divendres, 29 de gener del 2016

Dia de la Pau 2016

Avui, 29 de gener, hem celebrat novament -i ja van 6 anys en aquest format- el Dia Escolar de la No-violència I la Pau (DENIP) amb tot l'alumnat de 1r i 2n d'ESO. Les cançons escollides per aquest any han estat: Copains du monde de Les Enfantastiques (en francès), Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa (en català), No dudaría d'Antonio Flores (en castellà) i Heal the world de Michael Jackson (en anglès). Ja només ens en falta una en alemany!

Com sempre, vull donar les gràcies als companys Jesús Pubill (al baix), Xavier Jauset (al teclat) i als tutors i les tutores de 1r cicle per la feina en la preparació de l'acte. També a l'alumnat que ha cantat a l'escenari: la Paula Vargas, la Lucía González, el Dani Navas, la Carla Mias, el Lluc Folch, l'Ainhara Franco i, especialment, l'Ariadna Rubí com a veu solista i l'Isaac Ramirez a la bateria. A tots i totes, moltes gràcies per la col·laboració!

Us enllaço algunes imatges però ja sabeu que podreu llegir els textos que van recitar els delegats/es de convivència i veure totes les fotos de la celebració a la notícia que properament trobareu al web de l'institut

 















COMENTARIStot l'alumnat de 1r que vulgueu podeu fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho podeu fer a casa o a classe i recordeu de posar el nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, entreu com a Anònim i escriviu el vostre nom al final.

32 comentaris:

  1. Hem va agradar aquest festival de la Pau i la cançó que més hem va agradar va ser la de castellà.
    Elias Belhadi 1r Eso A

    ResponElimina
  2. Tot va ser un èxit, em van encantar les cançons, sobretot la de català i els que tocaven els instruments ho feien súper bé, espero que l'any vinent ho fem encara més bé, (no crec que sigui possible, perquè ho hem fet insuperable!) :)
    Carla Mias Segura

    ResponElimina
  3. Hem va agradar aquest festival de la pau perquè molta gent va cantar i va participar,les que mes em van agradar son la de Michel Jackson i la de Rosario Flores

    ResponElimina
  4. ha estat be pero es han fet apendre una canso per res pero la mayoria ha estat molt be

    ResponElimina
  5. Hem va agradar molt el festival del dia de la pau, va estar molt bé i van cantar molt bé i els que tocaven un instrument també ho van fer molt bé!
    Ariadna Vargas 1 eso B

    ResponElimina
  6. em va agradar bastant pero els micros es sentien una miqueta fluix, també es podrien compartir i estava una miqueta nervios per lo demes va estar molt be.
    em va encantar el principi de la canço hearl the world molt bonic.

    ResponElimina
  7. Ami el dia de la pau me va agradar molt va ser molt divertit els cantants van cantar molt be .la canso que me va agradar mes va ser la de la rosario flores i els que tocaven els instruments hu van fer amb molta alegria

    Ariadna llovet-1ºb

    ResponElimina
  8. hem va agradar molt el festival va ser una bona expriencia poder tocar la bateria en aquest festival va ser molt divertit.
    isaac ramirez 1er b

    ResponElimina
  9. El dia de la pau hem va agradar molt, els que cantaben ho feien super be i els que tocaben tambe. Les cançons que mes me van agradar va ser la de hearl the world i la de no dudaria.Lo que vull per l'any que ve es que les cançons siguin mes chules.

    MAMADU BAH 1Eso B

    ResponElimina
  10. Va ser molt bonic, les cançons estaven molt bé. Llastima que a les dues ultimes cançons els presentadors no van comentar res. Em va decepcionar, frustrar i cabrejar que al final ho repetissim més de la meitat del "espectacle". VICTOR.

    ResponElimina
  11. Em van agradar molt totes les cançons, l'any que ve, proposo que la cançó de castella sigui Hijos de un mismo Dios de Macaco.
    Els cantants de l'escenari casi tots ho van fer super bé!
    Desitjo que l'any que ve estigui igual de bé.(:

    ResponElimina
  12. Em va agradar molt la gent cantave molt be , i es veie que estaven emocionants amb la canço de la rosario flores . La canço que em va agradar més va ser la de heal the world .

    Pol Cristofol 1er B

    ResponElimina
  13. Em va agradar molt el dia de la pau perque els solistes van cantar molt be, però no em va agradar el poc respecte que va tenir la gent contra els solistes.

    ResponElimina
  14. va ser estar be, a la tarda vam seure al pavelló i vam escoltar als delegats de convivencia, després vam cantar quatre cançons heal the world, copains de monde, cualsevol nit pot sortir el sol i no dudaria, vam repetir la de heal the world, crec que era la que mes va agradar.

    ResponElimina
  15. va ser estar be, a la tarda vam seure al pavelló i vam escoltar als delegats de convivencia, després vam cantar quatre cançons heal the world, copains de monde, cualsevol nit pot sortir el sol i no dudaria, vam repetir la de heal the world, crec que era la que mes va agradar.
    Andreu Gutierrez

    ResponElimina
  16. Opino que la canço de la Rosario no s'ho pren gaire en serio (la propia Rosario) perque enmig d'una canço antimilitarista es posa a fer parachururururururururu. Amb una canço quedes molt bé però no fas res al respecte.VICTOR.

    ResponElimina
  17. A sigut un éxit, tots plegats em cantat ,em disfrutat del momenti hem fet moltes rialles.
    Els cantants ho feien amb un talent increible.les cançons del denip han estat explendides.
    Aunque les cançons van estar molt rapides. EStic molt content del denip.
    bon any i felicitats a tots

    ResponElimina
  18. Va ser molt bonic, les cançons estaven molt bé. Llastima que a les dues ultimes cançons els presentadors no van comentar res. Em va decepcionar, frustrar i cabrejar que al final ho repetissim més de la meitat del "espectacle". VICTOR.

    ResponElimina
  19. El día de la Pau em va agradar molt, va estar molt divertit, les cançons eren molt boniques, la que em va agradar més va ser la de "No dudaría".

    Laura Ortiz.

    ResponElimina
  20. El día de la Pau va ser molt bonic i molt divertit, els cantants ho van fer molt bé!!!!
    Me van agradar totes les cançons pero la que mes la de "Rosario no dudaría"

    Evelin López.

    ResponElimina
  21. El dia de la Pau va ser espectacular!!
    Em va agradar molt!!!
    Peró hi havia moments en que no es sentien les cantants...Pero igualment ere super dibertit
    tots cantant i celebrant el DENIP!!!
    Gracies als cantants i les cantaires!!


    Laura López Hernàndez

    ResponElimina
  22. M'ha agradat molt perquè hem cantat i ens ho em passat molt bé

    Aleix Verge

    ResponElimina
  23. El dia de la Pau va estar molt bé,va ser molt divertit. Hem cantat tots alegres.

    ResponElimina
  24. Va ser molt xulo i em va agradar la cançó de castella.

    Alex Águila 1r eso A

    ResponElimina
  25. El dia de la Pau va estar molt bé, va ser molt emocionant a part de divertit.

    ResponElimina
  26. A mi el dia de la pau hem va agradar, molt va ser molt divertit.

    Júlia

    ResponElimina
  27. El dia de la Pau em va encantar ho vaig passar molt bé

    ResponElimina
  28. a mi hem va agradar bastant encara que al final s'hem va fer una mica pessat

    ResponElimina
  29. va ser genial!
    les frases que llegien els delegats de convivència eren molt boniques i sinceres!
    també vull felicitar als cantant per les grans cançons que van cantar!!!
    AIRIN

    ResponElimina
  30. A mi hem va agrada encara que ho van tindre que repetir, com el primer dia de la Pau al Montsuar va estar divertit.

    Larisa

    ResponElimina
  31. El festival del día de la pau va ser un éxit total, aquell els cantants ho van fer molt què dic bé super bé, els musics tambè, però jo no vaig entendre què si ens vam apendre les cançons, què tenim què fer cantar desde terra ho no teniem què cantar???
    Sigui el què sigui vaig gaudir d'un bon espectacle.
    ESPERO QUE L'ANY VINEN SIGUI TAMBÈ UN ÉXIT I ENS SUPEREM A NOSALTRES MATEIXOS CANTAN CANÇONS QUÈ SUPERIN TOTS ELS ANYS!!!!!!! I ELS NENS I NENES QUE VINDRAN LI AGRADIN!!!!
    Lara 1r eso A

    ResponElimina
  32. Alicia Morell-hem va agradar molt i ho van fer molt be els que van cantar

    ResponElimina