dimecres, 23 d’abril del 2014

Audició comentada de rock al Montsuar!

El dimarts 22 d'abril, l'alumnat de 3r d'ESO va gaudir (i ja van 4 anys) d'una fantàstica actuació musical en directe al poliesportiu de l’institut. Es tracta de l'espectacle didàctic sobre la història de la música rock: Rockin' in the world a càrrec dels músics lleidatans: Òscar Gutiérrez, guitarra i veu, Ramon Codina, baix i veu i Gerard Luque, bateria.

Ens van interpretar alguns temes bàsics de la música rock, des dels inicis fins al rock català com, per exemple: Johnny B.Goode, Blue suede shoes, She love you, Satisfaction, Smoke on the water, etc... Entre les diverses cançons, ens van explicar petits detalls històrics i musicals que feien més entenedores les audicions. Al final, van fer pujar diversos alumnes del centre a cantar i tocar amb ells el clàssic del pop català Boi per tu! (Anna Alcalde i Laura Vázquez, veus, Dani Pérez a la guitarra i el Guifré Balasch a la bateria).
Penso que els nois i noies de 3r s'ho van passar molt bé amb l'actuació i que van conèixer una mica més la música i la història del rock. Gràcies Òscar i fins la propera!





COMENTARIStot l'alumnat de 3r heu de fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

11 comentaris:

  1. El concert va estar prou bé, ens va agradar molt encara que hi havia estones que no es sentia bé o que no enteníem el que deien, encara i així trobem molt positiva aquesta activitat realitzada. En va servir també per a poder identificar les cançons treballades a classe de música. Pensem que el temps de l'actuació va ser molt extens, encara que no se'ns va fer pesat fins al final.
    Mireia Batlle i Laura Santiago.
    3ESO B

    ResponElimina
  2. No em va agradar el concert perquè aquest tipus de música no m'agrada, el vaig trobar molt avorrit per aquest motiu i per aixo no vaig prestar molta atenció però valoro molt la feina dels musics perquè tot i que no m'agrades ho van fer força bé i a molts companys de classe els hi va agradar la seva actuació.

    Àlex López

    ResponElimina
  3. L'audició de Rock que ens van fer dimarts em va agradar bastant, va ser una forma molt original de repassar els continguts que havíem treballat a classe durant les últimes setmanes. Em va semblar que els músics ho van fer molt bé, tant a l'hora de tocar com a l'hora d'explicar.
    En general, va resultar interessant i va ser una activitat diferent que ens va fer passar una bona estona.

    Maria González

    ResponElimina
  4. Ens va semblar molt bona idea poder desconnectar per dos horetes i poder gaudir de la bona música. Pensem que va ser una bona manera de aprendre més sobre rock i més sobre els pedals d'una guitarra elèctrica. Ens va servir a tots de repàs de l'examen d'una forma més distreta.
    David Medina i Marçal Font.

    ResponElimina
  5. L'actuació va ser molt entretinguda perquè van tocar molts temes diferents, encara que alguns ja els havíem escoltat. Sentir la música en directe és molt millor que escoltar-la per un reproductor de música. Va ser una mica curt però en general, va estar bastant bé. Però podien tocar una alguna cançó més de Johnny B.Goode.

    Annabel Viles i Cristina Roig.

    ResponElimina
  6. El conçert va estar entretingut, van cantar les caçons entre cometes les més importants de la historia del rock&roll, en resum va ser molt bonic i magradaria que això es seguis fent en els propers anys als alumnes.
    Fernando Remón

    ResponElimina
  7. Aquesta actuació, ens va agradar molt. Van estar molt per nosaltres i ens feien participar, els instruments sonaven molt bé i les cançons estaven molt ben preparades. Escoltar la música en directe, sempre és molt millor que sentir una grabació de Rock, Blues o Pop. Els volem felicitar per la gran actuació. Llarga vida al Rock!
    Andrea S. i Laura V.

    ResponElimina
  8. L'actuació de Rock va estar molt be ja que ho interpretaven be, els temes que van tocar son molt difícils de tocar perquè imitaven als Beatles i als Rollings Stones. La musica que van tocar ens va agradar molt.
    Els musics van tocar molt be ja que ho interpretaven molt be ja que es van esforçar molt, que continuin aixi.
    Oscar Grau i Manel Lozano

    ResponElimina
  9. El conçert va estar entretingut, van cantar les caçons entre cometes les més importants de la historia del rock&roll, en resum va ser molt bonic i magradaria que això es seguis fent en els propers anys als alumnes

    ResponElimina
  10. L'actuació de Rock em va agradar molt, abans de l'actuació mentres assajaven em van explicar unes quantes coses sobre el baix i la bateria. Hem va agradar molt de la manera en que tocaven i que ho explicaven però quan cantaven, en alguns moments no se'ls entenia. Va ser entenedor i divertit ja que ens ho han explicat a classe i sabia del que parlaven ho vam poder sentir en directe i d'una manera diferent.
    Cristina Pinzano
    3ER A

    ResponElimina
  11. Va estar un concert molt interessant ja que mai havia vist rock en directe. El fet de que cantessin varies cançons que mes o menys coneixíem va fer que fos més divertit ja que podies dir “Ah si! Aquesta és la que vam sentir a classe!”. Trobo que tenien un gran control sobre els instruments, sobre tot el guitarrista que era el que feia la melodia principal de la cançó. Cerc que esta bé que ho facin cada any així tots els alumnes poden gaudir-ne. En alguns moments vaig perdre una mica el fil perquè aquest estil de música no és que més m’agrada però igualment va estar molt bé.
    Ariadna Rubí Ortiz
    3r ESO D

    ResponElimina