dimecres, 27 d’abril del 2016

Tallers de percussió corporal

Finalment hem trobat una data lliure i el dia 25 d'abril ens ha tornat a visitar el músic Santi Serratosa per fer quatre tallers de percussió corporal a l'alumnat de 1r d'ESO durant tot el matí.
Els diversos grups-classe han gaudit d'una experiència musical nova i enriquidora com és el fet d'interpretar música amb les mans o els peus ja que el Santi Serratosa és un gran coneixedor de les possibilitats rítmiques i tímbriques del nostre cos. I tot això en un ambient distès, divertit, agradable, pausat, cooperatiu... gràcies a la personalitat i el bon fer de l'artista.
Estimulant i enriquidor! Gràcies Santi!

Us deixem algunes imatges de cada classe:

1r A


1r B


1r C


1r D





Ramon Llanes i Roser Galiano 

COMENTARIS: aquest cop ho farem voluntari i, per tant, aquell l'alumnat de 1r que vulgui, pot fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la seva opinió sobre l'activitat. Recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament. Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

71 comentaris:

  1. Sóc l'Ainhara Franco de 1er ESO B el taller de percussió m'ha encantat perqué coordinar el ritme de la mùsica amb lo que feiem era increíble! M'agradaria molt tornar-lo a fer!

    ResponElimina
  2. A mi aquesta activitat m'ha agradat molt i el santi serratosa era molt gracios tambe m'ha agradat quan el santi feia bromes.Espero que a 2n torni a vindre

    ResponElimina
  3. per a mi aquesta activitat ha sigut ua de les mes xules ja que aprens a fer coses noves. el que mes hem va agradar va ser quan el santi ens deia que anesim caminant com ell ho feia i posava cares rares. va ser molt divertit.
    Isaac Ramirez 1erB

    ResponElimina
  4. Hola, hem dic Ariadna vargas i el taller del Santi Serratosa el vaig veure que va ser molt divertit i m'ho vaig passar molt bé, i no tinc cap critíca contra ell

    ResponElimina
  5. va ser molt divertit apendre percussió corporal amb Santi Serratosa, però vaig acabar amb les cames rojes.

    ResponElimina
  6. Va estar molt interesant ens vam divertir i vam apendre una serie de nous moviments. Ell era amble, gracios i simpatic ens ho vam passar molt bé.

    ResponElimina
  7. El dia que va venir el Santi Serratosa a l'INS Manuel de montsuar als alumnes de primer d'ESO ens vam divertir molt amb ell perque ell no cridava quan feia una activitat de percusió corporal. Ens va agradar molt.

    ResponElimina
  8. va ser molt divertit. ens va posar molt bona musica. no parlava gaire ( lo qual està be ) i feia una mica el ruc. va ser olt divertit, espero que torni.

    Andreu Gutierrez

    ResponElimina
  9. El taller em va agradar molt , perque el santi serratosa era molt simpatic i gracios , i ademes ens ensenyava , coses molt interesants que em van agradar molt .

    ResponElimina
  10. Aquest taller, és el que m'ha agradat més, i amb diferencia. Sincerament, em va sorprendre bastant, tant la música que ens posava, com les "coreografies" que ens feia fer.
    Vam passar una divertida estona que repetiria sense pensar-m'ho. L'única cosa dolenta seria l'estona que vam passar, se'm va fer curt i em vaig quedar amb ganes de més :)

    LAIA LACASA, 1r ESO B

    ResponElimina
  11. Bones,crec que va ser molt divertit i interessant. El tio era molt "majo", em va agradar molt, no crec que s'hagi de corretgir res. S'em va fer curt i tot! molt agradable la manera que tenia de fer silenci, ho incluie com una part més del taller. M'en alegro que haguem tingut la oportunitat de coneixer-lo. Víctor Borràs Perez, 1r ESO B.

    ResponElimina
  12. Hola soc de 1 eso b, per mí la percusió corporal m'agradat molt. La experiència ha sigut impresionant.El Santi Seratosa va ser molt amable, la estona va ser molt divertida . Una de les coses que me va agradar més es fer el païaso. El comportament me va semblar molt mereixut , em va apareixer la adrenalina . Fins un altra amics.Encantat de coneixet Santi

    ResponElimina
  13. Aquest taller ha estat molt be pero a mi me ha semblat una mica aburrit ....

    ResponElimina
  14. L'activitat de l'altre dia va estar molt interessant i divertida, ens ho vam passar molt bé i vam apendre moltes coses noves. El Santi serratosa es un noi molt agradable i simpàtic, em va caure molt bé.
    Laura ortiz
    1rB

    ResponElimina
  15. Va estar una activitat molt divertida i interessant on vam poder apendre diferents coses sobre la percusió corporal.

    ResponElimina
  16. em va agradar molt perquè els ritmes que feia eren simples però eren molt divertits i fàcils, quan ho feiem tots junts era mot divertit perquè feiam una coreografia uns anaven cap a dins i els altres cap a fora, era un noi molt agradable i no parlava que jo crec que era un bon mètode de fer-nos callar.

    soc el Lluc Folch de 1r b

    ResponElimina
  17. M'ho vaig passar molt be, vam riure molt! Se'm va fer super curt. Vaig aprendre molts moviments i les cançons que ens posava estaven molt be.
    M'AGRADARIA REPETIR!

    ResponElimina
  18. Aquest taller a sigut molt divertit i també em apres a fer coses noves amb el nostre propi cos.
    Gerard Martinez

    ResponElimina
  19. El taller que ens va fer el Santi Serratosa em va agrada molt, ja que ens ho vam passar molt be!!!! m'agradaria tornar-ho a repetir ja que amb els "ballets" que vam fer.... la veritat va estar molt be. gracies Santi per fer-nos passar una estona increïble!
    PAULA LERIN 1B

    ResponElimina
  20. M'ha semblat una activitat molt interessant, ja que es molt divertit combinar musica, i percussió amb el cos, sobretot si tenim un professor tant divertit!!!
    Moltes gràcies per vindre!

    ResponElimina
  21. La activitat va estar bastant divertida, ens ho vam passar molt be fenT ritmes amb el nostre propi cos i ens agradaria que tornes a vindre aquest xiquet.

    Kimberly Pedraza.
    1r ESO C.

    ResponElimina
  22. El taller corporal que vam fer va estar un aactivitat molt divertida i interessant. El Santi Serrratosa va ser molt divertit i ens va agradar molt a tots com ho va fer. Crec que va estar molt acertat organitzar el taller!

    ResponElimina
  23. aquest taller em va agradar molt, primer feiem uns ritmes que no em recordaven a cap cançó i de sobte posavem la canço i quedava perfecte i coordinat amb una canço coneguda.
    em va agradar molt! s'haurien de fer mes sobint tallers com aquests!
    Laia aymerich 1r eso C

    ResponElimina
  24. Ja havia fet activitats semblants de percussió amb el cos, però aquesta va ser molt divertida. Ens ho vam passar molt bé i el Santi ens ho explicava molt bé. La manera en que ens ho ensenyava, els moviments i la música moderna que posava, tot va ser molt divertit. GRÀCIES SANTI!


    ResponElimina
  25. aquest taller em va agradar molt, primer feiem uns ritmes que no em recordaven a cap cançó i de sobte posavem la canço i quedava perfecte i coordinat amb una canço coneguda.
    em va agradar molt! s'haurien de fer mes sobint tallers com aquests!
    Laia aymerich 1r eso C

    ResponElimina
  26. Aquesta activitat de taller corporal que ens va fer el Santi Serratosa, personalment em va agradar molt. Els moviments que vam treballar, van estar molt bés convinats amb la música que posava, perquè ens el feia aprendre poc a poc.Va estar una activitat molt interessant, m'encantaria repetir el taller corporal amb el Snti Serratosa, que era molt amable i simpàtic!
    Thais Susi Hortet :)
    1rESOC

    ResponElimina
  27. Em va agradar moltíssim!!! Em va encantar que amb un ritme tant facil, al final es creés una canço tant complexa. Molt divertit!!!
    Max Arbó 1rC

    ResponElimina
  28. El taller de l'altre dia amb el Santi Serratosa va ser súper divertit! Em sembla molt interessant la combinació dels ritmes que feiem amb la música. A més a més, vam riure molt fent-lo. M'encantaria repetir-lo l'any que vé!!! Vam aprendre moltes coses i vam passar una bona estona. Gràcies Santi!
    Noa Redondo Muñoz, 1er C

    ResponElimina
  29. la veritat ha estat molt interessant ja que no sabia que amb el cos es podia fer tants sons. El professor era molt divertit, a segon espero que torni a venir!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  30. Sóc l'Èric Gómez de 1rC. El taller corporal amb el Santi Serratosa va estar molt bé per moltes coses: perquè vam passar un molt bon rato, també vam aprendre moviments que després vaig ensenyar a la meva família també. En general va estar molt interesant i vam passar un rato.

    ResponElimina
  31. El taller del Santi Serratosa va ser súper divertit, m'ho vaig passar molt bé i m'encantaria que tornes a l'institut. Em va encanatar fer música amb el meu propi cos. Fer aquest taller amb els companys va ser súper divertit perquè reiem molt tots(de vegades masa). L'únic defecte que li vaig trobar va ser el temps, m'hagués agradat més si en comptes de 1 hora haguéssim fet 2 hores perquè el temps se'm va passar volant.

    Alba Martín

    ResponElimina
  32. aquest taller ccoorporal amb musca em va agrada molt perque vam passar una bona estona i en hu vam pasar molt b,e .mapahe

    ResponElimina
  33. A mi hem va agradar molt aquesta activitat perquè molta gent s'equivocaven i feia molta gracia.

    ResponElimina
  34. M'ha semblat una activitat molt divertida. M'ho he passat molt bé, ja que el professor era molt divertit. No era molt dificil, ja que algunes vegades et podies equivocar. doncs m'ha semblat molt intesessant, i m'ha sorpres!!!
    Les cançons estaven molt bé, tothom les cantava. Reiam molt quan feiam un moviment de pujar i baixar amb els braços. A mi se'm va fer molt curt, i em vaig quedar amb moltes ganes de continuar i apendre nous ritmes amb les mans i el cos.
    gràcies per vindre!!!

    ResponElimina
  35. Ha estat una activitat molt divertida i entretinguda. Va ser divertit fer aquest taller de música corporal amb els companys i amb ajuda del Santi Serratossa.
    Gal·la Daviu 1er ESO-C

    ResponElimina
  36. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. aquesta activitat ens ha servit per aprendre ha coordinar la musica amb percussió corporal. la activitat de 10, una segona activitat estaria molt b.
      Adrià ElAnònim
      1rEso C

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  37. A mi aquesta activitat m'ha agradat molt, la que més. El Santi Serratosa era molt divertit i graciós.L'hora que vam estar amb ell em va passar volant.Les cançons eren divertides. Espero que a 2n torni a venir.
    NÚRIA PELLICER 1rC

    ResponElimina
  38. la sessió amb el Santi Serratosa a mi m'ha agradat molt ja que ha estat divertida i entretinguda tot i que una mica curta. M'agradaria que tornés a venir.

    ResponElimina
  39. la veritat ha estat molt interessant ja que no sabia que amb el cos es podia fer tants sons. El professor era molt divertit, a segon espero que torni a venir!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  40. SANTI CRACKOOOOU! crec que ets un tio que sap fer aprendre sense parlar i aixó esta guai. crec que hauries de tornar a fer el que sigues. he apres molt. GRACIES SANTI. CRACKOOOOOOOO
    iker f. 1er c champiii

    ResponElimina
  41. aquest taller corporal em va agradar molt vaig apendre molts moviments nous m'agradaria repetir-lo. aup mapache

    ResponElimina
  42. Aquesta activitat va estar molt divertida.L'únic que amb tants moviments era una mica lio i et feies mal a les mans, repetiria sense dubte vaig gaudir molt aquesta estona.
    Sílvia García Castro 1 eso C

    ResponElimina
  43. Aquesta activitat ha estat força divertida ja que he apres moviments nous

    ResponElimina
  44. A mi em va agradar molt aquesta activitat, va ser mol interessant i divertida. Espero que el Santi Serratosa torni a venir per fer aquest taller tant emocionant. VA SER SUPER DIVERTIT!

    ResponElimina
  45. Em va encantar!!!
    Va ser molt divertit!!!
    Ens ho vam passar molt bé!!!
    Espero que alguna altra vegada tornem a fer un taller de percusió amb el Santi Serratosa!!!
    Em va agradar molt perque vam jugar amb el nostre cos,i vam apendre que podem fer musica i ritmes amb un sol instrument.El nostre Cos!!!
    Gracies Santi per fer-nos aquest taller!!!

    ResponElimina
  46. Jo penso que va ser un activitat molt divertida, voldria que es tornes a repetir!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  47. A mi em va agradar molt la forma en que va fer la classe i jo pensava que no m'agradaria però em va agradar molt.

    Alex Águila

    ResponElimina
  48. hola soc la eva besora de 1r ESO A
    el taller del santi va ser molt interessant. hem va agradar molt espero que torni a vindre un altre cop.

    ResponElimina
  49. M'agradat molt aquesta activitat aguessi estat millor amb més temps, a veure si fem més tallers com aquestos!!! Gràcies Santi Serratosa espero que tornis un altre cop.

    Ayman Cherrad 1 eso A

    ResponElimina
  50. M'agradat molt aquesta activitat aguessi estat millor amb més temps, a veure si fem més tallers com aquestos!!! Gràcies Santi Serratosa espero que tornis un altre cop.

    Ayman Cherrad 1 eso A

    ResponElimina
  51. m'ha agradat molt aquesta activitat, m'agradaria repetir.
    la vaig trobar molt divertida i xula de fer ;)

    ResponElimina
  52. A mi em va agradar molt perquè va ser molt divertit aprendre a fer percussió corporal amb el Santi Serratosa. M'ho vaig passar molt bé!!!!

    Júlia Strugaru Nieto 1r ESO A

    ResponElimina
  53. Em va agradar molt l'activitat, va ser divertida i gens aburrida sobretot em va agradar que fiquesin cançons mentres feiem percusió

    ResponElimina
  54. Soc la hayat.
    La activitat me va encantar!!!
    M'agradaria que el Santi tornes pero vaig tenir les cames roijes una estoneta jajaja!

    ResponElimina
  55. Va estar una activitat molt divertida. Vaig aprendre molts passos i ritmes nous que el Santi ens va ensenyar, va estar molt divertit. Gracies Santi!!
    Jan Castellon 1rA

    ResponElimina
  56. A mi personalment aquest taller hem va agradar molt perquè vaig apendre molts ritmes amb el cos.
    Santi Serratosa ets un crack!!!!!!!!!

    ResponElimina
  57. Ha estat una activitat mol divertida i entretinguda.
    A mi em va passar l'hora de classe, voldria tornar a repetir aquesta activitat.

    ResponElimina
  58. EL TALLER VA ESTAR MOLT INTERESAN!!!!!I em va agradar tot lo que vam fer.I les musiques que va ficar em van agradar.
    ESPERO REPETIRU:)
    SOC LA ALICIA DE 1rA!!!

    ResponElimina
  59. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  60. El taller me va agrada molt. L'activitat ens va ensenyar que es pot fer una clase en silenci.
    Gràcies!!!

    Larisa 1 ESO A

    ResponElimina
  61. Hola soc la Nayla:
    M'agradat molt l'activitat del Santi Tarratosa m'ho vaig pasar molt bé

    ResponElimina
  62. Hem va agradar molt,m'ho vatj passar molt bé, espero que ens tornem a veure i ens expliquis coses noves. Estic molt orgullosa d'aver apres percusio corporal amb tu!!


    Evelin López Corbella 1r-A

    ResponElimina
  63. El taller de percussió corporal va ser una de les activitats que hem va agradar més. Tot molt divertit que dic divertit SÚPER DIVERTIT i, amb la súper col·laboració del senyor Santi que va repartir la seva experiència entre tots nosaltres. Si l'any que be pot vindre, no m'ho pensaria ni dues vegades a tornar a experimenta aquesta activitat. Moltes gràcies a tot el professorat, que han fet possible aquesta activitat.
    SÚPER!!!!!! GRÀCIES!!!!!!

    Lara Montero Sales. 1r eso A.

    ResponElimina