divendres, 13 de novembre del 2015

Jazz Tardor 2015

Aprofitant que estem treballant el tema del jazz amb l'alumnat de 3r, volem recordar a tota la comunitat educativa que aquests dies es celebra el festival Jazz Tardor  de Lleida, un autèntic privilegi per als amants del jazz.
Entenem que aquesta música, a vegades, és complexa i costa que agradi als nois i noies adolescents però des de l'àrea de música volem mostrar-los tota la diversitat d'estils musicals per tal que ells, a poc a poc, vagin configurant els seus gustos personals amb criteri propi i no per interessos comercials.

Us deixo tres extraordinàries fotografies de Joan Abella, amic, melòman i fotògraf que ha sabut reflectir perfectament les expressions i l'atmosfera d'una gran vetllada de jazz (si voleu veure més fotografies seves busqueu-lo al Facebook o al Flickr ja que és especialista en fotografiar música en directe).


Eric Marienthal al saxo i  Jimmy Haslip al baix


 Jeff Lorber als teclats i Gary Novak a la bateria




Ens va entusiasmar la fusió del grup de Jeff Lorber (Cafè Teatre - 8/11/2015) i, per això, també hem preparat amb algunes melodies seves la música que sonarà durant els canvis de classe que escoltarem properament.
Si voleu gaudir de la seva fascinat barreja amb el funk us deixo aquest enllaç amb l'esperança que el jazz us comenci a agradar una mica més a partir d'ara...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada