dilluns, 22 d’abril de 2013

Més música per al timbre

Amb l'alumnat de l'optativa de 4t hem estat preparant més música per als canvis de classe (que posarem durant les properes setmanes). Cadascú havia d'elaborar les 9 sintonies que sonen cada dia seguint les pautes que vam marcar a començament de curs; és a dir, 4 sintonies llargues per a l'entrada, les pujades dels dos patis i la sortida; i 5 sintonies curtes (30-60'') per als canvis de classe.

He de dir que els nois i noies han treballat força i que casdascú ha triat la música en funció dels seus gustos i preferències. Ja veureu que escoltarem una mica de tot, des de reggaeton, passant per musicals, pop, rumba, heavy, rap etc. fins a hardstyle! Als seus blocs hi trobareu el llistat de cançons que han preparat i que ja estan sonant aquests dies. Esperem que us agradin:


FRANJA 1:

1. MERITXELL CAPITAN / ANDREA MARTÍNEZ

2. IKER FUSTER / RAMON AMIGÓ

3. LAURA FARRAN / SARA GALIANO

4.RAQUEL OTIN

5. LAIA MUÑOZ /DIANA YAREMA

6. JÚLIA GASION / JOSEP MAYORAL

7. CLARA ESPINOSAFRANJA 2:

1. PAULA CANO 

2. SARA DE LA CRUZ

3. CARLOTA GÓMEZ / JENNIFER GAGO

4. ALBERT ROIG / ALBA JAIMEJUAN

5. AZIZ DIA / ELOY SOLER

6. SERGI ESPEJO

7. EIRA GARCIA

1 comentari:

  1. Estimados compañeros y compañeras: Estoy realizando mi trabajo fin de máster en educación en red y necesito vuestra colaboración para realizar una encuesta sobre el uso que se hace del blog de música como herramienta didáctica. Si no os importa dedicarle unos 10 o 15 minutos, os lo agradecería. Cuando tenga el informe final lo publicaré aquí para que veáis los resultados. De todas formas intentaré mandar por correo personal el enlace, si os llega pues no lo volváis a hacer. Es totalmente anónimo y casi todas las preguntas son sólo de marcar opciones. Muchas gracias. El enlace es éste: https://docs.google.com/forms/d/1jb1k09FUwcKT7UMszWueitSzj6jw70AUcvgm5ygXKao/viewform

    ResponElimina