divendres, 26 d’abril de 2013

Secundària rock 2013

Nom: XI Trobada de Grups de música rock o Secundària rock
Data: 25 d’abril del 2013
Lloc: Cafè del Teatre de l’Escorxador
Horari: 18.30 -21 h
Participants: INS Gili i Gaya, INS Ronda, INS Guindàvols, INS Màrius Torres, INS Maria Rúbies, Col·legi Maristes, INS Ciutat de Balaguer, Col·legi Episcopal, INS Escola del Treball i INS Manuel de Montsuar
Organització: Centre de Recursos Pedagògics del Segrià
Patrocinadors: Departament d’Educació i Ajuntament de Lleida
Una mica d'història: la segona edició del Secundària rock  es va fer a l'Aula polivalent del nostre institut (abans de la remodelació) davant de l'alumnat de 3r i amb els tres centres fundadors del festival: Ronda, Maria Rúbies i Montsuar. A partir de la IV edició ho vam plantejar al Departament d'Ensenyament i es va obrir a la resta d'instituts de la ciutat
Curiositats: l’INS Manuel de Montsuar han participat en 10 de les 11 edicions d’aquest certamen i només l’INS Ronda a totes.
Públic: sala plena a vessar amb amics i familiars dels nois i noies intèrprets. Cal dir que el Montsuar portava una bona claca de familiars, alumnat i professorat. Gràcies pel vostre suport!
Profe: Ramon Llanes
Videoclip: Roger Font, Ferran Muriana i Ricard Díaz (prof. Cisco Alamon. Gràcies un any més!!)


Taller matinal (11-13 h): "L'originalitat de les versions" a càrrec de Pastorets Roc. El Ferran Aixalà i el seu divertit pare ens van explicar la trajectòria d'aquesta popular formació lleidatana i com han anat adaptant al rock diversos temes tradicionals catalans. 
Repertori: “Fil de llum” d'Andreu Rifé, “Every breath you take” de The Police (peça obligada dels anys 80, el tema d'enguany) i “Sweet home Alabama” de Lynyrd Synyrd
Músics:
Anna Alcalde, Marçal Font, Laia Bertomeu, Clara Espinosa i Aziz Dia, veus
Tània Chumillas (veu i baix), Anna Moragues (veu i piano)
Marc Casanovas i Xavier Pedrosa, guitarres
Fiona Jové, baix
Dídac Peinado, bateria 

TOTES les hores dels esbarjos assajant ...

... el taller matinal amb els Pastorets Rock ...

... i, finalment, el CONCERT!!Cartell: Carla Farré (alumna de l'INS Ronda) Moltes, moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat d’una manera o una altra, especialment als 11 músics pel seu talent i treball. Ens veiem la propera edició!

Podreu veure les fotos i el vídeo de presentació del grup al web del centre i també al web del Servei Educatiu del Segrià a l'apartat Secundària rock (on hi haurà el vídeo sencer de l'actuació, més fotos -de la 80 a la 87- i el programa de mà).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada