dijous, 25 de juny del 2015

Memòria del curs 2014-2015

Després d'un any de treball molt intens, arriba l'hora d'anar tancant el blog i, per això, voldria fer un petit resum del curs 2014-14:

1. Començàvem el curs amb la presentació del web-resum de les II Jornades de música que es van celebrar al juny del 2014 organitzades pel Seminari de professorat de música.

2. Enguany ens van demanar de col·laborar en el TxT de 1r: Una terra sostenible i, com no podia ser d'una altra manera, vam preparar una mica de música per al dia de les exposicions orals.

3. Amb l'alumnat de l'optativa de 4t vam crear un nou bloc: MusicAlumnesMontsuar per tal de mostrar algunes de les feines que realitzem a classe. Cal destacar: els Thinglinks sobre el tema del so gravat, les llistes de reproducció amb les músiques per als canvis de classe i els pòsters digitals sobre el tema de la música i el cinema


4. Enguany hem utilitzat força una nova eina per facilitar l'estudi a l'alumnat. Es tracta d'una aplicació 2.0 anomenada GoConqr que permet preparar fitxes per repassar de cara un examen. En total n'hem creat quasi 300!!

5. El tradicional Festival de Nadal


7. Treballs i Projecte de Recerca de música: la música dels gegants, la música en la infantesa i un nou treball sobre la contaminació acústica.

8. Sortides i activitats:

9. Seminari de música 2014-2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada