dissabte, 11 d’octubre del 2014

Comencem amb el nou grup musical !

Un cop començat el curs, el divendres passat vam fer la primera reunió per planificar i parlar del nou grup musical del curs 2014-15. Us resumeixo la informació més important:

  • donat que no podem realitzar-ho en horari de tarda per la manca de transport, assajarem el primer pati dels dilluns i els dimarts. Es prega màxima puntualitat i, sobretot, que hi siguem tots! Aquesta activitat requerirà un estudi previ abans dels assaigs i un compromís personal per no perjudicar la resta de músics (per exemple, algun dia podem assajar només les veus o el baix o les guitarres etc. però marcarem alguns dies claus per conjuntar-ho tot)
  • el primer objectiu, de moment, és preparar 4 o 5 cançons per al Festival de Nadal. Recordeu -especialment els i les cantants- de portar-me la setmana vinent un llistat amb algunes cançons (alguna en català) que us agradaria cantar i, a partir d'aquí, decidirem el repertori
  • en principi, no cal que porteu els instruments. Ja sabeu que és una activitat pensada especialment per al 2n cicle encara que intentarem que tothom pugui tocar alguna cançó
  • els concerts previstos per enguany seran: els festivals de Nadal i Fi de curs, la festa de l'intercanvi, el DENIP, Sant Jordi, l'acte de final d'etapa i, sobretot, el Secundària rockCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada