dimarts, 24 de febrer del 2015

Secundària rock 2015

El dia 23 de gener es va fer la primera reunió sobre el Secundària rock al Centre de Recursos Pedagògics del Segrià en el qual es van posar les bases de l'edició d'enguany que serà ja la tretzena!

Calculem que hi participarem 10 o 12 centres i, en principi, per no allargar tant el concert, seguirem l'estructura del curs passat; és a dir, dues cançons, una del s.XXI i un dels dos temes ha de ser en català. Al final repetirem el "Sóc de l'oest" com a cant comú.
La sorpresa serà que per a la master class matinal vindrà el mític guitarrista i compositor gironí Josep Thió, el qual ens parlarà dels orígens del rock català i, lògicament, de Sopa de Cabra. El taller es farà a les 11 h i el concert (recordem que és una mostra i que, per tant, NO és cap concurs) es farà a la tarda a les 19 h; tot al Cafè-Teatre de l'Escorxador.
Hi sou tots i totes convidats!

Per part nostra, enguany portarem un petit però fantàstic grup de noies de 4t d'ESO:

Laura Vázquez, veu
Ariadna Rubí, veu
Núria López al piano i al baix
Maria Foix, guitarra



I el repertori serà el següent:

1. Tema actual: Christina Aguilera - Say Something



1. Cançó en català: Sopa de cabra - El far del sud



L'alumnat de 3r i 4t (gràcies Jordi i Núria per l'ajuda) ja comença a preparar les seves propostes de cara al concurs per dissenyar el cartell d'enguany (a veure si hi ha sort) i només ens falta trobar la persona que ens prepari el muntatge fotogràfic de presentació del grup. Us anirem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada