dilluns, 19 d’octubre del 2020

Percussió corporal amb Sergi Ramis a 1r ESO

Avui dilluns dia 19 d'octubre ens ha visitat per segon any el músic i compositor Sergi Ramis per tal de fer uns tallers a l'alumnat de 1r d'ESO durant tot el matí.

El Sergi és el creador del mètode TODEPA (tòrax, dits i palmes, de les sigles en castellà) de percussió corporal, una original proposta que combina noves tècniques de moviment i timbres corporals a partir de tot tipus d'exercicis rítmics. L'objectiu és que, mitjançant el treball conjunt amb el ritme i la música, els nois i noies desenvolupin habilitats tant a nivell individual com grupal.

Malgrat la situació de pandèmia i amb totes les mesures de seguretat (distàncies marcades, sense contacte, ventilació constant, mascaretes i desinfecció), creiem que l'alumnat s'ho ha passat molt bé i que ha gaudit d'aquesta manera tan original de fer música! 
Gràcies Sergi i fins una altra!!!


1A

1B

1C

1D

1E

Maribel Serrano i Ramon Llanes

COMENTARIStot l'alumnat de 1r podeu fer un comentari per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

86 comentaris:

  1. A mi hem va agradar molt i hem va semblar divertit, però m'hages agradat fer més percussió corporal en lloc de fer beatbox.

    Ares M 1rE

    ResponElimina
  2. Hola Sergi, hem va agradar molt la teva activitat, la percussió corporal em va agradar molt, però el BEATBOX em va encantar,va ser lo que més em va agradar,sobretot quan feies els sorolls tant ràpids que semblava que els feies tots a l´hora. EDUARD GARCIA ESCANES

    ResponElimina
  3. A mi hem va agradar molt la coreografia de la percussió corporal encara que m'equivocava a vegades. També em va agradar la part en la que feia l'actuació del beat box perquè mai ho havia vist de tant a prop. M'hagues agradat que fem més temps de beat box.
    Larisa Cimpian 1E

    ResponElimina
  4. a mi m'ha semblat molt divertit l'activitat i també interessant.
    m'agradaria fero un altra vegada.

    FATIMA JEIREB JOUHARI.

    ResponElimina
  5. per ami sergi ramis es un gran artista i una gran persona.La veritat esque me va agrada molt perque ho va fer per a tots i lo que mes me va agradar va ser el beatbox perque mai he vist una actuació en persona

    Derek 1E

    ResponElimina
  6. hola soc el pau,
    m'ha agradat el taller de percussió corporal però trobo k vam fer poc beat box

    ResponElimina
  7. Doncs a mi m'ha agradat bastant, peró sobretot la part del beatbox ja que em va semblar bastant impressionant, i la cercussió corporal no em va agrdar del tot, peró tampoc em va acabar desagradant.

    Martí M 1E :)

    ResponElimina
  8. hola, Sergi. Dir-te que l'activitat que ens vas fer ahi a mi em va agradar molt, sobretot l'activitat de beatbox, quan vas fer al principi de tot l'exhibició de percussió corporal. mai havia vist una i em va agradar molt. No pensava que fos tan difícil.
    Inés :)

    ResponElimina
  9. Hola Sergi bon dia, una de les coses que me va agradar més de l'astuciosa es que me agrada que fagis una mica de concert i també el beatbox me vaig quedar molt impressionat amb els sorolls de boca i una cosa me va encantar l'actuació fins aviat!!! RICARD MIR 1E

    ResponElimina
  10. la activitat del Sergi em va semblar molt divertida i entretinguda. el Sergi es ho fa molt be, ens va ensenyar percussió corporal i beatbox.
    em va agradar molt el beatbox i em va soptar molt tots els sorolls que feia.
    la activitat em va semblar molt divertida però m'hages agradat que dures mes vaig aprendre molt.
    gracies Sergi per venir a fer-nos aquesta activitat.
    Alba Pérez 1E

    ResponElimina
  11. Hola Sergi, a mi m'ha agradat moltíssim el teu taller de percussió corporal i beatbox. El que més em va agradar va ser la part de beatbox perquè sempre ho havia escoltat però mai havia vist fer-ho en directe i tant bé com ho fas tu.
    També m'hages agradat fer-ho més estona perquè així podríem disfrutar més dels teus talents tant extraordinaris.

    ResponElimina
  12. a mi m'ha agradat molt pa part de beatbox i a sigut molt divertit.
    Elena 1E

    ResponElimina
  13. A mi em va agradar tot en general, però sobretot em va sorpendre molt el beat box i m'hagués agradat fe-ro més estona.És un gran artista.

    ResponElimina
  14. Hola, em va agradar quan vas venir a fer la activitat de percusió corporal i beatbox, encara que a mi em va semblar que fèiem massa poc beatbox. Encara així va estar força bé.
    SARA 1rE

    ResponElimina
  15. Hola Sergi. La activitat de percussió corporal i beatbox, em va agradar molt. La vaig trobar molt interessant, sobretot la part del beatbox, el espectacle del principi que vas fer em va deixar impactada, perquè vas fer molts sons alhora i mai ho havia vist en persona. M'agues agradat dedicar-li una mica mes de estona.
    La percussió corporal també va molar molt, trobo que ho vas saber explicar molt be.
    Abril Tudela 1r E

    ResponElimina
  16. A mi em va agradar bastant la part de beatbox.
    Tot i que no em va agradar tant la part de la música.
    Tot i això em va semblar interesssant i em va agradar.
    LAIA FORCDA CULLERÉ 1R.E

    ResponElimina
  17. HOLA SERGI RAMIS
    A MI M'AGRADAT MOLT LO QUE HAS FET LO MES QUE M'AGRADAT ES EL BEAT BOX PERQUE SE MOLT DE BEAT BOX GRACIES

    BRYAN.

    ResponElimina
  18. a mi em va agradar molt el taller de beat box i no m'impotaría repertir-ho.
    Daila.

    ResponElimina
  19. A mi el que m'ha agradat de l'activitat ha estat que vam fer un ball que va quedar molt bé, a més, el beatbox va estar super bé, tot i que, me va costar reproduir els mateixos sons.

    Soc la Lluna.

    ResponElimina
  20. A mi personalment m'ha agradat molt aquesta activitat, ha sigut molt divertida tant la part de la coreografia i la de beat box m'ho he passat molt bé.

    ResponElimina
  21. A mi em va agradar moltíssim el taller del Sergi ramis.
    M'agradaria molt repetir el taller.
    Inoa

    ResponElimina
  22. Hola,
    A mi me va agradar la sessió amb Sergi Ramis. Trobo que és molt bó amb el beat box, i amb la percussió. A mi personalment em va agradar molt els sorolls amb la boca i a més a més perquè sempre ma agradat.
    Jordi Roig

    ResponElimina
  23. Sòc l'Àuria,
    A mi aquest taller m'ha agradat molt i m'ho he passat genial. Gràcies per preparar-nos aquest taller espero que es torni a fer l'any vinent i que els nens que el facin gaudeixin tant com nosaltres.
    Gràcies i fins aviat.

    ResponElimina
  24. Hola soc l'Arnau Melé i em va encantar la trobada amb el Sergi Ramis, el que més em va agradar va ser el beat box perquè des de fa molt temps en miro per la tele i cuan em van dir que vindria un professional em vaig ficar super content. La millor part va ser abans de marxar que li vaig preguntar si podia fer lo mes difícil que hagues aprés i va fer un beat box rapidíssim.

    ResponElimina
  25. Des del meu punt de vista, l'activitat que en Sergi Ramis ens va fer va estar molt divertida i interessant me va agradar molt que ens pogués ensenyar tant com beat box com percussió corporal, m'hagués agradat poder estar més temps però va estar bé.

    Blau Ruiz 1rD

    ResponElimina
  26. Hola sóc l'Ainara de 1r eso D, doncs a mi em va agradar molt aquest taller de música amb el Sergi Ramis va ser molt xulo, em va agradar tot,però si que vaig al·lucinar quan va fer "beatbox" era molt bo fent beatbox i porta molt poc temps fent-ho.
    M'agradaria torna a fer-ho, si el Sergi veu aquest comentari et dono les gràcies per vindre des de Barcelona fins a Lleida per fer especialment fer aquest taller per a nosaltres.

    ResponElimina
  27. Hola sóc el Pol de 1r A i trobo que l'activitat que hem fet ha estat molt divertida, espero fer una altra cosa igual o més divertida. El que mesa divertit i difícil ha estat el beat box, almenys per mi.

    ResponElimina
  28. Javi Garcia 1rA a mi m'ha agradat molt perquè hem fet unes quantes activitats, hem après una mica de beatbox i també hem fet una coreografia. Lo que mes m'ha agradat es quan el Sergi Ramis ha fet beatbox ha sigut una experiència molt agradable i m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  29. Hola a mi me va agrada molt el que hem fet pero el que mes ha sigut el beat box

    Soc el Nil Peleato

    ResponElimina
  30. Ma va agradar mol perqué va ser mol divertir i perqué ens a enseñita una cosa mes que no sabia.

    ISHAK 1RA

    ResponElimina
  31. Hola soc en Fabian de 1r ESO A,
    doncs a mi em va agradar molt aquest taller de música amb el Sergi Ramis va ser molt xulo, em va agradar tot,però si que vaig al·lucinar quan va fer "beatbox" era molt bo fent beatbox i porta molt poc temps fent-ho.
    M'ha agradat molt espero tornar a veuret

    ResponElimina
  32. Hola sóc el johan de 1r A jo crec que aquesta activitat la va fer amb molta alegria i energia.

    ResponElimina
  33. hola sóc la Júlia, a mi aquesta activitat em va semblar molt interessant, me va agradar molt espero poder tornar a repetir.

    ResponElimina
  34. L'activitat de percussió corporal em va agradar molt perquè m'interessa bastant aquest tipus de música.
    Crec que el Sergi Ramis va fer era increïble perquè no entenia com podia fer tots aquests sons amb la boca.
    Arnau Betriu 1r A

    ResponElimina
  35. Sóc la Karen, de 1r A i a mi l'activitat que vam fer em va agradar molt va ser molt divertida, i també penso que l'esforç que va fer el Sergi Ramis va se bestial perque amb la mascareta fe lo de bed box coste va ser mol dibertit.

    ResponElimina
  36. M'ha agradat molt, era increïble com feia beatbox. M'encantaria que tornés a l'institut, se va passar l'hora volant. Em va agradar més la primera activitat.

    ResponElimina
  37. M'ha agradat molt, mai havia fet una activitat de percussió el que mes em va agradar es quant vam fer el ball. M'ho vaig passar molt be.

    ResponElimina
  38. Hola Sergi. L'activitat em va agradar molt. Pero sobre tot el beatbox, m’agradaria saber com es far per barrejar sons. Segurament es fa amb practica, pero si hi ha algun truc per fer ho estaria molt bé. La única cosa que no me va acabar de sortir es el vall de robot, me costava molt.


    Francesc Rivadulla Ferrer 1r ESO A

    ResponElimina
  39. Hola soc el Daniel Gilabert i la activitat de el Sergi Ramis va ser divertida però
    jo em vaig avorrir una mica moltes gracies

    ResponElimina
  40. Hola sóc el Xavier Barrranco de 1r d'esoA, a mi el talller de percussió corporal hem va agradar molt , sobretot per com ens van ensenyar a fer percussió corporal ejectant moviments simples, però mai m'arribaria a imaginar de que es podrien fer sorolls tan complexes i diversos.
    El beatbox per mi va ser el que més hem ve agradar era una mica més complicat però molt divertit, i havia una cosa que jo no sabia que es que era que s'havien de seguir uns patrons per fer sorolls.
    En general hem va agradar moltíssim i va ser una cosa que sempre havia sentit parlar i mai havia provat.

    ResponElimina
  41. Irene: M'ha agradat molt, mai havia fet una activitat de percussió el que mes em va agradar es quant vam fer el ball. M'ho vaig passar molt be.

    ResponElimina
  42. La activitat amb en Sergi a estat impresionant. El seu ritme amb el cos a estat molt ràpid i perfecte, jo crec que aquesta activitat a estat per a repetitr-la, ni que intentar fer sorolls com ell sigui dificil a estat divertida la activitat.
    Lluís Peralta 1 ESO A

    ResponElimina
  43. Hola Sergi, em va agradar molt la teva activitat va estar molt divertida i interessant, la part de la coreografia va estar molt divertida la veritat m'ho vaig passar molt bé.
    La meva part preferida va ser ser quan ens vans ensenyar beat box.
    El espectacle que vas fer al principi em va encantar, no havia vist mai una persona fent tant sons a la vegada, va ser espectacular.
    Trobo molt bé la manera que expliques les coses, que s'entenguin etc, moltíssimes gracies per venir ha fer l'activitat.

    Amanda N.1eso A

    ResponElimina
  44. Em va agradar molt perquè jo faig musica però mai en ma vida havia sentit un ritme tan bonic
    Xavier Baró Navarro

    ResponElimina
  45. Hola soc l'iker i aquesta activitat em va agradar molt però en la part del beatbox era una mica difícil i vaig acabar amb les mans roges però apart d'això em va agradar molt i va ser molt divertida.

    ResponElimina
  46. hola sóc el Noé Cano de la classe 1r B.
    aquesta activitat m'agradat molt perquè he aprés a fer més sons amb el meu cos

    ResponElimina
  47. Roger Fuentes. La activitat va estar molt bé a mi personalment em va agradar però no em va semblar bé que féssim 50 minuts de expressió corporal i solament 10 minuts de beat box per tot el demes va estar divertit.És una activitat recomanable i entretenida. Li poso un 9 de 10.

    ResponElimina
  48. Sóc la Marta E. L’activitat de percussió no em va agrada molt perque vaig acabar anb les mans vermelles.La de beatbox em va agradar pero no vam tenir molt de temps per ha fer-la.I em vaig quedar al·lucinant amb el seu ritme.

    ResponElimina
  49. hola soc l'Adrià de 1rB me a agradat molt la activitat sobretot el tros de beatbox perquè el que va vindre o feia molt be

    ResponElimina
  50. Susana Palancar 1r B: Em va sorprendre molt que tan sols amb la boca es pogués fer tants sons i ritmes, i em va agradar perquè vaig aprendre a fer més sons i ritmes amb el cos.

    ResponElimina
  51. soc el pol i la activitat que vam fer me va encantar perque vai a pendre a moure el esqueleto



    ResponElimina
  52. Em va agradar la part de la coreografia perquè ha sigut entretingut i divertida,la part de beatbox va ser molt espectacular em va sorprendre molt.

    Nadira Elh Gado 1rB

    ResponElimina
  53. hola, jo també participa vaig aquesta activitat de bit box i percussió corporal va se molt entretingut vaig aprendré un munt de coses m'agradaria tornar a fer aixo altra vegada.

    ResponElimina
  54. A jo hem va agrada bastant el taller de músu¡ica. Hem va agrada molt el ball i també el beatbox.Hem va sorprendre!!!

    FIRMAT:Valentina

    ResponElimina
  55. Hola Sergi. Em va agradar molt l'activitat que vas fer els passats dies. La percussió corporal em va interessar molt, i encara que ja havia fet altres tallers semblants aquest em va seguir sorprenent igualment. I el beat box em va sorprendre molt, i en aquest cas era el primer taller que em feien beat box i em va agradar molt. Gràcies per la teva visita!!!

    Martí Odina Costa 1R B

    ResponElimina
  56. Aquesta activitat va estar molt interessant i divertida, també vaig aprendre a aplaudir i a fer millor el beatbox. Per acabar també van fer una coreografia amb els passos que ens va ensenyar el Sergi. Kevin Alvarez 1rB

    ResponElimina
  57. El taller de musica en el qual vam fer Bodypercusion i Beatbox.
    A mi la part que més em va agradar va ser el Beatbox.
    Firmat:Marc Ribera.

    ResponElimina
  58. La activitat era molt xula, ademes es notava que la activitat de musica corporal estava ben treballada i molt ben explicada. I ademes la de beat box va ser una passada, la demostració den Sergi era espectacular i estava molt ben ensenyat.

    ResponElimina
  59. Hola soc el David arnedo El taller es un bon joc on fer aquest tip de coses, i ha suficient espai com per fer això de la imatge es genial en la meva opinió

    ResponElimina
  60. A mi m'agradat molt aquesta activitat sobretot apendre que era el beat box i el vall que ens va ensenyar.
    Jayro 1r C

    ResponElimina
  61. L'activitat va estar molt bonica i molt divertida perquè vaig aprendre a utilitzar el meu cos per fer més sons dels quals jo sabia que podia fer. L'activitat que més em va agradar va ser la de beatbox.
    Teresa Damian 1r C.

    ResponElimina
  62. Em va agradar molt la activitat de percussió corporal que vam fer amb el Sergi, em va sorprendre que es pugessin fer tants sons amb el cos i també vaig aprendre que es el beat box.

    Berta Claramunt, 1r C

    ResponElimina
  63. La activitat que vaig fer va ser molt xula
    L'activitat de la percusió corporal em va semblar super ben treballada.
    Me va encantar el beatbox, va ser una gran experiència.
    Daniela Garcia, 1r ESO C.

    ResponElimina
  64. Jo crec que aquest taller ha sigut molt interessant, i la seva demostració de beat box ha sigut impressionant. M'agradaria fer més tallers d'aquest tipus, ja que son molt divertits.
    Jessica Ponea Perez-1r d'ESO C

    ResponElimina
  65. Hem va agradar molt fer aquest taller perquè m'ho vaig passar molt bé i vaig aprendre a fer una mica de beat box i era fascinant. Va ser una experiència magnífica i molt divertida.
    Víctor Saló López, 1 er ESO C

    ResponElimina
  66. l'activitat va ser molt divertida vam fer ritmes i també ens va fer una demostraciò lo que mes em va agradar va ser el beat box.

    Eloi ponce 1r C

    ResponElimina
  67. la activitat em va semblar molt be i m'he e divertit molt . Adam 1r C

    ResponElimina
  68. En música m'agradat molt el ball , no sabia que es podia fer tans sorolls amb tot el nostre cos .

    ResponElimina
  69. La activitat va estar molt be, em va agradar molt.
    Vaig aprendre sobre el Beatbox.
    Va ser una bona estona.
    Bibiana sabate 1 ESOC

    ResponElimina
  70. Hola sóc la Ylenia: l'activitat ha estat molt divertida i interessant.
    Em sembla que mai havia escoltat a una persona fer tants sons a la vegada.
    M'ha encantat la corografia perquè m'ha fet molta gràcia ballar amb la meva classe.
    La veritat es que ho tornaria a repetir!!!

    ResponElimina
  71. Hola, sóc l'Aina de 1 d'ESOB.
    L'activitat que vam fer amb el Sergi, la vaig trobar molt xula, perquè crec que mai havia escoltat a una persona fer tants sons amb el cos i a més a més a la vegada.
    Em va agradar molt com feia Beatbox, perquè ho feia súper bé!!
    Resumint, va ser una activitat molt xula i divertida.
    M'agradaria tornar-ho a repetir!!!

    Aian

    ResponElimina
  72. hola,, soc el Nil de 1rB l'activitat que vam fer em va agradar molt.
    La coreografia de percussió corporal va ser molt xula.
    Peró sobretot quan vam fer betbox va ser lo millor per mi
    m'agradaria repetiu.

    ResponElimina