dijous, 12 de setembre del 2019

Inici de curs 2019-2020

Hola a tothom!

Un any més, des del blog de l'àrea de música volem donar una musical benvinguda a tota la comunitat educativa de l’INS Manuel de Montsuar!
Enguany, però, aquest inici està sent molt difícil per a nosaltres... És molt trist començar el curs sense la Laura, sense la seva rialla, la seva vitalitat i el seu optimisme. La música és un llenguatge que va més enllà de les paraules, de l'espai i del temps i per això, allà on sigui que estigues, sàpigues que et tindrem present sempre a totes les nostres classes. 


Enguany ens ajudarà altre cop el Xavier Jauset com a professor de música a quatre grups de 1r d’ESO. Sobre les activitats: farem dos nous tallers musicals a 1r d’ESO (sobre instruments del món amb el Jordi Parés i de beatbox i percussió corporal amb el Sergi Ramis). A 3r anirem a l'Auditori a veure un espectacle sobre la música de jazz i tornarà el Marc Castelló amb l'audició didàctica Les guitarres que ens envolten. I, finalment, a 4t d'ESO repetirem la gimcana "Lleida i Enric Granados" i anirem a La Llotja a veure el musical "Maremar"

Recordeu que continuarem amb el grup musical, el Secundària rock, els cursos moodle, els webs de material didàctic, de flauta, el timbre musical, el twitter etc... i altres cosetes que anirem explicant!


Malgrat tot, Bon inici de curs a tots i totes!
Ramon Llanes Bordes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada