dijous, 26 de setembre del 2019

IV Gimcana "Lleida i Enric Granados"

Avui, dijous 27 de setembre de 2019 hem repetit la gimcana sobre Enric Granados amb l'alumnat de l'optativa de música de 4t d'ESO per conèixer in situ una mica més aquesta important figura. 

A les 9 h del matí hem distribuït els 6 grups pels diferents punts de la gimcana i, des del rectorat de la UdL, n'hem fet el seguiment online de les proves plantejadea través dels telèfons mòbils!  
Avui, casualment, també ens hem trobat amb l'INS Joan Oró donat que el seu alumnat de 4t d'ESO també estava fent la Gimcana!!!

Els nois i noies pensem que han après d'una manera entretinguda i diferent no només aspectes de la vida i obra d'Enric Granados sinó, de retruc, també curiositats de la història de la nostra ciutat i sobre altres músics contemporanis com Emili Pujol, Ricard Vñes o Pau Casals.



Moltes gràcies a les institucions que hi han col·laborat, com l'Auditori, l'Arxiu Municipal i l'Institut d'Estudis Ilerdencs. Enhorabona als participants d'enguany. Ho heu fet molt bé i espero que hagueu passat un matí diferent i entretingut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada