dimecres, 13 d’octubre de 2021

Batucada a 1r d'ESO

Avui hem desenvolupat cinc tallers de batucada amb l'alumnat de 1r d'ESO a càrrec de Fran Marin de la Companyia La Galeta Percussió de Barcelona @lagaletapercussio @lagaletapercu La nostra idea era oferir una activitat motivadora i lúdica per a l'alumnat ara que estem repassant el llenguatge musical i a punt de començar la pràctica instrumental. Els nois i noies han gaudit dels ritmes, de tocar un instrument de percussió i, sobretot, de poder fer música tots junts!


24 comentaris:

 1. La veritat es que m'ho vaig passar molt bé dono les gracies a en Ramon i a la galeta percussió per donar-nos la oportunitat de aprendre amb activitats.
  Arón 1rC

  ResponElimina
 2. Ahir dia "13-10-21", vaig gaudir molt amb aquest meravellós taller de batucada. Vam aprendre ritmes nous, i vam conèixer diferents instruments de percussió. La única pega es que sol vam poder tocar un instrument, i no vam poder anar variant, però en general va ser molt interessant i entretingut.
  Vicky 1r d'ESO C

  ResponElimina
 3. A mi em va agradar molt. Gràcies al Ramon i a la Galeta Percussió vaig poder aprendre tres instruments nous.
  La percussió i el moviment que vam fer em va recorda a la festa Major de Lleida amb els caps grossos i els gegants.
  Martina 1rC

  ResponElimina
 4. Hola!!
  Ahir,(dia 13 d'Octubre)vam fer el taller de batucada, i la veritat es que m'ho vaig passar molt bé! Vaig aprendre moltes coses i va ser divertit!!

  Tina 1r-C

  ResponElimina
 5. A mi personalment em va agradar molt fer aquesta activitat i només fent ritmes tan senzills vam poder arribar a crear una coreografia musical.
  Marta 1rC

  ResponElimina
 6. Hola!
  Ahir m'ho passar molt be, vaig aprendre un munt de coses! I crec que quan em donin un tambor el podré tocar una mica.

  Núria 1r C

  ResponElimina
 7. hola molt bones a mi em va agradar molt la activitat.M'agradaria donar les gracies al Ramon i al Fran per aquesta hora tan divertida

  Adéu!

  ResponElimina
 8. La veritat esque me ho vaig passar bastant be i me se va passar els temps ràpid, també em va recorda quan feia batucada a l'escola. Es veritat que me hagués agradat poder aver canviat de instrument es a dir provar diferents instruments , però crec que també hi havia poc temps i no es va poder fer.
  Laia. 1rC

  ResponElimina
 9. AMI NO EM VA AGRADAR PER QUE JA HO VAIG FER UN COP I NO EM VA AGRADAR GENS I TORNAR-HO A REPETIR PUES NO EM FEIA MOLTA IL-LUCIO

  JULIA MELGAR
  1ESO C

  ResponElimina
 10. M'ho vaig passar molt bè mentre feia l'activitat i vaig passar bons moments fent l'activitat.
  Va molar molt aquesta hora, gràcies la Galeta percussió! :)

  Jordi 1c

  ResponElimina
 11. la veritat es que m'ho vaig passar la mar de bé va ser una experiencia innovadora ,entretetinguda sobre tot he apres, que es lo mes important hi han coses que hi han que rectificar pero sincerament ho he disfrutat moltissim.

  Safian1rC

  ResponElimina
 12. El taller de batucada d'ahir va ser genial. Encara que m'hauria agradat més estona, va ser força entretingut i interessant. En vaig fer dos anys i com que en sé de llavors em va agradar repetir-ho.
  Pau 1r ESO.

  ResponElimina
 13. Jo la veritat es que m'ho vaig passar molt bé al taller del dimecres, va ser força entretingut.
  :)

  Kevin 1r A

  ResponElimina
 14. El taller de batucada dimecres dia 13 d'octubre va estar molt be ens va donar la oportunitat de tocar diferents diferents instruments però també agües estat molt be que després de tocar el instrument podrim tocar altres sinó que podriam anar rotant, però va estar molt be!!!
  Mariona 1r ESO-A

  ResponElimina
 15. Encara que ya l'avia fet esta molt divertit pero m'agradaria que tingesim una mica de llibertat amb els instrumens pero en general be:)

  ResponElimina
 16. A mi hem va agradar bastant, va ser una activitat diferent i molt divertida la veritat. L'únic, que a mi m'hagués agradat tocar els altres instruments i no només un. Però m'ho vaig passar molt bé espera algun dia poder repetir-ho però amb una mica més de complicitat i amb ritmes diferents.

  Nahia,
  1r ESO-A

  ResponElimina
 17. A mi m'ha agradat el taller de batucada i vull donar les gracies al Fran i al Ramon.
  Gabi 1r A

  ResponElimina
 18. La veritat me va agradar un munt, però el temps sem va passar molt ràpid

  Erik1 1-A

  ResponElimina
 19. M'ho vaig passar bé,va ser un moment molt divertit, ho tornaria a repetir,va ser una experiència molt entretinguda.

  Maria 1r A

  ResponElimina
 20. A mi em va agradar molt l'activitat. Vaig disfrutar moltíssim i em va agradar molt l'instrument que ho estave cantar m´agraderia fer-ho altra vegada millor Beniamin GRECU 1A

  ResponElimina
 21. M'ho vaig passar molt be i me va agradar molt.S'hem va passar el temps molt ràpid.

  Anna 1r ESO-A

  ResponElimina
 22. jo m'ho vaig passar molt be peró teniem poc temps i no vam poder gaudi més estona
  i m'agradaria aver tocat uns altres instruments
  Ruben Borbon

  ResponElimina
 23. M'ho vaig passar molt be tocant instruments

  ResponElimina
 24. Hola,volia parlar afegir un o uns cuats comentaris sobre les fotos i tal.
  Jo he estat allí i a sigut una veritable passada me ha entacantat he apres mes sobre instruments de altres països.Espero que vingui un altra vegada.
  Antonella Arsene

  ResponElimina