dilluns, 14 de juny del 2021

Acte de Final d'Etapa · 4t d'ESO 2017-2021

El proppassat divendres 11 vam celebrar l'Acte de Comiat de la promoció de 4t d'ESO el qual vam poder fer, finalment, amb la presència de les famílies! En un principi ho teníem tot preparat per fer-ho a l'exterior però l'amenaça de pluja va fer que ho acabéssim fent al poliesportiu amb un aforament limitat. Moltes gràcies a tothom que ens va ajudar en un dia frenètic i de nervis per tenir-ho tot preparat!

Va ser un acte senzill, bonic i molt emotiu, especialment al recordar l'estimada Laura Camino a qui  no oblidem. Per la meva part també va ser un dia especial donat que com a tutor de 4t ESO A, pel contacte més estret que tenim amb alumnat i famílies, són moments que es viuen amb més intensitat. 

Enhorabona i molta sort a tots i totes a partir d'ara!! Guardaré un record inesborrable de vosaltres😘


Boniques paraules, diplomes, fotos, plors, rialles... i una mica de música! Una vegada més un agraïment al Jesús Pubill al baix i a la conducció de l'acte i, especialment, a les fantàstiques artistes de 4t d'ESO, Estel Àlvarez a la guitarra i la Laia Cucó i l'Anaïs Milara a les veus. 

 



Si voleu veure més imatges podeu veure-ho a les nostres xarxes socials a Twitter i Instagram i totes en conjunt AQUÍ (només amb correu montsuar)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada