dimarts, 16 d’octubre del 2012

Adéu al timbre...

No us irrita moltes vegades el soroll del timbre de l’institut?  Encara que alguns cops desitgem que soni per acabar amb alguna classe (i no poso cap exemple...), segur que molts/es de vosaltres preferiríeu un altre tipus de so menys estressant. És així?


Després de reflexionar sobre aquest fet i amb la finalitat de fer més agradables els canvis de classe hem treballat per buscar un sistema alternatiu al timbre tradicional a partir de breus fragments musicals. Hem seleccionat un ampli conjunt de melodies de tot tipus, èpoques i estils per indicar les entrades (més llargues) i els canvis de classe (15 segons d’un motiu musical representatiu d’una composició musical).  Prepararem monogràfics dedicats a un/a artista diferent, a un estil, a una època... Sabreu descobrir-ho?
Esperem els vostres comentaris i aportacions. Recordeu que, com diu el proverbi, “la música amanseix les feres” i, per tant, esperem que l’ambient al Montsuar encara sigui més agradable i, que de pas, ampliem la nostra cultura musical. Us agrada la idea?


Irene Seira (la idea), Cisco Alamon (logística) i Ramon Llanes (contingut musical).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada