divendres, 30 de setembre del 2016

Gimcana "Lleida i Enric Granados" (1)

Continuant en la línia de crear material didàctic sobre la figura d'Enric Granados (per què tots els actes del centenari només estan pensats per als adults?), volem presentar-vos la gimcana "Lleida i Enric Granados" que hem elaborat jo mateix i el company Lluís Herrera i que estrenarem el proper dimarts dia 18 d'octubre!!

La idea és que durant unes 3 hores aproximadament i amb un recorregut de poc més de tres kilòmetres, l'alumnat de l'optativa de 4t -distribuïts per grups de 2-4 persones- resolgui una trentena de petites activitats en 12 punts de la ciutat. La novetat és que tot el procés el faran mitjançant el telèfons mòbils tot resolent les qüestions plantejades via whatsapp, mentre nosaltres controlarem i validarem les respostes online des de l'edifici del rectorat  de la UdL
En una entrada posterior us explicarem com ha anat l'experiència!

En aquest web podeu veure les instruccions, el díptic amb les activitats a resoldre, la rúbrica d'avaluació, l'itinerari i el material de suport:




4 comentaris:

  1. Aquesta sortida ens ha agradat molt ja que ha set divertida i hem aprés molta cultura sobre l'Enric Granados i hem conegut carrers de la nostra ciutat que abans no sabiem
    (Paula Caro i Elisenda Gregori)

    ResponElimina
  2. La sortida m'ha agradat molt, és una forma diferent de passar el dia i a més a més aprenent coses noves. Esta bé que coneixem cultura de la nostra ciutat, perquè fins desprès de la gimcana no sabia la importància que tenia Enric Granados a Lleida. L'any vinent s'hauria de repetir.

    Joan Seuma

    ResponElimina
  3. Aquesta activitat sobre el gran Enric Granados m’ha semblat molt divertida i ha la vegada he pogut experimentar noves experiencies. Moltíssimes Gracies al profesor Ramón Llanes.
    MOHIMA AKTER PROMI.

    ResponElimina
  4. Felicitats, Ramon, per aquest recurs tan fantàstic!! Moltes gràcies per compartir aquest material amb els col·legues.

    ResponElimina