dilluns, 14 de maig de 2018

Les guitarres que ens envolten

Avui 14 de maig de 2018 en ha visitat el músic Marc Castelló amb el seu espectacle "Les guitarres que ens envolten" en el qual ens ha explicat l'evolució de la guitarra moderna des de la guitarra acústica, passant pels models bàsics de guitarra elèctrica (Gibson i Fender, especialment) fins arribar als pedals d'efectes més evolucionats.
Tot això amb una proposta didàctica que ha barrejat amenes però riguroses explicacions, amb diversos exemples musicals en directe, tot combinat amb un desplegament audiovisual espectacular donat que les bases musicals que li permetien improvisar es combinaven amb interessants fragments de text  i vídeos que reforçaven allò explicat.
En Marc és un músic virtuós, amb un gran domini de l'instrument i pensem que l'alumnat de 1r (audició a 4a hora) i de 3r (a 5a hora) ha gaudit de l'experiència de la bona música en directe i que ha après moltes coses en aquest concert.

Gràcies Marc i fins la propera!!
36 comentaris:

 1. Em va agradar molt, encara que ja sapigues alguna de les coses explicades, en vaig apendre moltes més de noves.
  Les guitarres eren magnifiques, i en Marc Castelló era molt bó tocant les guitarres.
  Va ser una experiéncia que repetiría sens dubte.

  ResponElimina
 2. Ha estat bastant interesant i entretingut, les explicacións molt ben fetes.
  Contenía una mica de tot per lo tant no era aborrit amb només xerrada.
  M'han encantat les interpretacions, molt ben fet!!


  Ainhara Franco Requena 3er C

  ResponElimina
 3. A MI EM VA SEMBLAR MOLT BÉ PODER REPASSAR TOT EL QUE VAM FER A CLASSE AMB AQUEST ESPECTACLE AUDITIU, I QUE ASOBRE ACOMPANYES AMB UNA PRESENTACIÓ VA SER INCREÏBLE

  ResponElimina
 4. L'activitat va ser molt interessant. Per una banda vam poder escoltar cançons mítiques dels temps passats en directe. D'altra banda vam aprendre l'evolució de la guitarra acústica, passant per l'electrificada i els efectes que se li poden aplicar.
  Merli Baró 3rC

  ResponElimina
 5. Em va agradar molt, això de la tecnologia per mi és molt interessant

  Cèsar Cruz

  ResponElimina
 6. Va estar un concert molt interessant
  Hem va agradar el fet de que quan ell tocava podies llegir la explicacio d'aquesta manera et cautivava més.
  Damià Tolsà

  ResponElimina
 7. Vaig passar una estona molt agradable i interessant. Em va agradar molt conèixer els diferents tipus de guitarra que existeixen per a poder-los veure i apreciar el seu so. Ell tocava excelent, però m'hagués agradat més si hagués fet el pas de l'ànec. Tot així va ser una experiència molt didàctica i entretinguda. La recomano moltíssim!
  Carla Mias 3r C

  ResponElimina
 8. Ho vaig trobar molt interessant i em va agradar moltíssim la manera en que va combinar el suport audiovisual amb la música en directe. Ens va permetre entrar en la història.
  Andrea Chávarri
  3r C

  ResponElimina
 9. Em va semblar molt interessant i entretingut, la explicació estava ben preparada i el Marc en sabia molt. l'unic es que a mi m'hagues agradat que dures més ja que s'em va fer molt curt.
  isaac ramirez 3erC

  ResponElimina
 10. L'espectacle de ahir va estar molt bé, apart que a les classes de música ja havia treballat gairebé les diapositives que sortien en pantalla i, era un punt més per tots nosaltres i, així saber de què tractava aquest espectacle. Les audicions les vaig trobar molt bé ja que podies sentir la música amb els ulls tancats i, imaginar-te gairebé a tots els cantants d'aquella època donant-ho tot en el escenari. Per mi que es torni a repetir perquè va estar per tornar-ho a veure.

  ResponElimina
 11. Va ser una experiència molt gratificant.Gracies a aquest concert he apres molt de la historia de les guitarres. M'ha agradat molt la manera en que ens va explicar, perquè a partir de la seva experiencia tocant la guitarra i amb la informacio que hi havia al power point ens va deixar clar la historia de lea guitarres.
  Gracies Marc.
  Marc Blasi Bernat

  ResponElimina
 12. Va ser un concert molt interesant. El guitarrista era molt bo, va fer un repàs del que haviem donat a aquest any acompanyat de musica. La presentació que havia preparat també estava molt bé.

  Andreu Gutiérrez

  ResponElimina
 13. Em va agradar molt la actuació també que amb els videos vam poder repasar.
  En Marc ho va fer molt bé i les guitarres eren súper chules.
  Larisa Muresan

  ResponElimina
 14. Em va agradar molt i va ser molt interesant, tocava molt bé les guitarres.

  Diana Hoffman

  ResponElimina
 15. M'ha agradat molt, era molt interessant

  Sergi Tarroja

  ResponElimina
 16. Em va agradar moltissim tant les explicacions com les cançons que va tocar el Marc. Es un crack i a molta gent li agradaria tocar la guitarra com ho fa ell!

  ResponElimina
 17. A mí en va agradar molt quan ens va Fer un repas de la música que previament habiem vist a l'aula de musica, i quan va començar a tocar cançons i les habiem d'adivinar. Molt divertit!!!

  ResponElimina
 18. Vaig trobar l'espectacle molt interessant, el Marc va fer una gran actuació. Normalment la música rock m'avorreix, però tocada en directe i amb un bon músic canvia bastant i em va agradar.
  Josep Baró

  ResponElimina
 19. Em va agradar molt tot el conçert en general sobretot les cançons que ens va tocar amb la guitarra i les guitarres com an anat canvian em va semblar molt interesant pero em va semblar una mica llarg.

  Júlia Strugaru Nieto 3rD

  ResponElimina
 20. L'espectacle va estar interessant m'ho vaig passar be.

  Abel Galiano

  ResponElimina
 21. A mi em va agradar molt,molta musica i ritme va ser una experiwncia per poder apendre, es un dels concerts que mes m'agradat, el tornaria a repetir!!!

  ResponElimina
 22. La veritat es que vaig quedar molt sorprés de la actuació del Marc, i la presentació estaba força ben feta.

  Eric Ortiz

  ResponElimina
 23. En Marc tocava molt bé i tot el referent a l'espectacle auditiu va ser correcte. Tot i que la predentació em va agradar, es podria fer que el tipus de lletra sigués més estilístic. En el conjunt va ser molt bo i està bé aprendre per altres mètodes. Potser trobaria a faltar algu que cantés a l'hora de les cançons.

  Jordi B.F. 3r ESO D

  ResponElimina
 24. Em va agradar moltissim!! Va estar molt be i vam poguer apendre coses noves, com per exemple la paella, una guitarra que desconeixia per complet, a part cançons i grups que encara no havia descobert com the Police.
  La presentació estava molt treballada.

  Alba Cruz, 3r D

  ResponElimina
 25. Em va agradar moltissim, su vá currar molt. Es un crak i toque la guitarra super be.
  Ja ho vam donar a classe pero gracies a aixo ma ajudat a enrendre millor el rock.
  Joan Lozano

  ResponElimina
 26. Sincerament, el concert d'en Marc Castelló em va encantar. He de reconèixer el seu talent i facilitat per usar els diferents instruments musicals. Em va semblar força interessant el suport multimèdia, tot i que l'exposició hagués pogut ésser més amena. Deixant enrere comentaris negatius, he d'afegir que, de cara a l'examen de música, ha estat un recurs molt útil per facilitar la nostra comprensió musical del segle XX. Francament, tornaria a repetir l'espectacle, ja que ha estat una experiència inoblidable... Sense paraules.������
  Daniel Navas Martínez

  ResponElimina
 27. a mi em va semblar molt bonic perque en marc tocava la guitarra molt be

  jaume

  ResponElimina
 28. A mi hem va agradar molt sentir com tocava les diferents guitarres perque tocava molt bé

  ResponElimina
 29. Hola! Som l'Anna Onieva i l'Emma Cruz. Ens va assemblar molt interessant l'audició. Ens va agradar molt la manera en que ens va exlicar l'història de la guitarra i com ha anat evolucinant el so de la guitarra. Va estar inceríble com en Marc Castelló va tocar la guitarra. Ens ha agradat molt, tant de bo vingui a fer-nos una altra audició.

  Emma Cruz i Anna Onieva.
  15/05/2018 1r D

  ResponElimina
 30. Em va agradar bastant perquè savia tocar molts estils de cançons, ens va ensenyar tipos de guitarres molt diferents i extranyes.

  ResponElimina
 31. L'espectacle ha estat impresionant

  ResponElimina
 32. L'audició va estar molt bé.
  Va ser interessant saber moltes més coses sobre la història de la guitarra elèctrica.
  El Marc Castelló va tocar molt bé i va ser divertit que fes participar al públic.

  Aroa Gallego
  1r ESO D

  ResponElimina
 33. Em va semblar molt interessant l'espectacle titulat "Les guitarres que ens envolten". El Marc Castelló tocava molt bé les guitarres que ens va presentar. Va ser divertit que el Marc fes participar a públic. He après algunes coses de la història de la guitarra elèctrica.

  Laura Cava Trullols
  1 ESO D

  ResponElimina
 34. Em va agradar moltissim totes les canços que va tocar el Marc.

  Maria Gonzalez 3r ESO.D

  ResponElimina
 35. L'espectacle em va semblar d'allò més interessant. Vam poder repassar d'una manera molt entretinguda tots els conceptes que hem anat estudiant durant el curs a les classes de música. A més, cal afegir la gran interpretació d'en Marc d'algunes de les millors cançons de la història del Rock. Tot plegat ho vaig trobar molt divertit. A mi se'm va passar volant!

  Júlia Izquierdo Mayench
  3r ESO C

  ResponElimina
 36. Personalment l'espectacle em va agradar molt. Es va fer molt dinàmic perquè combinava text i al mateix temps tocava la guitarra. Em va ajudar ha fer un repàs d'algunes cançons que surtirán a l'exàmen

  Núria Pellicer Estruga
  3r ESO B

  ResponElimina