divendres, 21 de desembre del 2018

Festival de Nadal 2018

Com és tradició al nostre Institut, el darrer dia lectiu de l'any és sinònim de Festival de Nadal!
A la primera part del matí, l'alumnat ha rebut les qualificacions per part dels seus tutors/es. Alguns grups han fet l'amic invisible, hem deixat endreçades les classes i, després d'una estona d'esbarjo per acomiadar-nos dels companys i companyes, tots plegats hem gaudit de l'espectacle del festival amb actuacions diverses d'alumnat i professorat.  

Us deixem algunes imatges de mostra i recordeu que a la FOTOTECA DEL WEB DE L'INSTITUT hi trobareu més fotografies.


Primer hem començat els profes cantant una nadala per desitjar unes bones festes a l'alumnat! Gràcies companys/es per la col·laboració, especialment al Xavi Jauset al piano, al Jesus Pubill, al baix i al control i al que sigui!, a la Maribel Serrano a la veu i, especialment,  a la Marta Chavarriga per l'ajuda en la coordinació. 
1. MÚSICA. Tot seguit hem escoltat una variada selecció de cançons;  és que, si alguna cosa tenim al Montsuar, són grans instrumentistes i boniques veus solistes!
Tot l'alumnat de 1r i 3r (el qual participa en el projecte TEI d'acompanyament a l'alumnat que comença l'ESO a l'institut), també ens han omplert de bons desitjos amb una nadala col·lectiva...


...després, cada classe de 1r d'ESO ha mostrat el treball fet a l'aula amb el professor Xavier Jauset...
   


...hem continuat amb diverses actuacions musicals: primer amb les veus de la Laia Cucó i l'Anaís Milara de 2n d'ESO i la Carla Lamora (piano) i l'Àurea Gardeñes (veu) de 3r...


...després amb música instrumental de Deep Purple amb la guitarra del David Martín (avui ha estat el teu darrer festival de Nadal, gràcies per tot i molta sort!!), la bateria de l'Isaac Ramírez (omnipresent avui!)  Moltes gràcies als dos per les millores tècniques. Sou uns cracks! i el Quim Rosselló, al baix...i, per acabar aquest bloc, dues cançons treballades a les classes d'anglès i cantades per la Lucía González i la Rocío Ramos com a solistes.


2. VÍDEOS: a continuació hem vist alguns dels treballs preparats per alumnat d'anglès a les classes de la Marta Chavarriga i l'Ester Isern  i hem donat els premis als millors Stills life photography de 3r d'ESO projecte desenvolupat per la Magda Martínez i la Rosa Aitana Guivernau, professores de socials.

Com cada any, no podia fallar una nadala en alemany de l'alumnat de 1r i una altra en francès de l'alumnat de 4t (gràcies a l'Anna Gutiérrez i a l'Anna Arfelis):

   

3. BALLS. I després de la música, els vídeos i la fotografia hem acabat el festival amb tres fantàstiques coreografies preparades per la Irene Fernández i la Júlia Pallarés, la Laia Prat (fent gimnàstica també!) i la Rocío Ramos, totes de 3r i, finalment, la Carla Miguel, el Dani Navas i la Sara Gutiérrez (gràcies Sara per l'esforç!) de 4t d'ESO.
També una menció a les presentadores la Sílvia Garcia i l'Alexandra Yarema i al Ferran Lujano per les fotografies.
Enhorabona a tots/es els que heu participat en aquest festival pel vostre entusiasme i esforç! Moltes gràcies de veritat. Un institut és alguna cosa més que fer classes i adquirir coneixements i en moments com aquest, així es demostra.

Ramon Llanes

I, finalment, aprofitem per desitjar unes bones festes a tota la comunitat educativa de part de tot claustre de professorat.

Bon Nadal a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada