dilluns, 4 de novembre del 2019

Percussió corporal i beatbox a 1r d'ESO

Avui dilluns dia 4 de novembre ens ha visitat el músic i compositor Sergi Ramis per tal de fer uns tallers a l'alumnat de 1r d'ESO durant tot el matí.

El Sergi és el creador del mètode TODEPA (tòrax, dits i palmes, de les sigles en castellà) de percussió corporal, una original proposta que combina noves tècniques de moviment i timbres corporals a partir de tot tipus d'exercicis rítmics. L'objectiu és que, mitjançant el treball conjunt amb el ritme i la música, els nois i noies desenvolupin habilitats tant a nivell individual com grupal.

Creiem que l'alumnat s'ho ha passat molt bé i que ha gaudit d'aquesta manera tan original de fer música! Gràcies Sergi i fins una altra!!!

1A


1B


1C


1D


1E


Xavier Jauset i Ramon Llanes

COMENTARIStot l'alumnat de 1r haureu fer un comentari per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

15 comentaris:

  1. va estar be però ami magues agradat que hi hagi menys coreografia hi mes beatbox
    Aitor 1r D

    ResponElimina
  2. Hola Sergi!
    A mi personalment m'ha agradat molt el taller. Lo que mes m'ha agradat Ha sigut el beatbox, llàstima que no vam fer molt beatbox.

    Rania, 1er

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt i per a mi va ser molt divertit i entretingut i et vull dir que ets molt professional i que saps fer molt be beatbox.

    Owen Gomez 1 ESO D

    ResponElimina
  4. Hola Sergi, em va agradar molt. Sobretot quant ens vas començar a fer els ritmes amb el cos.
    Quim Guerrero 1r D

    ResponElimina
  5. Lo que més m'ha agradat d'aquest taller de percussió corporal i beatbox as sigut la coreografia que hem fet, a estat super divertit, jo m'ho he passat molt bé, i quan hem escoltat com feies beatbox hem flipat tots, gracies per la teva visita!

    Erika 1rD

    ResponElimina
  6. Va ser una experiència molt divertida, mai he fet aquesta activitat i m'agradaria tornar-la a fer.
    Ares Balasch 1r D

    ResponElimina
  7. hola Sergi gràcies per venir i ensenyar-nos algunes coses sobre percussio i beatbox m agradaria haver fet mes bb. La la percussio tambe va estar molt be i la demostracio final que vas fer va ser mol xula

    Abril 1r D

    ResponElimina
  8. El que mes em va agradar va ser el beacbox i si vens una altra vegada m'agradaria aprendre mes gracies per la visita.
    Lidia 1r D.

    ResponElimina
  9. Hola Sergi l'activitat que vas fer, els moviments eren molt fàcils, va estar molt divertit, lo que més em va agradar va ser com feies lo del beatbox.

    Franc Contreras 1r D

    ResponElimina
  10. Des de el meu punt de vista el taller va estar molt bé però m'hagues agradat que haguesim tingut més estona de beatbox perquè em va agrada més que la percussió corporal.
    Alex Costoya 1r D

    ResponElimina
  11. Hola,Sergi jo vaig participar en el taller que vas fer i ami no m'agrada ni la percussió ni el beatbox aixi que no hem va agradar molt.
    Kevin 1r D

    ResponElimina
  12. Hola Sergi¡!
    A mi em va agradar molt la conferencia en especial el Beatbox em va pareix molt estrany que una persona faig tan moviments amb la veu.En general em va agradar tot molt.
    Lucia Cotonat 1rD

    ResponElimina
  13. Hola Sergi, m'ho vaig passar molt bé quan vas vindre a l'institut i ens vas ensenyar a moure l'esquelet i fer beatbox. Per a mi va ser una experiencia inoblidable.

    Xavi 1r eso D

    ResponElimina
  14. Hola Sergi a mi em va agrada molt el taller de beatbox i percussió corporal pero per mi m'hagués estat millor mes beatbox.
    Júlia 1r D

    ResponElimina
  15. Hola Sergi, me va agrada tot pero lo del beatbox m'hauria agradat toca mes
    Faust Serramona 1r D

    ResponElimina