dimecres, 12 de setembre de 2012

Nou curs 2012 - 2013

Ja hi tornem a ser! Comença un nou curs a l'INS Manuel de Montsuar i, des del bloc de l'àrea de música, us donem una  musical  benvinguda a tot l'alumnat i les seves famílies.

Per començar, us informo d'algunes novetats:

  • Enguany, el professor Xavier Jauset, amic, pianista i tecnòleg, m'ajudarà amb tres grups de 1r d'ESO mentre que jo continuaré amb els grups de 3r, l'optativa de 4t, la coordinació d'activitats, el grup musical i la tutoria de 4t B.
  •  Recordeu que cada curs té un espai moodle al qual us hi haureu de subscriure -obligatòriament- amb la següent contrasenya MU més el curs i el grup. Per exemple: MU1B (seria el curs de música de 1r d'ESO B). A cada curs ja està activa la primera unitat i, sobretot, algunes informacions preliminars bàsiques on s'explica què farem, com ho farem, com se us avaluarà etc.
  • Estem creant un nou curs moodle obert a tothom i, per tant, sense contrasenya, anomenat Repertori musical en el qual hi haurà tot aquell material bàsic per a les interpretacions vocals i instrumentals.

  • Donat que ara comencem amb un nou horari continuat, encara no hem acabat de decidir com farem les classes de guitarra i grup musical. Un cop començat el curs, convocarem una reunió oberta a tothom per tal d'explicar-vos com s'organitzarà. Us animeu a cantar i a tocar amb nosaltres?

Bon inici de curs a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada