dilluns, 24 de febrer del 2014

Música de jazz a l'Auditori (i 3)

Seguint el treball realitzat durant les darreres setmanes per tal de preparar l'audició didàctica Música de jazz, la Banda Municipal de Lleida, dirigida per Amadeu Urrea, va fer ahir diumenge 23 de febrer un concert per presentar-ho al públic en general. La proposta s'anomenava ara Atanseu-vos al jazz i, en relació a l'anterior, cal destacar algunes variants:

  • per una banda, vam haver d'adaptar el guió del narrador per a un públic adult sense perdre, però, la visió didàctica del concert,
  • la Banda va substituir algunes peces de l'inici (el work song i l'enterrament, només pensades per a l'alumnat) i, especialment, va ampliar la part dedicada al swing amb una selecció d'obres de Glenn Miller i Sammy Davis Jr,
  • i, finalment, vam aprofitar els dies previs per revisar definitivament (amb el Lluís Herrera) alguns detalls de la presentació multimèdia ja que vam considerar que calia -encara més!- esquematitzar alguns textos.



El concert va agradar molt al nombrós públic assistent i... ara toca pensar en una nova proposta: què us sembla la idea d'una audició didàctica sobre els musicals per al curs vinent? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada