dimarts, 17 de març del 2015

Més música per als canvis de classe

Aquest primer quadrimestre durant els canvis de classe hem anat escoltant diverses recopilacions musicals que ja teníem preparades del curs passat (que podeu veure en anteriors entrades d'aquest bloc a l'etiqueta timbre pedagògic).
Ara, però, volem anar més enllà i, amb l'alumnat de l'optativa de música de 4t i de l'optativa de ràdio de 3r (gràcies Sílvia!), estem preparant noves propostes musicals!



De moment, durant les properes setmanes escoltarem...
  • Alumnat de 4t (opt. de música): Alba Terés (cançons acústiques), Andrea Espin (selecció de pop-rock), Maria Miret (selecció de música del País Valencià), Gerard Murgó (reggae) i Andrea Lambea (heavy).
  • Alumnat divers de 3r (opt. de ràdio) amb seleccions de música de Disney, de les Illes Balears, sèries de TV, musicals i videojocs

Al bloc MusicAlumnesMontsuar hi trobareu les llistes de reproducció que han anat pensant més alumnes però... després ve la feina de triar l'ordre, baixar les cançons, retallar-les, normalitzar-les, enllaçar-les, renombrar-les etc... Ja sabeu que tots i totes esteu convidats/es a fer propostes i a preparar la música que escoltem a l'institut. Qui s'anima?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada