dimarts, 19 de març de 2019

Bandes sonores a l'Auditori

El proppassat dijous 14 de març, l'alumnat de 3r d'ESO va anar a la tradicional sortida a l'Auditori Enric Granados en aquest cas a veure un espectacle sobre música i cinema a càrrec de la Banda Municipal de Lleida.


L'audició constava de fragments de bandes sonores conegudes, en un recorregut històric que començava des de la música en el cinema mut (Charles Chaplin) fins a obres de John Williams (Star wars, Indiana Jones), passant per clàssics d'E.Morricone (El bo, el lleig i el dolent), D.Elfman (Batman), A.Menken (Hèrcules), H.Zimmer (Pirates del Carib) i Queen (Bohemian rhapsody).


Gràcies a les tutores per la vostra col·laboració!!

PD. Després dels comentaris posteriors dels nois i noies de 3r, malauradament vaig comprovar un cop més que la majoria de l'alumnat només ha anat a l'Auditori amb l'escola o amb l'institut... 
Entenc que són encara adolescents, que determinats estils musicals estan més alllunyats dels seus gustos musicals i que la majoria de la música (altre cop malauradament...) que s'escolta als mitjans o a les xarxes és molt comercial... però crec que des de l'àmbit familiar també cal un esforç per apropar la cultura als joves. Actualment hi ha una programació força variada de música a la nostra ciutat que fa que tota la família pugui gaudir d'un espectacle en directe de música de qualitat. Només cal proposar-s'ho. Pares i mares, us animeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada