dilluns, 12 d’octubre del 2015

Torna el timbre pedagògic

Ja sabeu que un dels nostres trets distintius és que la música ens acompanya durant tot el matí mentre pugem i sortim de l'institut, entre les classes i quan anem i tornem de l'esbarjo. Lògicament, no sempre ens apassiona el que està sonant però cal recordar que, quan vam endegar-ho ara fa tres cursos, la idea era donar-li sempre un caràcter pedagògic. Això ens va portar a una laboriosa tasca de preparació de tot tipus de fragments musicals (sonen 9 melodies diferents al dia!) que tinguessin una unitat estilística diària i que fossin més aviat tranquils i sempre de qualitat. Per fer-ho m'han ajudat moltes persones, alumnat inclòs i també alguns professors/es.

Enguany hem començat amb una selecció de Beatles, Bob Dylan, música barroca, blues, una mica de pop català i la tria de l'alumnat de l'optativa de música de l'any anterior. A partir d'ara, anirem revisant el material d'aquests darrers anys i també intercalarem música que van preparar els nois i noies d'audiovisuals del curs passat i que podeu veure clicant a l'etiqueta timbre pedagògic.

Aquesta setmana i l'altra (sempre ho repetim un cop) escoltarem música preparada per alguns companys/es melòmans, als quals vull agrair la seva col·laboració:
  • Dilluns: selecció musical del gran guitarrista Tommy Emmanuel
  • Dimarts (sempre clàssica): més musica barroca (Vivaldi, bàsicament)
  • Dimecres: selecció de Bossa Nova (a càrrec del Ruben Víctor)
  • Dijous: selecció de música francesa (a càrrec de l'Anna Arfelis)
  • Divendres: selecció musical personal de la Marta Chavarriga
Ja sabeu que tots i totes hi podeu participar.
I la teva música preferida quan sonarà? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada