divendres, 31 de març del 2017

Secundària rock 2017 (1)

Ja estem preparant la XV edició del Secundària rock 2017!!!


Enguany hi presentarem un grup renovat en la part instrumental amb la incorporació dels guitarristes David Martín i Roger Peinado de 4t d'ESO i l'Isaac Ramírez de 2n a la bateria. Al baix ens ajudarà la nostra multiinstrumentista Nuria López i a les veus, a més de l'Ariadna Rubí i la Marta Lopez de batxillerat i 4t d'ESO respectivament, s'incorporarà també la Paula Vargas de 3r d'ESO.


Enguany la música a interpretar són els Rolling Stones i per això estem treballant en algun tipus de medley amb fragments de 2 o 3 cançons d'aquest mític grup. Com a cançó lliure els nois i noies han proposat la balada "Nothing else matters" de Metallica que farem íntegra; és a dir, amb la intro, el duet i el solo de guitarra. Tot un repte!



El dia del taller matinal (11 h) i del concert serà el 27 d'abril (19 h) al Cafè Teatre de l'Escorxador. Hi esteu tots i totes convidats!

També amb l'ajuda de la Roser Galiano hem presentat dos dibuixos per al Concurs de Cartells de dues noies que fan l'optativa de 4t: l'Ainhoa Charles i la Neus Mayal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada