dimecres, 3 d’octubre del 2018

III Gimcana sobre Enric Granados (i Ricard Viñes)

Avui, dimecres 3 d'octubre de 2018 hem repetit la gimcana sobre Enric Granados amb l'alumnat de l'optativa de música de 4t d'ESO per conèixer in situ una mica més aquesta important figura. 

A les 9 h del matí hem distribuït els 5 grups pels diferents punts de la gimcana i, des del rectorat de la UdL, n'hem fet el seguiment online de les proves plantejadea través dels telèfons mòbils!  

Els nois i noies, doncs, han après d'una manera entretinguda i diferent no només aspectes de la vida i obra d'Enric Granados sinó, de retruc, també curiositats de la història de la nostra ciutat i sobre altres músics contemporanis com Emili Pujol, Ricard Vñes o Pau Casals.


I, finalment, gràcies al professor Xavier Jauset pel suport logístic i enhorabona als participants d'enguany. Ho heu fet molt bé i espero que hagueu passat un matí diferent i entretingut!

9 comentaris:

  1. Ha sigut divertit una mica llarg,però divertit,entretingut i vam coneixer coses sobre Enric Granados i Ricard Viñes

    ResponElimina
  2. Va ser molt entretingut apendre de aquesta manera, es una manera diferent de apendre sense estar tancat amb una clase amb paper i boli, no vam tenir prou temps de acabar tota la gimcana ja que el gps anava boig i ens vam perdre un parell de vegades, però ens ho vam passar bé.

    ResponElimina
  3. Fer la gimcana ha sigut una experiència molt bona ja que hem conegut millor la nostra ciutat i la vida de dos músics molt importants nascuts aquí. Ens vam perdre unes quantes vegades, però afortunadament amb l'ajuda del Google Maps i la gent amable del carrer vam aconseguir arribar al Rectorat amb 11 preguntes fetes.

    Paula i Ainhoa.

    ResponElimina
  4. A nosaltres ens va agrada molt la gimcana pero el que mes ens va costar es trobar la placa d'Enric Granados pero tot i aixi va estar divertit
    Paula Lerin i Júlia Strugaru

    ResponElimina
  5. A mi, personalment, aquesta activitat m’ha agradat molt. Vaig poder descobrir bastantes coses de la ciutat que desconeixia i vam passar un matí d’allò més entretingut. L’única cosa que potser canviaria son els vidios, ja que als grups que erem tan sols dos persones era una mica complicat gravar i vam haver de demanar ajuda a altres grups. Tota la resta molt bé.

    Júlia Izquierdo

    ResponElimina
  6. És un bon mètode d'aprenentatge fora de l'escola i coneixer més cultura dela ciutat de Lleida. També al mateix temps es divertit.
    Víctor i Abu.

    ResponElimina
  7. Va ser un matí molt divertit, tot i caminar molt, va valer la pena.
    La gimcana va ser molt interessant; el temps que teníem era just, sense córrer, la vam poder acabar. La vam fer en parelles. Jo crec que estaria milor fer-la en grups de tres o més per poder gravar vídeos i fer fotos amb més facilitat. Vaig gaudir molt!!!!
    Sara Gutierrez.

    ResponElimina