divendres, 29 de gener del 2021

Dia de la Pau 2021

Avui, dia 29 de gener hem tornat a celebrar a l'INS Manuel de Montsuar el Dia Escolar de la No-violència I la Pau (DENIP) només amb l'alumnat de 1r i en dues sessions per tal de seguir els criteris d'aforament.
Els temes escollits són sempre cançons amb missatge i enguany, a més a més, hem escollit música només d'intèrprets femenines. Per tant, hem volgut afegir una mirada de gènere, amb un clar contingut reivindicatiu i optimista.









Un cop més cal donar les gràcies al Jesús (al baix), al Xavier (al teclat) i a les tutores de 1r d'ESO per la col·laboració (cal destacar a la Maria Mateus amb el guió i la Maribel Serrano amb els assaigs amb les veus). També a l'alumnat presentador (els delegats i les delegades) que ha llegit les lectures i, sobretots, a les cantants (Mariam Mgebrishvili, Susana Palancar, Erica Eguasa, Aina Monsó, Alba Valls, Marwa Jaddour i Ares Cambrodí de 1r i la Laia Cucó i l'Anaís Milara de 4t) i al gran l'Isaac Ramirez a la bateria i al control tècnic, a més de la Júlia Izquierdo al vídeo i les fotografies.

A tots i totes, mooooltes gràcies! 
I recordeu el que diem cada any (Gandhi): No hi ha camí per a la pau, la pau és el camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada