dijous, 29 d’abril del 2021

Secundària rock - 2021

Després de l'anul·lació el 2020, enguany hem fet el Secundària rock en un nou format online adequat a la situació actual!! Aquesta trobada desgraciadament però, no podrà comptar amb la presència de la professora i amiga Sonia Malca a qui, des del seminari de música de professors/es li hem volgut dedicar aquest vídeo:


Al no haver-hi concert en directe, la proposta ha consistit en què cada institut havia de preparar un vídeo amb una peça de rap, l'estil vertebrador per aquesta ocasió. Per part nostra, hi hem participat amb un fantàstic equip de 1r de batxillerat format pel següent alumnat: Quim Rosselló Molinero, Carla Lamora Carrera, Pau Pijuan Pujol, Àurea Gardeñes Orobitg i Kevin Navas Martínez. Enhorabona pel talent i el treball realitzat!


Al matí hem assistit a una interessant masterclass online que ha fet l'artista de hip hop Marta B i, un cop finalitzada la xerrada, hem pogut veure un resum dels vídeos presentats pels 10 centres participants i, posteriorment, s'han penjat al YouTube les cançons senceres de cada institut! Aquí us deixo l'enllaç perquè gaudiu del talent i el treball de la resta de participants: VÍDEOS SECUNDÀRIA ROCK (TOTS)




Finalment, gràcies a tothom que ens ha ajudat i un agraïment especial a l'Anna Jiménez, tècnic del Servei Educatiu del Segrià per la coordinacio i dedicació per tal que el Secundària rock tiri endavant després de tants anys!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada