diumenge, 29 de novembre del 2015

Taller de percussió africana

El proppassat divendres (27/11/2015) ens va visitar en Jordi Parés, artista de la companyia gironina d'espectacles didàctics Khan Cartró, per tal de fer quatre tallers de percussió africana per a tot l'alumnat de 1r d'ESO. 


El Jordi va venir amb una furgoneta plena de djembés i darbukas (una trentena en total!) i ens vam instal·lar al pavelló per tal de no molestar amb els nostres ritmes (i una "mica" soroll...) la resta de classes. Primer ens va explicar l'origen i les característiques dels dos instruments, després vam practicar diversos patrons rítmics i, al final, ens vam atrevir a fer petites creacions individuals!
Cal dir que els nois i noies de 1r s'ho van passar (i es van portar) molt bé. El Jordi va demostrar no només ser un bon músic, sinó també una persona molt divertida i va saber connectar perfectament amb l'alumnat. Moltes gràcies, Jordi. L'any vinent repetirem!

Us deixem algunes IMATGES de l'activitat:

https://picasaweb.google.com/107626425546250072747/TallerDePercussioAfricana27112015

 Ramon Llanes i Roser Galiano

COMENTARIS: tot l'alumnat de 1r heu de fer un comentari al final d'aquesta notícia del bloc de música per tal de donar la vostra opinió personal sobre l'activitat (ho farem a classe i recordeu de posar el vostre nom, cognoms, grup i SOBRETOT que cal escriure correctament). Si no teniu correu gmail, escriviu el comentari com a Anònim i poseu el vostre nom al final del text.

42 comentaris:

  1. M'agradat molt aquesta activitat, en Jordi el haig trobat molt divertit i simpatic.
    Haig apres molt sobre les histories del djembe i la darbuka, ara ja se tocar un altre instrument.
    Mario Jimenez Garcia. 1r B

    ResponElimina
  2. Hola em dic Pol cristofol i m'ha agradat mot aquest taller perque el Jordi era molt divertit i ademes mai havia fet ritmes amb jembe .
    Pol cristofol 1rB

    ResponElimina
  3. Tot i que em van fer mal les mans..., i el genolls... Vaig passar una estona ben divertida i que repetiria un altre cop sense pensar-m'ho dues vegades.
    Tot i que se'm va fer bastant curt, em va agradar passar una estona d'aquell divendres descobrint instruments de llocs i de cultures diferents. Mai havia tocat djembés o darbukas, però va ser una primera vegada molt divertida.

    1r ESO B :)

    ResponElimina
  4. Me va agradar molt, va ser molt divertit e interesant, i el Jordi era molt amable i molt gracios.
    Me va agrador molt toca el djembés i darbukas peró mes el djembes.
    Ba ser molt divertit

    ResponElimina
  5. Andreu Gutierrez Gabarrell, 1er B
    el taller va ser molt divertit, en Jordi ho va fer molt divertit, vam tocar dos instruments, el jembe i la darbuka, la part que mes hem va agradar va ser quan ens va deixar tocar el ritme que ens inventesim, pero nomes amb una norma: qui toqui quan no toqui tocar no tocara quan toqui tocar

    ResponElimina
  6. jo crec que va estar molt be. El djembé i la darbuka eren nous per mi i no sabia que existien però ara ja ho se, em van agradar molt els ritmes que ens va ensenyar el Jordi i sobretot el que em va agradar més va ser quan ens va deixar fer el ritme a nosaltres ara ja se tocar nous instrumenta a part dels que ja sabia tocar. Lluc folch farreny 1r eso b

    ResponElimina
  7. Em va agradar molt, el Jordi era molt simpàtic i molt divertit, hem vaig fer un far de riure!
    M'ho vaig passar molt bé, el que més em va agradar va ser que ens deixes fer una petita demostració a tots.
    Per la propera vegada proposo que duri més estona.

    Sara Gutierrez 1r B

    ResponElimina
  8. Ariadna llovet-1ºb el Divendres passat va vindre el Jordi i ens va montar un taller. i me va agrada molt va ser molt divertit me agrades toca mes la darbuka i tambe ens va ensenyar ritmes nous i despres el jordi va dir que ens inventisim ritmes

    ResponElimina
  9. Va ser una experiencia unica va ser molt diver tit no savia que hi havia 4 tons

    Abu Camara Wally

    ResponElimina
  10. A jo el que es hem va agradar va ser que el jordi fes algunes tonteries ja que aixi el taller era mes divertit.
    ara ja se tocar el gembé i la darbuka i la veritat al principi et fan una mica de mal les mans pero despres ja no.
    el unic inconvenient que hi veig es que va durar molt poc i hagues estat be que hagues durat més.
    isaac ramirez 1rb

    ResponElimina
  11. El passat divendres va venir un senyor que es diu Jordi Parés un especialista en la musica de percussió concretament ens va ensenyar a tocar el ritme de percussió africana un ritme que a tots els meus companys i
    ami ens va agradar molt. Es un home molt divertit i ens ensenyava i tambe ens va fer molta gracia espero que l'any que be vingui per als poxims nens de primer :)


    ResponElimina
  12. hola me dic mohamed soc de 1r b i magrat molt lo que me vas di potser que u fagi imagrat molt me agradaria repetirlo

    ResponElimina
  13. M' ha agradat molt quan el Jordi va vindre, els djembes i els darbukas els haig trobat molt interesants pero me van fer molt malt les mans tot i que ens va abisar de que no piquesim fort. el instrument que mes m'ha agradat dels dos han ser els djembes.
    MAMADU BAH 1B

    ResponElimina
  14. M'ho vaig passar molt bé, va ser molt divertit, no havia tocat mai la darbuka i hem va agradar molt el so que feia i com es tocava. El Jordi era molt divertit i ensenyava molt bé. Hem pogut tocar els dos instruments (el djembé i la darbuka). No s'avia ni la meitata de les coses que va explicar, va ser molt interessant.
    1r ESO B

    ResponElimina
  15. me va agrada molt totes les activitats que vam fer amb el Jordi .he apres moltes coses de la darbuka i el djembé. vull que se repeteixi un altre cop ja que m'ho vaig passar molt be pero me vaig fer una miqueta de mal a les mans .
    Paula Lerin 1r B

    ResponElimina
  16. Hola me dic Adrià Gonzàlez rovira .M'agradat viure aquesta experiència de tocar amb un músic Gironès anomenat:Jordi tot i que em van fer mal les mans m'ho vaig passar pipa.El Jordi va ser molt divertit i molt pallasso i també me va agradar que sigues catalanisme. motivat una miceta Toca el gembe i la dabuca va ser molt divertit. quan va acabar la funció me vaig acomiadar agradosament

    ResponElimina
  17. El dia 27 de novembre del 2015,va vindre el Jordi Parés, i va portar molts djembés i darbukas, i tots els vam tocar, el Jordi es molt simpàtic i molt agradablei tambe es bromista, pero per mi, es molt bon mestre, m'ho vaig passar molt bé. Ariadna Vargas 1r B.

    ResponElimina
  18. Aquest taller de percussió africana em va agradar molt va ser molt interessants en Jordi parés era molt gracios i vaig apendre a toca dos nous instruments djembés i darbukas .

    ResponElimina
  19. Hem dic ferran lujano hem va agradar molt va ser molt divertit i moltes gracies

    ResponElimina
  20. a mi m'agradaria aprendre musiques que es fan amb aquest instrument,m'ho vaig pasar molt bé i el soroll que feia,m'agradaria tenir aquest instrument i no deixaria de tocar-ho tots els dies si hagues una classe on que es pot aprendre auest instrument m'apuntaria i em diverteria

    ResponElimina
  21. Hola a tots i totes!!! Sóc en Jordi, va ser un plaer veure-os riure, disfrutar i jugar amb els djembes i les darbukhes. No hi ha res com comprtartir i jugar junts.... Felicitats per aquest bloc tan xulo que teniu. que no decaigui el ritme ;)) Fins una altra!!! Encantat de conèixer-os.
    Jordi Parés

    ResponElimina
  22. després de "motivar-me" i de que em fessin mal les mans, em va agradar molt!

