dilluns, 7 d’octubre del 2013

Up a up. El mètode (1)

Dijous dia 17 d'octubre ens visitarà el professor i concertista de viola Eduard Boleda amb la divertida proposta "Up a up. El mètode" per a l'alumnat de 1r (13 h Poliesportiu). Es tracta d'un original espectacle a mig camí entre realitat i ficció el qual estic convençut que us agradarà!

Up a Up. El mètode és un espectacle d’un sol actor. Bé, un sol músic. Bé, un aprenent de músic que esdevindrà un gran músic. Bé, un quants músics, o un quants actors, o una orquestra sencera, o…

L’Eduard Boleda ens convidarà a veure la seva última adquisició: un mètode revolucionari que promet, en poc menys d’una hora, fer realitat la teva passió. La passió de l’Eduard és el futbol, i vol que l’acompanyem en aquest aprenentatge que pretesament el convertirà en el nou Messi. Aquests mètodes, però, no sempre fan el que prometen, i a l’Eduard li acabaran endossant una viola on diferents professors el guiaran pel camí del bon concertista. Però no tot és tan fàcil: accidentalment l’Eduard es ficarà dins el mètode, fent fora el professor. El món virtual i el real s’acabaran barrejant fins que no sapiguem quin és l’Eduard que tenim davant dels nostres ulls. Això sí, tal com promet el mètode, en poc menys d’una hora l’Eduard (o algun dels Eduards) acabarà tocant la viola en una orquestra professional!

Un petit tast...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada