantant. la canso que me ma agradat a set la de heal de world que des de principi era la meva canso preferida me la pau. mai magues imaginat es que el Xavier de tecnologia toques el piano elèctric. i a la canso de what a wonderfoul world de neil amstrong la feien molt aguda quan en realitat es molt greu

    ResponElimina
  19. Ha sigut un dia molt bo.Totes les cansons m'han agradat menys la de we bshall overcome,tot i aixi ha estat tot força bé.I vui felicitar a una amiga i companya la Marta Lopez que estava cantant al escenari juntament amb quatre noies mes i encara que no se la sentís gaire ho ha fet força bé.

    Sergi Garcia 1rC

    ResponElimina
  20. m'ha agradat força el dia de la pau, és el primer cop que canto a l'institut i m'ho he passat molt bé, totes les cançons eren molt boniques i amb una lletra molt intensa i pacífica. La gent no va cantar gairebé res, i això perjudica als cantants del escenari perquè qualsevol error es nota i s'ha de cantar molt més fort i costa més, però va quedar força bé. Espero que el pròxim any la gent participi una mica més, i que ens ho passem tan bé com aquest.
    Crec que la cançó que va quedar millor va ser "Heal the world", encara que se'm va sentir poc, perquè eren cinc cantants i jo era la que cantava més fluix, i perquè les estrofes que feia sola eren massa greus per mi i em va costar més de cantar-ho fort, però va quedar bé.
    En conclusió, m'ha agradat força el dia de la pau.
    Marta López Raich, 1r C

    ResponElimina
  21. El dia 30 de gener vam fer el dia de la PAU. El que em va agradar més va ser el vídeo del Nelson Maldena i també havia una imatge on sortien tots els idiomes. Les cançons van ser molt boniques, menys el de "We shall overcome". Así també el Jesús, el Ramon i Xavier van tocar molt bé !!!

    ResponElimina
  22. A mi em va agradar perque ens saltavem clase ja ja, però va ser divertit, l'únic problema és que hi havien algunes cançons que eren molt avorrides, la de overcome i la de l'estaca, pero les altres dos són molt bones, tanbe em va agradar molt l'homenatje a mandela, ja que jo admirava molt al mandela. Crec que aquesta festivitat es tindria de repetir, perque es molt divertit, pau al poder ;)

    abril gimenez roca
    01/31/14

    ResponElimina
  23. El dia 30/1/14 al Institut Manuel de Montsuar vam celebrar el dia internacional de la Pau. Va estar molt bé! Vaig veure molt bon rotllo. La primera cançó va sortir bastant malament perquè com qua la cançó no li agradava a ningú, no va cantar quasi ningú. Tret de la primera cançó tot va ser molt emotiu i molt bonic! El que vaig trobar es que no hi havien ni els de tercer ni cuart i crec que això es podria millorar. Tret d’això ha sigut molt bonic! També em va agradar que se li dediqués a una persona tant important com va ser Nelson Mandela.

    ResponElimina
  24. De les quatre cançons que vam cantar, dos no m’agradaven gens, si les cançons no agraden la gent no canta, aleshores tot es fa molt pesat i avorrit. Les cantants, ho van fer be, i els presentadors i musics també, però el públic no va col•laborar, només hi havia quatre o cinc persones que cantaven, però tot i això les professores i professors animaven i al final la gent va cantar. Al final de tot va ser un dia divertit i alegre.
    Clàudia Rubí Ortiz, 1rESO B

    ResponElimina
  25. El dia 30 de gener era el dia de la pau, jo crec que era una bona idea però la cançó de we shall overcome era una mica lletja per a cantar-la i crec que tota l’escola estava d’acord, tampoc estava bé que la cançó de what a wonderfull world la cantessin aguda perquè la meva veu no arribava a res més, per tot el demés estava molt bé. Us parla un dels granets d’arena que volen fer arribar la pau a tota la gent, un petit amic

    Roger Martín Font

    ResponElimina
  26. El meu primer dia de la Pau al Montsuar va ser molt divertit! Els dies anteriors ens vam aprendre les cançons que havíem de cantar aquest dia tant especial. Ens vam aprendre les cançons de “We shall overcome”, “l’Estaca”, “What a wonderful world” i “Heal the world”. Jo crec que vam fer massa cançons en anglès i massa poques en català. També em va agradar molt l’experiència de sortir a llegir una frase de Nelson Mandela. Va ser un dia molt divertit!

    Nil Pasqual 1r B

    ResponElimina
  27. El dia de la pau va estar molt bé, la veritat es que em va agradar molt, ja que naltres a l'escola no el celebrabem, la cançó que em va agradar més va ser la de " Heal the world " i la de we shall overcome es la que em va agradar menys, a mi m'agradaria que el dia de la pau dures una mica més perquè la veritat es que trobo que una sola hora es molt poca estona, vaig trobar molt bé nombrar al Nelson Mandela als escrits que van llegir alguns del alumnes de segon d''ESO.
    Les cantants ho va fer molt bé i encara que molts de nosaltres no ens vam atrevir a cantar em va agradar molt.

    ResponElimina
  28. El dia de la pau va ser un dia bastant divertit perque cantavem i miravem videos al pavello.
    Jo faria per el dia de la pau faria unes activitats al pati sobre la pau per canviar una mica, i no cantar que tambe esta bé. El dia de la pau va ser una experiència uniaca que no havia fet abans al meu colegi.

    Adrià Guiu

    ResponElimina
  29. El dia de la pau a l'institut va ser un dels millors dies del trimestre que portem ja que a part de que vam estar una estona sense fer classe i passan l'estona escoltant musica cantada per unes noies que ho van fer molt bé, ens ho vam passar bé i vam conmemorar la mort d'un gran home Nelson Mandela.
    (La canço de "We shall overcome" va ser la que menys hem va agradar ja que era lenta i ningú la cantava)
    Edu Espejo 1r-B

    ResponElimina
  30. Hola,el dia 30 de gener vam celebrar el dia de la Pau. El que més hem va agradar va ser la canço del Nelson Mandela (ja que mai l'havia escoltat) i també el prezi de pau amb molts idiomes diferents. Bueno.... el que menys va ser la primera ( we shall overcome ) ja que tampoc m'agradava molt la cançó. Al final tots ens vam animar i les altres 3 ja vam cantar més.
    Hem va agradar molt!

    Alex Rodriguez 1r B

    ResponElimina
  31. Ahir dia 30 de Gener, vam fer el dia Internacional de la pau, hem va agradar per la canco del Michael Jachson, per què les altres eren una merd......
    I hem va agradar per què aixó anava a una persona important: Nelson Mandela i també hem va agradar quan wns vam saltar una clase. :)

    ResponElimina
  32. La celebració que vam fer ahir per el Dia de la Pau, no em va agradar molt, però tampoc va estar tan malament.
    Al principi em va semblar una miqueta avorrida, però quan vam començar a cantar les cançons em vaig divertir una miqueta més.
    Les cançons que vam haver da cantar m’agradaven molt, encara que la de “We shall overcome” es una miqueta avorrida i se’m va fer molt pesada a l’hora de cantar-la.
    El que més em va agradar va ser quan uns nens i nenes de segon van llegir un text per a que poguéssim saber més coses del Nelson Mandela.
    Va estar molt bé i espero que l’any que be estigui igual o millor.

    ResponElimina
  33. Penso que ahir l’actuació d'aquelles nenes a l’escenari cantant no era l’adequada perquè hauríem de ser tots iguals cantant a baix de l’escenari mirant i seguin els vídeos i les cançons. Per tot lo demes ma semblat perfecte hi han cantat verdaderament be .La cançó que mes m'ha agradat a set la del Michel Jackson es la que la gent a seguit mes be i amb mes ganes.
    Va estar molt be però per l’any que be penso que podríem fer alguna altra cosa.Com per exemple canta en rotllana...Alguna cosa pareguda.
    Bona tarda:’)

    ResponElimina
  34. El dia 30/1/14 al Institut Manuel de Montsuar vam celebrar el dia internacional de la Pau. Va etar divertit.
    La primera canço no la va cantar ningú, igual no els hi agradava. Desprès la cosa es va començar a animà.
    Al principi, avans de començar a palar, no hi va haver respecte però despres ens vam relaxar.
    A mi la canço que mes hem va agradar va ser la de "Heal the World" i la que menys, va ser la de "We shall overcome".
    Però toto i això va estar divertit.

    Victor Mateu 1r ESO B

    ResponElimina
  35. A mi no em va agradar molt perquè ens van fer cantar i a mi no m'agrada molt cantar i ademes van ser una mica avorrit, i ademes casi solament cantaven les del eçenari exepte un o dos persones que cantaben.
    Oscar Dominga 1r B

    ResponElimina
  36. A mi em va agradar bastant, a la meva escola fèiem el dia de la PAU a lo gran. I suposo que per això sem va fer més avorrit. El vídeo de Mandela day. La cançó que crec que va ser més avorrida es “We shall overcome”, ja que tota l’estona es repetia el mateix, i anava molt lenta.
    Marta Sipan 1rB

    ResponElimina
  37. Aquest dia de la Pau em va agradar molt, l'únic que no estic d'acord amb l'horari perquè tocava Tutoria. Les cantants van cantar molt bé, però lo que més m'ha sorprès d'aquest espectacle es que el Jesús toques la guitarra. La cançó que més em va agradar de cantar va ser la del Michael Jackson, també s'ha de dir que les cancons és van cantar una mica més rapides per no ser tanta aburrides. L'espectacle va estar molt bé.

    Iñaki Moreno, 1r ESO A

    ResponElimina
  38. Hola, a mi les cançons em van semblar bastant avorrides perquè eren molt repetitives i la mes avorrida amb diferència, per a mi era la de "We shall overcome" però inclús i així m'ho vaig passar bastant bé.

    Victor Gras 1rA

    ResponElimina
  39. el dia de la pau em va grada molt em cantat tots 3 cansons em estat 1 hora cantan i didicanlo al senior mandela que a mort el dilluns pasat i cuan se a cabat la hora em surtit al pati i sacabo


    houssan momen

    ResponElimina
  40. A mi em va agradar molt perquè va estar molt ven preparat els presentadors ho van fer molt bé i les que cantaven... es nota que s'han passat moltes hores del pati practicant totes les cançons.
    El que no m'esperava era que el Jesús toques la guitarra.
    Va estar molt bé.
    Sandra Vázquez

    ResponElimina
  41. El dia de la pau no hem va agradar gaire perquè ningú cantava, excepte a la última cançó i a les altres només cantaven les del escenari, i les del escenari cantaven bé. Però lo que no em va agradar gaire era que va ser molt curt i només van ser 4 cançons i alguna d'aquelles cançons no m'agradaven, excepte Heal the world, que la vam cantar.

    Lluís Mor 1r A

    ResponElimina
  42. m'a agradat moltissimo pero en el de wi sa overcome una noia que tenia el guent blanc in un altra es van liar i men vax riure vastant i tambe em bax avorrir una mica
    DANIEL CHELSAU

    ResponElimina
  43. El dia de la Pau, va estar molt divertit per dues parts. Una per que no m'esperava que el Jesús Pubill, estigues tocant la guitarra, i l'altra part va ser que les cançons van estar molt xules, sobretot la del Michael Jackson, i la que menysme va agradar va ser la de"We shall overcome". En general s'han esforçat molt tots:')
    Ainoa Serrano González 1r ESO A

    ResponElimina
  44. Hola! a mi el dia la Pau em va sembla molt divertit. No m'he esperava per a res que el Jesús Pubill estigues tocant la guitarra. Per cert, les noies cantaben molt bé, i s'han esforçat molt. Espero que l'any que bé sigui igual que aquest o millor.
    Ainoa Serrano González 1r ESO A

    ResponElimina
  45. Hola! a mi me va sorprende que el jesus pubill toques la guitarra. A mi la canço que mes me va agrada va ser la de heal the world peroca mes les demes eren una mi mes rollo...
    Espero que el any que ve sigui una mica mes divertit i amb teatres

    ResponElimina
  46. A mi el dia de la Pau em va agradar bastant, ja que tampoc l'havia celebrat mai i ho vaig trobar una cosa molt simbòlica i bonica. També em va agradar les cançons (sobre tot la de l'Estaca i la del Michael Jackson, que també són les úniques on la gent cantava), les noies ho van fer molt bé també...
    Va estar molt bé també lo de com és deia pau en diferents idiomes amb el wordle, no vaig cantar molt però en general em va agradar tot molt !
    Marina Comet 1r ESO B

    ResponElimina
  47. El día 30 de gener es va celebrar el dia de la pau en el institut Manuel de Montsuat tot i que no i vaig perticipar el meus companys m'han comentat que va estar molt bé exepte la cançó: We shall overcome

    ResponElimina
  48. El dijous dia 30 vam celebrar el dia de la pau va ser molt divertit però no em va agradar que cada cop que tinguéssim que cantar agüéssim d’aixecar-nos no “molava” però les cançons estaven molt bé em va agradar bastant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest dijous 30 de gener hem celebrat al montsuar el dia de la Pau. A mi em va agradar bastant les noies que cantaven i els profes que estaven al radere tocant la guitarra, també em va agradar per què ens vam perdre classe i justament al sortir vam anar al pati.

      Elimina
  49. A mi em va agrada el dia de la pau per que aquelles nenes cantaven molt ve
    I les 4 cansons eren bastant boniques per que demostren que la pau serveix per algo
    Si no estigués la violència estaria envoltada per tot el mon espero que el pròxim dia no hi axis tanta guerra
    M’ha agradat molt Gracies
    Francesc Ortega

    ResponElimina
  50. Ami en va agradar molt va ser molt divertit jo pensava que tendiren que pujar tots però com el Van fer me va agradar molt. quant teníem que cantar me va donar molta vergonya ala primera canço però a la segona i a les demes en vaig soltar. Ami magues agradat que al final uguesin fer com una pancarta o algo o algun joc però va esta ve ami en va agradar molt
    CRISTIAN ZARCOS CRUZ

    ResponElimina
  51. El día 30 de gener vam celebrar el dia internacional de la pau, va ser molt divertit, les noies cantaven molt be i va ser una experiencia molt bona, espero poder repetir-la el any que be. Lo unic que no hem va agradar gaire va ser la canço de: Whe shall overcome.

    Xavi Seres

    ResponElimina
  52. A mi hem va agradar molt perque es veia a molta gent que estava cantant il:lusionats en rodana cantant i veus a cadascun amb el seu sobriure i fins veus alguns ballant i personalmennt la del michael jackson va ser la que hem va agradar molt
    JAHARA JAITEH

    ResponElimina
  53. A mi sincerament m'han agradat molt, tot i que en la primera canso ens hem equivocat tots. Les noies que cantaven un han fet més que bé l'únic que no m'ha agradat ha sigut el ficar nos de peu en cada canso,
    M'han agradat les 4 excepte la de Wi shall overcome , ha sigut un dels millors dies que hem tingut de classe.
    Mario Peregrino 1rD

    ResponElimina
  54. Sobre el dia de la Pau a mi hem va encantar!!! Vaig divertir-me molt cantant amb els amics. Va estar increïblement "guay". Vàrem cantar quatre cançons de la Pau molt boniques, jo diria que la millor va ser la de Heal the World però generalment hem van agradar totes.
    Crec que el professorat va tindre una molt bona de fer aquesta celebració de la Pau tots junts.
    Aquesta celebració va estar molt ordenada i a mi hem va fer reflexionar sobre tot aquests problemes que hi ha en el món.
    A demes de cantar, el vídeo del Nelson Mandela també estava molt be. Nelson Mandela a sigut un gran home, que a aconseguit moltíssimes coses per la Pau.
    Si TOTS VOLEM PODEM CONSEGUIR LA PAU MUNDIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ànims!!!

    Bernat Erta Majó

    ResponElimina
  55. Hola! Per a mi el dijous va ser un moment únic, ja que a l'escola no el celebravem mai el dia de la Pau. Va ser una celebració divertida, el que no em va agradar va ser que ens ajuntessim 1r i 2n d'ESO, m'haguès agradat mès que nomes fossim primer, les nenes de l'escenari, van cantar molt bè. A part d'aixo tot em va agradar.
    Les cançons van estar molt ben escollides les cançons que la gent va cantar mès van ser la de"We shall over come" de Pete Seger i "Heal the world" del Michael Jackson.
    Espero que la proxima vegada sigui com aquesta millor.
    Ares Leiva 1r ESO D

    ResponElimina
  56. Dijous 30, dia de la PAU i la NO violència, va estar un dia entretingut i divertit! a mi personalment hem va agradar força...
    i va estar tot un espectacle, hi havien nenes que cantaven solistes,i tots plegats vam cantar quatre cançons molt boniques!!!

    ResponElimina
  57. Dia 30/1/2014 el dia escolar de la pau i la no violencia.

    Em va agradar molt ja que tots els alumnes que vam asistir teniem un objectiu en comu cantar el mes fort que podiem i aixi representar aquest bonic dia.
    Totes les cançons eren molt representatives: "WE SHALL OVERCOME", "L'ESTACA", "WHAT A WONDERFUL WORLD" i en especial "HEAL THE WORLD", que va ser la que mes em va agradar.
    Aquelles frases que van recitar els nostres companys i companyes de 1r i 2n i tambe el video d'en Nelson Mandela: "Simple Minds" va ser mol bonic i fins i tot em va emocionar.
    En relacio tot aquest dia va ser espectacular i vam poder representar tot el que en Nelson Mandela va aconseguir en el seu temps.

    Nerea Blanco León 1r ESO D

    ResponElimina
  58. El passat 30 de gener vam celebrar el dia de la pau. Per nosaltres va ser una experiència molt bona ja què controlavem el projector i el sò. Estavem en una punta de l'escenari. Això va fer que no tinguessim una bona visió de l'espactacle, de totes maneres ho vam disfrutar molt. La cançó que més ens va agradar va ser Heal the world de Michael Jachson. En general els nois/es no van cantar molt, exepte en alguns moments de les cançons.

    Ariel Henández i David Martin

    ResponElimina
  59. Hola, a mi el concert de la pau que vam fer al poliesportiu em va agradar molt. Al principi van sortir dos presentadors que ens van anar donant les entrades de les cançons, l'única cosa va ser que ens feien aixecar per cantar les cançons. Però a la canco "we hall over come" nomes van cantar les nenes de l'escenari però igualment u van fer molt be, tenen una veu impressionant. La cançor que em va agradar mes va ser la del Michael Jakson

    clàudia gilart morell

    1er D

    ResponElimina
  60. M’ a agradat molt cantar aquestes tres cançons relacionades amb la pau lo que la de we shall over come no em ba agradar molt però en conclusió me va agradar el dia
    Jordi Bustos

    ResponElimina
  61. Som la Mireia Duaigües i la Júlia Ranera de 1r d'ESO D.
    La nostra opinió respecte amb aquesta trobada tant impressionant i al mateix temps bonica; ens va fer refleccionar molt, i tenir empatia amb els altres nens del planeta, que estan vivint molt pitjor que nosaltres a causa de la guerra o bé de la pobresa i la fam, ens hem donat compte que nosaltres tenim molta sort. Les cançons que vam cantar estaven molt be, però la que ens va agradar mes va ser la del Michel Jackson, "Heal the world".
    Per altra banda vam reproduir una canso de "Simple mins" anomenada "Mandela's days" recordant al defensor de racisme al mon! Esperem que descansi en pau! Les noies cantaven molt be! i sobretot la nostra companya Marta López! conclusió aquesta trobada entre els companys de segon i primer a estat fantàstica! Esperem que l'any que ve es repeteixi...
    un peto a tothom!

    MIREIA DUAIGÜES I JÚLIA RANERA!

    ResponElimina
  62. Holaa!
    El passat dijous 30 de gener va ser el dia de la pau, va estar bastant bé però va fallar una mica el temps per què va durar molt poc, també podíem haver recordat al Pete Seeger ja que feia dos dies havia mort i el dia de la pau vam cantar una cançó seva.
    Carla Olmedo 1r-D

    ResponElimina