dimecres, 9 de febrer del 2022

Instruments del món al Montsuar!

Avui dimecres 9 de febrer ens ha visitat per sisè any consecutiu el Jordi Parés, genial artista de la companyia gironina d'espectacles didàctics Khan Cartrö, per tal de repetir un seguit de concerts a l'aula sobre instruments del món a tot 1r d'ESO (i també a l'alumnat de l'optativa de 4t abans d'iniciar la unitat didàctica sobre les músiques del món).


A les 8 h el matí ha començat el primer grup de 1r i, fins les 13.30 h, han anat passant la resta de grups (DAECB) per l'aula de música. A cada sessió el Jordi Parés en ha ensenyat i tocat (menys els de vent...) instruments d'Oceania, d'Àsia (xinesos, hindús, tibetans, vietnamites...), d'Europa (mediterranis, centreeuropeus, nòrdics, de Catalunya i Espanya...), d'Àfrica (països àrabs, subsaharians...) i Amèrica (Perú, Brasil, Cuba...).

Ens encanten aquests petits concerts de proximitat! L'alumnat ha gaudit molt amb aquesta fantàstica activitat i han aprés que TOTES, TOTES les cultures del món tenen la seva música i els seus instruments! No serà perquè la música és realment important en la vida de les persones? què en penseu?
El Jordi no només és un gran músic, sinó també una persona molt propera i divertida que sap connectar amb l'alumnat! Gràcies per aquest dia tan especial i ens veiem novament el curs vinent ja sigui amb un taller o audició.

COMENTARIStot l'alumnat de 1r ha de fer un comentari al final d'aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar al final del text el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament).

1 comentari:

  1. Ha estat una activitat molt lúdica, i molt interessant. Moltes gràcies per l'activitat Jordi!!!

    Vicky 1rC

    ResponElimina