dijous, 15 de febrer del 2018

Taller de percussió africana 2018

Avui dijous 15 de febrer ens ha visitat per tercer any consecutiu el Jordi Parés, artista de la companyia gironina d'espectacles didàctics Khan Cartró, per tal de fer quatre tallers de percussió africana a tot l'alumnat de 1r d'ESO. L'experiència dels cursos anteriors va ser tan positiva que ja teníem ganes que el Jordi ens tornés a fer gaudir de la percussió amb els seus djembés i darbukas!

A les 9 h el matí ha començat el grup de 1r B i fins les 13.30 h han anat passant la resta de grups (C, A i D). A cada sessió, primer ens ha explicat l'origen i les característiques dels dos instruments, després hem practicat diversos patrons rítmics (la samba o el reggaeton, per exemple) i, al final, ens hem atrevit a fer petites creacions individuals!
Cal dir que els nois i noies de 1r d'ESO s'ho han passat (i s'han portat) molt bé. El Jordi no només és un gran músic, sinó també una persona molt propera i divertida que sap connectar amb l'alumnat!
I recordeu: "Qui toqui quan no toqui tocar..."


1B

1C

1A

1D

Xavier Jauset i Ramon Llanes

COMENTARIS: com sempre, tot l'alumnat de 1r heu de fer un comentari al final d'aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

26 comentaris:

 1. El taller de percussió africana m'ha semblat que es una manera d'aprendre i alhora passar-to bé. En definitiva ha estat entretingut.

  ResponElimina
 2. ha estat molt divertida aquesta activitat i m'ha agradat molt❤❤

  laia pifarré

  ResponElimina
 3. Molt xulo, divertit i també interesant

  ResponElimina
 4. El taller de percussió africana a sigut molt divertit i interesant . M'ha agradat molt.👍😜👍

  ResponElimina
 5. Aquesta activitat m'ha agradat molt, ha sigut molt divertida i interesant. He pogut aprendre moltes coses, de manera divertida. Tambe he après a tocar dos instruments.

  Laura Cava Trullols
  1 ESO D

  ResponElimina
 6. El taller de percussió africana ha estat molt divertit e interessant, em va agradar molt i el repetiria varies vegades amb el Jordi, perque feia coses molt divertides.

  David Garcia 1rB

  ResponElimina
 7. Aquest taller de percussió m'ha semblat molt divertit també em va fer riure el professor quan ens parlava en aquell accent estrany.
  Guillem Plana 1r ESO B

  ResponElimina
 8. M'ha agradat molt, ha estat divertida i interessant. Hem aprés a tocar dos instruments de cultura africana amb un so molt "xulo". El Jordi era molt divertit i alegre.
  Daniela Rodié, 1rB.

  ResponElimina
 9. La activitat m'ha agradat molt, ha sigut molt divertida i entretinguda i hem pogut tocar dos instruments nous que no coneixíem. Laura Camino

  ResponElimina
 10. M'agradat molt el taller de la percussió africana i divertit 😀👍

  ResponElimina
 11. L'activitat que vam fer ahir amb el Jordi Parés em va agradar molt perquè mai havia tocat un instrument així, i va ser molt interesant.

  Laura Losmozos González
  1rB

  ResponElimina
 12. Me ha agradat, ha set molt interresant i he apres moltes coses

  Joel Lara✔��‍������

  ResponElimina
 13. El taller de percussió va estar diferent al que estem acostumats a fer. també me ho vaig passar molt bé ja que en jordi ens va explicar moltes coses de forma divertida.

  Ares Medina
  1 ESO B

  ResponElimina
 14. L'activitat de percussió va ser diferent i molt divertida, el noi que ens ho va fer era molt graciós i sabia moltes coses sobre percussió africana i em va semblar mot interessant.
  Estel Àlvarez 1rB

  ResponElimina
 15. M'ha agradat molt va ser molt interesant i vaig aprendre coses noves que no sabia, i vaig poder tocar dos intruments nous, que no havia tocat mai

  Daniela González

  ResponElimina
 16. M'ha agradat molt. Ha estat molt divertit i entretingut. Em va agradar molt com explicava i ensenyava. Tambe feia gracia. M'ha agradat molt.

  Marc Lacasa 1r B

  ResponElimina
 17. Aquesta activitat a esta molt interessant, a mi personal ment m'agradat poder tocar i traslladar-nos com si estigesim a l'africa

  Arnau
  1ESO B

  ResponElimina
 18. m'ha agradat molt aquest taler de percussió perquè es una cosa nova, i vaig poder gaudir d'instruments nous que no havia tocat.

  ResponElimina
 19. L'activitat em va agradar molt! va ser genial poder tocar aquests dos instruments.

  Aina Capell
  1r ESO B

  ResponElimina
 20. El taller de percussió Africana ha estat molt divertit, he tocat per primera vegada aquests dos instruments tan divertits. En Jordi Parés ens ha explicat molt bé com tocar els instruments i m'ho he passat molt bé.

  Júlia Camí 1,B

  ResponElimina
 21. El taller de percussió abiem agafat uns com una especie de tabor i el señor ens abien ens senyat unes cansons una de maroc,africa,jaguay,i que la explicat molt be

  Suleyman el ambri 1,B

  ResponElimina