divendres, 17 d’abril del 2015

Audició-concert de rock 2015

El dimarts 16 d'abril, l'alumnat de 3r d'ESO va gaudir (i ja van 5 anys) d'una fantàstica actuació musical en directe al poliesportiu de l’institut. Es tracta del concert didàctic sobre la història de la música rock: Rockin' in the world a càrrec dels músics lleidatans: Òscar Gutiérrez, guitarra i veu, Ramon Codina, baix i veu i Gerard Luque, bateria; més la participació al final d'Elisabet del Moral a la veu.

 
Ens van interpretar alguns temes bàsics de la música rock, des dels inicis fins al rock català i, entre les diverses cançons, ens van explicar petits detalls històrics i musicals. Al final, van fer pujar diversos alumnes del centre a cantar i tocar amb ells (Arón, Awa, Aida i Meritxell: teniu un punt més!)

 

Penso que els nois i noies de 3r s'ho van passar molt bé amb l'actuació i que van conèixer una mica més la música i la història del rock.
Gràcies Òscar un cop més i fins la propera!

 


COMENTARIStot l'alumnat de 3r heu de fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

33 comentaris:

  1. Em va agradar molt l concert amb els meravellosos musics i la part que mes em va agradar es que els alumnes tinguessin la oportunitat de sortir a actuar amb ells. Ho van fer molt be tots!

    ResponElimina
  2. Em va agradar molt. La música era molt rítmica i m'agafaven ganes de ballar. El bateria era molt graciós amb les cares que feia. Li faltaria pronunciació amb la llengua anglesa.

    Guillem Codina Comes

    ResponElimina
  3. Ens va agradar molt, els músics van tocar molt bé i van estar tota l'estona molt actius i somrients. Ens van caure molt bé. També ens va agradar que al mig del concert surtissin companys nostres a tocar i a cantar, i ells els ajudessin.
    Va ser molt entretingut!

    Laura Muriana i Raquel Ferrer 3B

    ResponElimina
  4. El concert va estar bastant be, els musics són excel•lents, i sobretot el que mes em va agradar va ser el bateria perquè li ficava moltes ganes. També va estar be que sortegessin alumnes a cantar i tocar al escenari, va estar força divertit. Es tindria que tornar a fer més sovint.
    Alba Gómez, 3r B.

    ResponElimina
  5. Hem va agradar molt l'audició, ja que ens van explicar resumidament tota l'historia del rock, El que mes hem va agradar va ser que els alumnes poguessin participar tot i que m'hages agradat mes participar tots i no solament 4 persones.

    Marina Ribau Collell

    ResponElimina
  6. El concert va ser molt xulo. El artista que ens va agradar més va ser la bateria. Era molt divertit, el concert es va fer molt curt. Ens va agradar molt que sortissin alumnes a participar-hi, però no es sentia gaire be. No ens va agradar que no ens deixessin ballar. Vam poder conèixer els músics i eren molt graciosos.
    Acis Ibarz i Mireia López. 3r B

    ResponElimina
  7. Va estar molt entretingut; una bona manera de mostrar-nos diferents estils musicals. Els músics bastant simpàtics, sobretot el bateria. Tots junts ens van fer passar una bona estona!


    Gemma Gardeñes - 3rB

    ResponElimina
  8. El concert hem va agradar bastant. Va ser divertit, perquè també vam aprendre sobre els instruments i la trajectória del rock. Totes les cançons em van agradar. El més divertit va ser quan 4 alumnes de 3r van puguer tocar i cantar la cançó "knockin' on heaven's door".

    Alba Aranda- 3rB

    ResponElimina
  9. Em va agradar molt ja que imitaven molt be als rollings stones, el bateria era gracios perquè feia unes carotes molt rares i feien molta gracia però en general a estat molt be

    Ruben Villada Marulanda 3B

    ResponElimina
  10. Hem va agradar molt, va ser interactiu i ens explicaven una mica la història que tenien les cançons que cantarien, ho van fer bastant divertit però podrien deixar col·laborar més.

    Gádor Morlans Tosquella 3r ESO B

    ResponElimina
  11. Em va agradar molt la manera que ens explicaven la historia del rock, els músics eren excel.lents, per no parlar de la música, el báteria era molt graciós amb les cares que ficaba i que els nois i noies poguessin participava va ser genial! - Carlos Aránega, 3rB

    ResponElimina
  12. Em va agradar molt, vaig passar una bona estona escoltant-los però tenen que practicar més l'anglès, però a mi em va agradar molt ja que el alumnat de 3r d'eso va poder sortir a tocar els instrument que sabien tocar, em va agradar molt!
    Alejandro Morin 3r ESO B

    ResponElimina
  13. L'activitat em va agradar molt, i em va semblar una molt bona idea per reforçar els coneixements que em après durant el segon i el tercer trimestre. En algunes de les cançons que van cantar, no s'entenia molt be la lletra. Però ho van fer molt be.

    Sònia Ramonet Farran, 3r B

    ResponElimina
  14. Va estar molt bé perquè els alumnes van poder participar i tocar el instrument que els hi agradava o cantar. El que em va agradar més va ser el de la bateria ja que li ficava molta expressió. Va ser divertit i molt entretingut!
    Marta Donés - 3rB

    ResponElimina
  15. L'altivitat me va semblar molt divertida i una forma de apendre diferent. Però quan ja portava molta estona se'm va fer avorrit i molt pesat. Però en general, em va agradar.
    Andrea Espejo 3rB

    ResponElimina
  16. A mi, personalment la música rock no m'agrada gaire però m'ho vaig passar molt be escoltant-los i participant en l'activitat. Crec que la feina que fan està molt poc valorada ja que jo vaig intentar cantar i s'em va fer realment difícil. En alguns moments potser t'avorreixes però en general ho valoro com una activitat positiva!

    Meri Masip 3rC

    ResponElimina
  17. El concert va estar molt bé, les cançons que van interpretar van ser bones. Sobretot quan uns quants alumnes de 3r van pujar al escenari, va ser bastant divertit.

    Martí La-Rosa 3rC

    ResponElimina
  18. Hem va agradar bastant, va ser una activitat molt divertida i animada, m'ho vaig passar molt bé! La tornaria a repetir sense dubte!

    Idoya Roca 3rC

    ResponElimina
  19. L'activitat va estar molt entretinguda i divertida, van tocar molt bé, i el bateria es el que hi tocava amb més ganes. La meva part preferida, va ser la que van sortir els nostres companys a cantar i tocar, aquestes activitats s'haurien de repetir mes cops!
    Anna González, 3rC

    ResponElimina
  20. Va ser un bon concert, el vaig trobar massa llarg i pesat, però en general va estar bé i ens va servir per a recordar coses de l'història del Rock i aprendre'n de noves i recordar les cançons que haurem d'estudiar. És una bona experiència!

    Sigrid Dosil
    3r ESO C

    ResponElimina
  21. Va ser una activitat fantàstica, aquests homes tenien un gran sentit per la música, tocaven d'una manera fabulosa que donava ganes de moure't, els meus companys que van sortir després també ho van fer molt bé... Indescriptible

    ResponElimina
  22. L'activitat del passat dijous va ser molt interessant i també va ser molt divertit de escoltar-u , ja que ami no me agrada molt el jazz i el rock però en definitiva em va agradar molt perquè mai havia escoltat rock amb directe

    Genis Solsona
    3erC

    ResponElimina
  23. Em sembla bé fer activitats lúdiques com aquesta, així aprenem i ens divertim a la vegada (n' hauriem de fer més). Els que cantaven i tocaven ho van fer molt bé, es veu que s'han esforçat.
    Alexia Ivanova 3erC

    ResponElimina
  24. M'hagués agradat que haguessin tocat alguna cançó de AC-DC pero va estar molt xulo i divertit. Es notava que ho feien amb ganes, sobretot per les cares del bateria.
    Per repetit

    Joan Serrano 3rC

    ResponElimina
  25. Em va semblar bastant entretingut ja que vam poder tenir contacte i la participació i això ho va fer molt més divertit, un inconvenient de la gent que va pujar a cantar va ser que la qualitat de so no era molt bona. Al final em va resultar una mica pesat ja que haviem d'estar sentats tota l'estona i hagués preferit que ens puguessim moure. Tret d'això, ells ho van fer bastant be i em va agradar.

    Maria Bañeres 3rc

    ResponElimina
  26. L'activitat va estar molt bé, ja que hem escoltat musica en directe i abans de cada cançó explicaven anècdotes interessants, en general hem va agradar molt.

    Jordi Cordero 3rC

    ResponElimina
  27. A mi hem va agradar bastant, ja que va ser una activitat divertida i entretenida, el bateria era molt divertit. Després van pujar nens/es de 3rESO C a tocar i cantar la cançó del BOB DYLAN: knockin' On Heaven's Door.

    Va estar molt bé

    Sergi Qui 3rC

    ResponElimina
  28. El concert va estar molt bé, ja que al mateix moment que tocaven anaven explicant una mica la historia del rock, amb una forma divertida d'aprendre, el que més em va agradar va ser que vam tindre la oportunitat de surti a tocar el instrument o a cantar una canço.
    Roc Sastre / 3rC

    ResponElimina
  29. M'ha agradat molt ja que em pogut aprendre a la vegada que ens divertim escoltant-ho. El cantant tenia una veu increïble per cantar cançons d'aquest estil (rock) i els músics s'esforçaven al màxim per fer-ho bé també, així doncs formen un grup genial! Gràcies per aquesta audició.

    Aran Lorenzo 3r C

    ResponElimina
  30. Trobo que la audició va estar molt entretinguda i molt enriquidora. Però crec que durant els primers anys del rock en vam escoltar moltes de cançons, però de les últimes dècades no gaires ja que vam fer un gran salt, vam passar de no se exactament en quin moment a la música actual. Crec que va faltar alguna cançó d'algun altre estil. Tot i això trobo que va estar molt bé. Experiències que s'haurien de repetir .
    Paula Tolsà Ortega 3rC

    ResponElimina
  31. Va estar molt be i les cançons estaven ben interpretades però s'hem ve fer molt curt.

    ResponElimina
  32. El concert va estar força bé, em va agradar. Tots els músics, ho van fer molt bé, però jo considero que el millor, va ser el bateria, perquè es notava que s'aplicava molt, notava i sentia la música, no ens ho va dir, però es podia deduir per les cares que feia. Els altres dos també ho van fer molt bé. Em va passar ràpid, és una activitat per repetir!
    Gràcies Gerard per les baquetes!!

    Aida Soler 3r ESO C

    ResponElimina
  33. Em va agradar molt, se'm feia raro el bateria pero tocava molt be... Espero que tornin a fer un altre concert
    Arnau 3C

    ResponElimina