divendres, 22 d’abril del 2022

Sant Jordi 2022

Afortunadament enguany ja hem pogut fer Sant Jordi sense cap restricció! De tota manera, com que ens va agradar molt l'experiència de fer activitats a l'exterior hem continuat celebrant els certàmens literaris al Jardí de batxillerat. Durant tot el matí també s'han desenvolupat tot tipus d'activitats: gimcana literària, jardí poètic, xerrades literàries, lectura de relleus, parada de llibres, tallers de dracs i punts de llibres... Enhorabona a tot el professorat de llengües i a la resta de persones que hi ha col·laborat!


Des de l'àrea de música és un dia que també ens agrada molt i en el qual estem encantats de participar-hi, ja sigui en la coordinació, suport logístic, actuacions, acompanyament musical etc. Conjuntament amb els departaments de llengües hem preparat dos certàmens literaris a 1r i 2n cicle (és a dir, tota l'ESO) amb  lectures musicades, diverses cançons (Puff, era un drac màgic, Geordie, Velas i Can't help falling in love) i amb el lliurament dels diversos premis literaris. 

Cal destacar el treball previ de moltes persones: professorat de música, llengües, matemàtiques, tutors i tutores, alumnat presentador, rapsodes i cantants (Maribel Serrano, professora de música i les alumnes de 1r: Marta, Martina, Tina, Gemma i Aine, i de 3r, la Favour i la Maha) que ha fet que els dos certàmens hagin anat molt bé i pensem que l'alumnat ho ha sabut valorar. Crec que és molt important que des dels centres educatius preparem actes com aquests en els quals l'alumnat vagi aprenent a escoltar textos i música de qualitat, amb atenció, respecte i silenci. El valor de l'educació pren encara més sentit en actes com el d'avui! 







Podeu veure més fotografies a les nostres xarxes a Twitter @insmontsuar i Instagram

Bon Sant Jordi a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada