divendres, 26 d’abril de 2019

Secundària rock 2019 (i 2)

Nom: XVII Trobada de grups de música rock o Secundària rock
Data: 25 d’abril del 2019
Lloc: Cafè del Teatre de l’Escorxador
Horari: 17.30 - 20.30 h
Organització: Centre de Recursos Pedagògics del Segrià
Patrocinadors: Departament d’Educació i Ajuntament de Lleida

Participants: INS Gili i Gaya, INS Ronda, INS Canigó (Almacelles), INS Màrius Torres, Col·legi Maristes, INS Ribera del Sió (Agramunt), INS d'Alpicat, INS La Mitjana, Col·legi Episcopal, INS Guindàvols, INS Escola del Treball i INS Manuel de Montsuar.
Públic: sala plena amb amics i familiars dels nois i noies intèrprets a més d'una gran representació del professorat del Montsuar!! (gràcies pel suport!)
Una mica d'història: el secundària va néixer de la voluntat de trobar-nos un dia cada curs per compartir música i amistat. Els centres fundadors són: Ronda, Maria Rúbies i Montsuar. Nosaltres hi hem participat en 16 de les 17 edicions.
Profe: Ramon Llanes Bordes
Taller matinal: a càrrec del gran músic Òscar Gutiérrez membre del grup de versions Te das Queen? amb explicacions i exemples musicals en directe de la música d'aquest genial grup anglès.
Repertori: “Bohemian rhapsody-Another one bites the dust" (enguany el tema obligat havia de ser de Queen) i com a tema lliure en català "Les nits no moren mai" en la versió de Dr.Prats.

Intèrprets i foto de presentació:


Després dels intensos assaigs dels darrers dies, el Montsuar tradicionalment convida als nostres artistes a un petit esmorzar! 


Al matí vam anar a la presentació del Secundària 2019,


i al taller amb la resta de nois i noies participants:


A la tarda-vespre finalment, el gran CONCERT!!
+ FOTOS

I un vídeo (que no fa justícia al directe) de la seva fantàstica actuació al YouTube:
Moltes, moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat d’una manera o una altra i que ens ha volgut acompanyar però deixeu-me que agraeixi molt especialment als i les nostres intèrprets per la seva col·laboració, talent i esforç. Ens veiem a la propera edició!

2 comentaris:

  1. Wisin & Yandel, Bad Bunny - Dame Algo Aquest és un dels tons de trucada més descarregats al millor telèfon mòbil del començament del 2019.

    ResponSuprimeix
  2. Thank you for the songs you shared, There are a number of songs I have searched for so long that I have found now. It is very helpful to me

    ResponSuprimeix