    ResponElimina
  23. El plae es nostre per que hagis pogut venir!!!
    Va ser molt divertit!!!
    Fins una altra Jordi esperem tornarte a veure per el Montsuar!!!
    Molts Petons Laura López 1r ESO A

    ResponElimina
  24. Em va agradar molt!!!
    m'hagues agradat estar mes temps però el temps que vam estar va ser molt divertit.

    ResponElimina
  25. Em va agradar molt. El Jordi va ser molt graciós amb tots nosaltres. Ara ja sé toca un altre instrument.
    Gracies Jordi per vindre.
    Elias Belhadi Ahrouch 1r Eso A

    ResponElimina
  26. Aquesta activitat m'ha agradat molt i m'ho vaig passar molt bé.
    M'agués agradat que l'activitat agués durat més estona, el que hem va agradar més va ser quan ens vam inventar un ritme i a continuació tot ho vam imitar.
    Júlia Strugaru 1r eso A

    ResponElimina
  27. Em va agradar molt l'activitat, va ser divertida i original, vaig aprendre un instrument més que no coneixia, la darbuke ! Després em van fer un mica mal les mans, però el mal és va passar de seguida, m'ho vaig passar molt bé. Espero que l'any vinent els que vinguin a l'institut també puguin gaudir d'aquesta activitat tant rítmica!!!
    Carla Mias Segura 1r ESO A

    ResponElimina
  28. Va ser una activitat molt divertida m’agradaria haver pogut estar d’urent mes estona tot i que al final vaig acabar amb una mica de mal a les mans
    Jan Castellon 1rA

    ResponElimina
  29. va ser una experiència molt divertida.
    Maria Gonzàlez Ribes 1r ESO A

    ResponElimina
  30. A mi personalment em va agrada molt perquè vaig a pendre moltes coses

    ResponElimina
  31. Va ser molt divertit,encara que hem facin mal les mans
    Feia molta comedia en jordi
    Fins aviat, Eva Besora 1r eso A

    ResponElimina
  32. classe: 1r A
    me ho vaig passar molt bé! mai havia tocat aquelles instruments! la veritat esque m'agradaria haver tingut més temps i allargar més la classe per haver pogut tocar més estona els dos instruments(el djenbé i la darbuka). el Jordi em va semblar molt divertit i així va animar més la classe! em va agradar un munt! molt interessant! gracies!
    Airín Ortiz

    ResponElimina
  33. m'agradat molt l'activitat perque vaig saber tocar molt bé la darbukha perque tinc una a casa.
    Gràcies Jordi, va ser un plaer disfrutar amb tu !! :)

    Aymane Cherrad 1r A

    ResponElimina
  34. M'ho vaig passar molt bé, vaig apendre molt iem vaig divertir

    ResponElimina
  35. hola va ser molt divertit tocar aquets nous instruments tot i que de tant toca feien mal les mans i els genolls pero bueno va estar mot interessant :)
    Alicia Morell 1rA:)

    ResponElimina
  36. Va ser un divendres molt divertit, a demes què en Jordi va ser molt divertit, vaig aprendre a toca la darbuka i el djembe, què ademes ens va ensenyar a tocar la samba i com ell ho deia la patata.
    Va ser una experiència molt divertida, la tornaria a repetir tantes vegades què pugues. Ramon la podria repetir la activitat? =) MOLT DIVERTIDA !!!

    ResponElimina
  37. M'ho vaig passar molt bé,el Jordi va ser molt gracios i molt simpátic.
    Va ser molt divertit ,aquella estona que vaig estar hem va agrada molt.
    Gràcies Jordi Parés

    Larisa Joana 1r ESO A

    ResponElimina
  38. Va ser molt interessant tocar una percussió africana, la activitat va ser divertida i entretinguda, tot i que voldria haver estat mes estona, pero tot i aixo va ser molt divertit.

    Andrea Salguero 1rA

    ResponElimina
  39. Ha estat molt divertit, i m´agradat com ha fet que tocar un tambó sigui tan graciós.
    També ha estat agradable guan ens deixava tocar lliurement o els petits reptes que ens donava. Em va agrada molT peró et deixa amb ganes de més.
    GRACIES JORDI!


    Jaume viles cucurull 1er D

    ResponElimina
  40. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina