divendres, 23 d’abril del 2021

Sant Jordi 2021

Després de no haver pogut celebrar presencialment el Sant Jordi el curs passat enguany des de l'institut teníem clar que, malgrat les limitacions, volíem preparar tot un seguit d'activitats per a l'alumnat d'ESO en una jornada tan especial!

Des de l'àrea de música és un dia que també ens agrada molt i en el qual estem encantats de participar-hi, ja sigui en la coordinació, suport logístic, actuacions, acompanyament musical etc. Conjuntament amb els departaments de llengües hem preparat dos certàmens literaris a 1r i 2n d'ESO amb lectures musicades i amb el lliurament dels diversos premis literaris. 

Donat que feia bon temps (i per les mesures COVID) ens hem traslladat al jardí de batxillerat que en aquesta època està realment esplèndid! 

A tot això, cal sumar-hi el treball previ de moltes persones (professorat de llegües, matemàtiques, direcció, alumnat presentadors i rapsodes, etc) que ha fet que els dos certàmens hagin anat molt bé i pensem que l'alumnat ho ha sabut valorar. Crec que és molt important que des dels centres educatius preparem actes com aquests en els quals l'alumnat vagi aprenent a escoltar textos i música de qualitat, amb atenció, respecte i silenci. El valor de l'educació pren encara més sentit en actes com el d'avui! Gràcies a tothom que hi ha participat i col·laborat!

 Podeu veure més fotografies a les nostres xarxes a Twitter @insmontsuar i Instagram




I, finalment, una petita mostra de tot plegat amb la fantàstica actuació de la Maha Moumni de 2n d'ESO. Quina veu més bonica!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada