dissabte, 23 de juny de 2018

Memòria del curs 2017-2018

Com hem fet aquests darrers anys, acabem el curs escolar amb una breu memòria de les activitats desenvolupades a l'àrea de música durant aquest intens curs 2017-2018. Ha estat un any amb moltes activitats i, a més de desitjar-vos un bon estiu, també vull aprofitar-ho per agrair a tothom que ens ha ajudat!!

Vam començar el curs repetint la Gimcana pel centre de Lleida sobre Enric Granados amb l'alumnat de l'optativa de 4t. També hem renovat tota la música per als canvis de classe donat que enguany s'ha retocat lleugerament l'horari marc i hem igualat totes les melodies pel que fa al minutatge. Hem aconseguit molta col·laboració de l'alumnat, per tal que siguin ells mateixos els que preparin la major part de les cançons que van sonant al llarg del dia. Durant el curs s'han escoltat uns 200 fragments musicals diferents, amb música de tot tipus!

Lligat a això, enguany hem retornat a twitter (https://twitter.com/rllanesbordes) per tal d'informar  tota la comunitat educativa de la música que sona cada setmana però també de totes les activitats, sortides etc... que duem a terme.

Com cada curs hem desenvolupat un seguit de tallers, concerts i actuacions:
-Taller de percussió corporal amb Santi Serratosa amb 1r d'ESO
-Concert didàctic sobre la flauta dolça amb la Glòria Segura a 1r d'ESO
-Concert de blues amb 3r d'ESO 
-Taller de percussió africana amb Jordi Parés amb 1r d'ESO
-Concert a l'Auditori "Casting" i visita a La Llotja amb 3r i 4t d'ESO
-Secundària rock 2018
-Concert Les guitarres que ens envolten amb Marc Castelló per a 1r i 3r d'ESO

 

 
-També hem ajudat, coordinat o be participat en altres activitats com: els festivals de Nadal i Fi de curs, el Servei Comunitari, el TxT, el Concurs d'Oratòria, Sant Jordi, la III Fira d'experiències, les festes dels Intercanvis, l'Acte de fi d'etapa de 4t d'ESO o el Dia de la Pau.I, finalment, enguany hem participat activament a la IV Jornada d'Educació musical organitzada pel Seminari de professorat de música i a la Mostra de treballs escolars sobre Enric Granados que es va celebrar el 3/03/2018 amb la presència d'un centenar d'estudiants, mestres i professorat de música. Aquí vam poder compartir idees i retrobar-no amb la gran professora Ma.Jesús Caminoconvidada principal de la jornada!
 

Cap comentari:

Publica un comentari