dimecres, 17 de desembre de 2014

Feina per Nadal

Ja sabem que durant les festes de Nadal és moment de desconnectar de l'institut... però, entre festa i àpat, també és interessant no deixar de fer algunes petites activitats per no perdre totalment el ritme de treball i, per això, us proposo alguns exercicis:

1r ESO

a) Glossari musical: Activitat 03 del moodle de 1r (Unitat Lleguatge musical) Es tracta de fer un vocabulari musical entre tots. Cadascú haurà de definir un terme musical que us donarem nosaltres
b) Partitura en Noteflight (activitat voluntària per a 1r D)  en la qual cal escriure una NADALA senzilla com la que us vam donar en paper la darrera setmana i enviar l'enllaç a l'Activitat 04 del moodle). Cal registrar-se i, sobretot, mireu el tutorial que us hem enllaçat.



3r ESO

WebQuest sobre El blues (activitat voluntària). Seguint les indicacions de l'activitat (especialment de l'apartat procés) cal penjar el treball al moodle de 3r .

4t ESO

a) Per a qui no ho hagi fet encara: acabar les activitats de la unitat 2 d'Informàtica musical (gravació de la veu, escenes sonores i llista de reproducció al Grooveshark amb cançons per als canvis de classe). Mireu el bloc MusicAlumnesMontsuar per veure exemples). Recordeu que després (ja en parlarem segons la selecció de cadascú) caldrà baixar-les i retallar-les amb l'Audacity tal com s'explica al moodle.
b) Per introduir el tema de la música i la publicitat mireu la següent presentació i, sobretot, fixeu-vos en la música que acompanya els anuncis durant les festes de Nadal perquè serà la unitat amb la qual començarem al gener.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada