dijous, 7 de novembre del 2019

TDR - La música dels videojocs

El dimarts dia 5 es van fer les exposicions orals dels Treballs de recerca de 2n de batxillerat i enguany l'alumna Sandra Pernas Vivó va presentar la seva investigació sobre la música del videojocs.

La Sandra plantejava que aquesta música ja es pot considerar un estil amb entitat pròpia com, per exemple, les bandes sonores donada la qualitat i quantitat d'obres i compositors/es que hi ha. També va explicar la funció de la música com un dels elements centrals que milloren l'experiència del joc. I finalment, ens va parlar d'aspectes més polèmics com la violència, l'addicció o el sexisme associats als videojocs i ho va intentar compensar amb exemples que demostressin les virtuts que els videojocs també tenen, tot analizant unes enquestes fetes a l'alumnat de l'institut sobre aquests temes.

Enhorabona per la feina Sandra!


2 comentaris:

  1. hola Sergi,em va agradar molt el teu taller de musica perquè me va agradar quant vas comen-car a fer ritmes amb el cos perquè vaig aprendre que se pot fer musica amb el cos. I també me va agradar el ritme de beatbox.
    Quim Guerrero

    ResponElimina
  2. Bestringtone és una col·lecció dels tons de trucada més populars del món que vull presentar-vos en aquesta secció. Aquesta és una nova pàgina. Espero que us agradi com jo.

    ResponElimina