dimarts, 5 de setembre del 2017

Inici de curs 2017-2018

Hola a tothom!

Un any més, des del blog de l'àrea de música volem donar una musical benvinguda a tota la comunitat educativa de l’INS Manuel de Montsuar! Enguany ens ajudarà altre cop el Xavier Jauset com a professor de tres grups de 1r d’ESO i jo continuaré amb un grup de 1r, tots els 3r i l'optativa de 4t. 

Sobre les activitats: continuarem fent dos tallers musicals a 1r d’ESO (de percussió africana amb el Jordi Parés i de percussió corporal amb el Santi Serratosa) però afegirem dues audicions de flauta dolça (amb la Glòria Segura d'Euterpíades) i de guitarra (Les guitarres que ens envolten a càrrec de Marc Castelló). A 3r repetirem el fantàstic concert sobre la història del blues (Amb el Julio Vallejo) i anirem a l'Auditori a veure un espectacle sobre el teatre musical anomenat Càsting. A 4t d'ESO repetirem la gimcana "Lleida i Enric Granados" (amb els telèfons mòbils!) i participarem en la jornada pedagògica sobre l'autor lleidatà que es farà a la tardor i que tancarà els actes dedicats al centenari de la mort del compositor.

Sobre el grup musical de l'institut: un cop començat el curs, com sempre, convocarem una reunió oberta a tothom a primers d’octubre per tal d’organitzar-ho de la millor manera que puguem en algunes hores de l’esbarjo. Us animeu a cantar i a tocar amb nosaltres?



I, finalment, també dir-vos que tindrem un nou moodle totalment renovat (versio 3.31) i que canviarem la forma amb què sonaran les sintonies musicals que ens acompanyaran durant els canvis de classe. Ja us demanarem la vostra col·laboració!


Bon inici de curs a tots i totes!
Ramon Llanes Bordes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada