dijous, 27 de novembre del 2014

Actuació de 1r en la presentació de l'exposició "Una terra sostenible"

En una entrada anterior ja us vam explicar l'exposició "Una terra sostenible" que s'ha realitzat a 1r d'ESO dins del Treball per Tasques (25 i 27 de novembre)
Des de música hem col·laborat amb la preparació d'una cançó de benvinguda als nois i noies de 6è per exemplificar musicalment la temàtica de l'activitat. El 1976, el cantant i compositor Roberto Carlos (1941) va popularitzar la cançó "El progreso" en la qual critica com la humanitat maltracta la natura. 

Cal agrair la participació de l'alumnat de 1r com a cor i als solistes de 1r D: Paula, Manuela, Marina, Sarai, Lucía, Maria, Adrià i Manel i aprofito per felicitar-vos per la vostra interpretació. Alguns/es ja esteu fitxats per al grup musical!

    
 


COMENTARIS: tot l'alumnat de 1r heu de fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu la vostra opinió com Anònim i poseu el vostre nom al final del comentari.

10 comentaris:

  1. Marina Hernández Carrasco (1r ESO D)1 de desembre del 2014, a les 11:41

    A mi em va agradar molt aquesta activitat, va ser molt original cantar la cançó i va quedar molt bonica i molt bé. L'exposició també em va agradar, però la cançó és el que em va agradar més. Em va agradar molt pujar a l'escenari i fer de solista i encara que potser algú s'equivoqui o no ho faci bé m'agrada molt fer aquestes activitats i poder pujar a l'escenari a passar-ho bé. Va ser molt xulo.

    ResponElimina
  2. Li hem de donar les gràcies als companys que van cantar. Molts dies abans van assajar els cops que va fer falta. I la veritat és que els i va sortir molt bé... Li van donar la entonació correcta i els nens que miraven.... es van quedar parats.

    Sergi Requena Gilart 1er ESO D

    ResponElimina
  3. VULL DIR QUE EM VA AGRADAR MOLT LA CANÇO QUE VAN CANTAR ELS MEUS COMPANYS DE CLASSE NO M'AGRADARIA PUJAR A CANTAR A L'ESCENARI A CANTAR PERO VULL DIR QUE LA CANÇO M'AGRADAT MOLT. ESTAVA MOLT INCOMODE DE PEU PERO DIR QUE M`HO VAIG PASSAR MOLT BE
    JORDI LOPEZ 1 ESO D

    ResponElimina
  4. Jo crec que aquesta cançó apart de que es molt bonica els nens d'aquest grup l'han cantat molt bé, a quedat perfecte.

    MARINA AUBETS 1 D

    ResponElimina
  5. Aquesta activitat em va agradar molt, els meus companys ho van fer molt bé. L'exposició va ser molt divertida. Graciés als meus companys vam poder representar la cançó, sense ells no podríem aver-ho fet. Quan vam explicar la exposició, els professors de les altres escoles ens felicitaven de lo bé que ho explicàvem.

    ResponElimina
  6. Aquesta activitat em va agradar molt, encara que al sortir a cantar hi havia nervis desprès ja no. A alguns nens els i va agradar a altres no tan però al menys vam cantar bé, mo vaig passar bé i o vaig fer amb i l·lusio. Respecte a la exposico també em va agradar molt explicar diferents murals als nens que van vindre a veure-la.

    Adrià Fillat Arnedo 1r ESO d

    ResponElimina
  7. M'ha agradat molt aquell dia tot y que no vaig cantar va ser molt boni.Hem va agradar molt com van cantar

    ResponElimina
  8. Té molt de merit cantar aquesta canço davant d´aquest públic tan exigen. Sentir la dolça aïmia
    dels que canten.
    Felicito a la gent que va cantar i als organitzadors que van fer aquella actuació possible.
    També feliçita per la bona organització dels professors igual que els alumnes. Recomano molt aquesta activitat per participar.
    Gràcies per fer aquesta activitat tan bónica.

    ResponElimina
  9. Aquesta activitat m'ha semblat que els hi ha agradat molt, sobretot la cançó que han cantat els companys de 1r D. Era molt bonica la cançó, i la cantaven molt bé.
    A demés l'activitat els hi ha agradat molt, als nens que han vingut. S'ho han passat bé, i ho han fet força bé.
    david bosch 1r D

    ResponElimina
  10. me ha semblat una activitat bastan aburrida i la canço no m'agradat gens

    Eduard Bernadó Peña

    ResponElimina