dimarts, 18 de març del 2014

El soroll a l'institut (1): treballs de l'alumnat sobre la contaminació acústica

Amb l'alumnat de 1r d'ESO hem estat treballant durant les darreres setmanes la Unitat 2 sobre El so en la qual hem estudiat alguns aspectes bàsics d'acústica musical; és a dir, el concepte de so, la diferència entre el so i el soroll, les qualitats del so, la velocitat del so, l'eco i la reverberació... entre moltes altres coses. 

Per acabar la unitat didàctica, hem dedicat els darrers dies a realitzar algunes activitats sobre el tema de la contaminació acústica i, per això, volem ensenyar-vos una petita mostra de les presentacions realitzades per l'alumnat seguint la WebQuest sobre la contaminació acústica en la qual, cada grup de treball havia d'investigar aquest fenomen des d'una perspectiva diferent (mireu el PROCÉS) i, sobretot, aportar-hi solucions:

2 comentaris:

  1. M'han encantat els treballs que hem fet entre tots! Crec que hem fet bona feina i em aprés molt. El que més m'ha agradat és el de l'Odet i la Claudia, ho han treballat molt i ho han fet de forma divertida!



    Aran Teixi
    1r ESO A

    ResponElimina
  2. Va ser un treball molt interessant i entretenit, va costar una mica però el resultat ha estat molt bo! És molt original el de l'Odet i la Claudia, ja que, seu van currar molt! Em va agradar molt fer aquest treball en parelles.

    Núria Quejido
    1r ESO A

    ResponElimina