dimarts, 19 de maig del 2015

Taller de percussió corporal (i II)

Avui ens ha visitat el músic Santi Serratosa per fer quatre tallers de percussió corporal a l'alumnat de 1r d'ESO durant tot el matí.
En una aula de música preparada per a l'ocasió, els diversos grups-classe han gaudit de valent d'una experiència musical nova i enriquidora com és el fet d'interpretar música amb el propi cos. El Santi Serratosa és un gran coneixedor de les possibilitats rítmiques i tímbriques del nostre cos, tot combinat amb diverses coreografies. Realment estimulant! Gràcies Santi i fins el curs vinent!

Us deixem un parell d'imatges de cada classe:










COMENTARIS: tot l'alumnat de 1r heu de fer un comentari en aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

25 comentaris:

  1. Magradat molt aquesta activitat ja que al l'institut no la avia fet mai,magradaria tornar a repetir aquesta activitat...

    ResponElimina
  2. Crec que ha estat una activitat molt divertida i interessant, que m'agradaria repetir. En Santi Serratosa ens va ensenyar molt bé els ritmes els quals eren molt divertits i quedaven molt bé amb la cançó. Per la propera vegada m'agradaria que l'activitat fos més llarga.

    ResponElimina
  3. L'activitat m'ha agradat molt, però crec que com que vam estar molta estona fent el mateix al final es va fer una mica avorrit. Però igualment em va agradar molt. Gràcies per venir Santi!

    ResponElimina
  4. PD: Laura Freixenet 1rB

    ResponElimina
  5. Míriam: L'activitat va ser bastant divertida, però vaig trobar que en una hora vam fer la mateixa activitat, amb diferents ritmes però sempre el mateix. Però tot hi això m´ho vaig passar molt be: amb el pun-xim-pun i tots els ritmes.

    ResponElimina
  6. Em va agradar perquè ho vaig trobar força interessant i entretingut ,per posar algun pero,podriam haver fet més varietat d'exercicis i haver estat mes estona. Volem repetir un altre dia. Gràcies per tot Santi.
    Clàudia Sarrà, 1r B

    ResponElimina
  7. Aquesta activitat a estat molt bonica i molt divertida. De totes les activitats que em fet al institut aquesta a set la mes divertida de totes

    ResponElimina
  8. Aquesta activitat me ha agradat moltisim . Me la he pasat super be ajajaja.

    ResponElimina
  9. Aquesta activitat a estat mol xula i mol divertida. De totes les activitats aquesta a set la mes divertida li dono les gracies al Santi mina per vindre i en sellarnos a fer aquesta activitat:
    Andreu jimenez 1esoA

    ResponElimina
  10. Pau Cazeaux: lo crec que va ser una activitat molt interessant, i divertida a la part que educativa també crec que es podria variar una mica mes de ritmes per aportar una mica mes de mobilitat en la hora de fer ritmes corporals, però a part d’això vaig trobar la activitat la mar de be així que crec que s'han de repetir activitats així.

    ResponElimina
  11. aquesta activitat vaser molt divertida i m' ha agradat molt jaja pero es una de les poques activitats que m' han agradat de les que hem fet durant el curs

    ResponElimina
  12. esta activiti ha set la hostia i ha molat. la tenim k rrepetir i tornar-la a fer oks. grax santi

    ResponElimina
  13. Marc suárez: L'activitat va estar molt divertida. Acaba sent una mica aburrida perquè casi tota la estona era el mateix. Me ho he passat be i he rigut molt

    ResponElimina
  14. va estar pepi i molt xula hem va agradar a part de que ens vam saltar classe va estar divertit fer musica amb el teu propi cos i fer ritmes escoltant musiica
    PD: Juliaa Rodriguez

    ResponElimina
  15. Aquesta activitat m'agradat molt, els ritmes que ens ensenyava eren facils d'aprendre i ho feiem de forma divertida, llastima que hagués set tant curta. Vaig disfrutar molt, i ho tornaría a repetir si pogués. És una de les activitats més divertides que hem fet fins al moment.

    ResponElimina
  16. Aquesta activitat ha estat molt divertida perquè ens ha ensenyat a connectar amb la música d'una manera diferent i estrafolària. La llàstima és que sigui tant curta. Moltes gràcies Santi per ensenyar-nos coses diferents amb el nostre cos.

    Marina i Ares 1 ESO D

    ResponElimina
  17. AQUESTA ACTIVITAT M'HA AGRADAT MOLT.
    M'AGRADARIA QUE FÈSSIM MES TEMPS DE L'ACTIVITAT.
    JORDI LÓPEZ 1er D

    ResponElimina
  18. Aquesta activitat m'ha agradat moltíssim, perquè ens ho hem passat molt bé. Ha estat sobretot molt divertida, hem rigut molt. El que més m'ha agradat ha estat els ritmes que podíem fer tant amb cançons conegudes com desconegudes. També alguns moviments molt divertits. Crec que ho hauríem de repetir algun dia, perquè se m'ha fet una mica curt. Tot i així, aquesta ha estat la millor activitat del curs. Gràcies Santi :)

    Lucia Gonzalez Gil 1r D

    ResponElimina
  19. Aquesta activitat m'ha agradat molt. Llastima de que se m'ha fer molt curta pero lhe disfrutat molt. Vull donar gràcies al Santi per venir al institut i ensenyarnos percussió corporal.
    S'ha de repetir!!! :)

    ResponElimina
  20. Aquesta activitat m'ha agradat molt. Llastima de que se m'ha fer molt curta pero lhe disfrutat molt. Vull donar gràcies al Santi per venir al institut i ensenyarnos percussió corporal.
    S'ha de repetir!!! :)

    Sergi Requena 1er eso d

    ResponElimina
  21. Ens va semblar molt divertit poder treballar amb aquest personatge. Ens agradaria tornar a veure'l.



    Olga Aicha Ahabbar Guecvara.
    Manuela Gili.

    ResponElimina
  22. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  23. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  24. The best new ringtone site phone ringtones for everyone, multi-genre english ringtones 2021 bestnewringtones.me

    ResponElimina