dimarts, 2 de maig de 2017

Secundària rock 2017 (i 2)

Nom: XV Trobada de grups de música rock o Secundària rock
Data: 27 d’abril del 2017
Lloc: Cafè del Teatre de l’Escorxador
Horari: 18.30 - 21 h
Organització: Centre de Recursos Pedagògics del Segrià
Patrocinadors: Departament d’Educació i Ajuntament de Lleida

Participants: INS Gili i Gaya, INS Ronda, INS Canigó (Almacelles), INS Guindàvols, INS Màrius Torres, Col·legi Maristes, Col·legi FEDAC-Dominiques, INS La Mitjana, Col·legi Episcopal, INS Escola del Treball i INS Manuel de Montsuar.
Públic: sala plena amb amics i familiars dels nois i noies intèrprets. També, un cop més, molt professorat del Montsuar!  Moltes gràcies pel vostre suport!
Una mica d'història: el secundària va néixer de la voluntat de trobar-nos un dia cada curs per compartir música i amistat. Els centres fundadors són: Ronda, Maria Rúbies i Montsuar. Nosaltres hi hem participat en 14 de les 15 edicions.
Profe: Ramon Llanes Bordes

Cartell de l'alumna Anna Barrabés de l'INS Almenar


Taller matinal (11-13 h): a càrrec d'Isaac Pizarro i Lluís Sánchez sobre la difusió de la música actualment a través de les xarxes socials i de com caldria que un nou grup s'iniciï en la difusió de la seva música a través d'Internet. També ens van parlar de com van iniciar el seu prometedor grup "Spring riot", sobre com componen, consells per tocar en directe, trucs, reflexions... tot amenitzat amb exemples en directe. Motivador i molt interessant! Esperem que tingueu un gran èxit en el difícil món de la música!

Repertori: “Angie + Satisfaction" (enguany el tema obligat eren The Rolling Stones) i com a tema lliure el clàssic "Nothing else matters" de Metallica.
Al final, vam repetir el cant comú cantant tots plegats el tema de Lo Pardal Roquer: Sóc de l'oest amb la participació de vocalistes d'alguns dels grups participants.

Intèrprets i foto de presentació:


Després dels intensos assajos dels darrers dies, el Montsuar ens convida a un petit esmorzar! (gràcies Marta per acompanyar-nos).


Al matí vam anar a la presentació del Secundària 2017,


i al taller amb la resta de nois i noies participants (103 en total, enguany!):A la tarda-vespre finalment, el CONCERT!!   + FOTOS !!!!

I un vídeo (que no fa justícia al directe) de la seva fantàstica actuació al YouTube:Moltes, moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat d’una manera o una altra i que ens ha volgut acompanyar però deixeu-me que agraeixi molt especialment als i les nostres intèrprets per la seva col·laboració, talent i esforç. Als que maxeu ja de l'INS us trobarem a faltar! Què tingueu molta sort i no deixeu mai de fer música. Ens veiem a la propera edició!

6 comentaris:

 1. M'ha agradat molt el ritme del integrants de la banda i el seu gran talent!
  Marco Vicente

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. trobo molt bé que els alumnes col·laborin amb el tema de la música!

  ResponElimina
 4. Tenen veus precioses, i toquen molt be, m'ha agradat!

  ResponElimina
 5. A mi m'ha semblat molt boniques les cançons i les veus blanques han set execepcionals.Espero tornr-vos a escoltar

  ResponElimina
 6. Sou genials tots! Ramon: com sempre, super bona feina! Quina sort tenen els alumnes de tenir-te de profe! Nois, suuuper bé, m'ha encantat! L'any vinent no penso perdre-m'ho! Marta.

  ResponElimina