dimecres, 20 d’abril de 2016

Secundària rock 2016

Nom: XIV Trobada de grups de música rock o Secundària rock
Data: 19 d’abril del 2016
Lloc: Cafè del Teatre de l’Escorxador
Horari: 18.30 - 20.30 h
Organització: Centre de Recursos Pedagògics del Segrià
Patrocinadors: Departament d’Educació i Ajuntament de Lleida

Participants: INS Gili i Gaya, INS Ronda, INS Canigó (Almacelles), INS Guindàvols, INS Màrius Torres, Col·legi Maristes, Col·legi FEDAC-Dominiques, INS Ribera del Sió, Col·legi Episcopal, INS Escola del Treball i INS Manuel de Montsuar.
Públic: sala plena amb amics i familiars dels nois i noies intèrprets. També molt professorat del Montsuar!!  Moltes gràcies pel vostre suport!
Una mica d'història: el secundària va néixer de la voluntat de trobar-nos un dia a l'any per compartir música i amistat. Els centres fundadors són: Ronda, Maria Rúbies i Montsuar. Nosaltres hi hem participat en 13 de les 14 edicions.
Profe: Ramon Llanes

Cartell de l'alumna Happy Philips Osadiaye (INS Ronda)Taller matinal (11-13 h): a càrrec d'Òscar Gutiérrez "Guti", Ramon Codina, baix i veu i Gerard Luque, bateria. Es tracta d'una audició comentada sobre la història del rock amb breus explicacions i, sobretot, amb la interpretació en directe de diversos clàssics del rock ("Johnny B.Goode, "She love  you", "Satisfaction",  "Smoke on the water" etc...) i amb la participació d'alguns/es alumnes!

Repertori: “Imagine” i "Let it be". Enguany el tema obligat eren els Beatles. 
Al final, vam repetir el cant comú cantant tots plegats el tema de Lo Pardal Roquer: Sóc de l'oest amb la participació de vocalistes d'alguns dels grups participants i el mateix autor!

Intèrprets:

Iris Suárez, veu
Ariadna Rubí, veu
Marta López, veu
Marc Casanovas, guitarra
Alba Prats, baix i piano
Núria López, baix i piano
Dídac Peinado, bateria

*                          *                        *

La nostra foto de presentació!


Després dels intensos assajos dels darrers dies, el Montsuar ens convida a un petit esmorzar!


Al matí vam anar a la presentació del Secundària 2015,


i al taller amb l'Oscar "Guti" sobre la història del rockA la tarda-vespre finalment, el CONCERT!!  + FOTOS !!!!
 
I més imatges que trobareu al web creat pel SERVEI EDUCATIU DEL SEGRIÀ on podreu veure també un vídeo resum de l'actuació al YouTube:Moltes, moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat d’una manera o una altra i que ens ha volgut acompanyar però deixeu-me que agraeixi molt especialment als i les nostres intèrprets per la seva col·laboració, talent i esforç. Ens veiem a la propera edició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada