diumenge, 3 de febrer del 2013

Concert de rock al Montsuar

El dijous 31 de gener, l'alumnat de 3r va gaudir d’una fantàstica actuació musical en directe al poliesportiu de l’institut. Es tracta d’un espectacle didàctic sobre la història de la música rock a càrrec dels músics lleidatans: Òscar Gutiérrez, guitarra i veu, Ramon Codina, baix i veu i Gerard Luque, bateria.

Ens van interpretar alguns temes bàsics de la música rock, des dels inicis fins al rock català com, per exemple: Johnny B.Goode, Blue suede shoes, She love you, Satisfaction, Smoke on the water, Every breath you take o Boig per tu. Recordeu els noms dels compositors d'aquests clàssics del pop-rock?Entre les diverses cançons, ens van explicar petits detalls històrics i musicals que feien més entenedores les audicions. Com a anècdota divertida cal destacar que, al final de l'espectacle, van demanar al públic si algú volia pujar a l'escenari i el Marc Casanova, el Dídac Peinado i el Xavier Pedrosa es van atrevir amb una versió de Knocking on heaven's door!

Penso que l'alumnat s’ho va passar molt bé amb el recital perquè, malgrat tota la tecnologia que envolta actualment els i les adolescents, no hi ha res que pugui substituir la bona música en directe!

Podeu veure més imatges al web de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada